çok kötüyüm sizlere dertleşmeye çok ihtiyacım var =(

HJKL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
346
0
46
Antalya
Bu gün okadar iğrenç bi gün geçiirdimki kendime gelemiyorum çok kırgınım çok yorgunum içim okadar doluki :14: hiç haketmedim keliimeler işittim kaldıramıcam hazmedemicem kadar ağırdı ve taşıyamıyorum nasıl normale dönücem bilmiyoorum oooff :43:

Inan bana canim yarin sabah pisman olucaksin kendini bu kadar uzdugun icin.
O herkimse bahsettigin kisi senin kiymetini bilmiyorsa bari sen bu zamanin kiymetini bil.
Kendini hicbirsey icin uzmeye degmez.
Takma kafana kendini oyalaman icin birseyler bul, kendine gel.

Ilerde dersin uzme kendini demislerdi keske dinleseydim o zaman kendimi bu kadar yipratmazdim :34:

burda söyleyememki :14: çok kötüydü işte ve bunu yapan benim sözlüm dediğim adam sinir hastası bende çok sinirliyim zaten aramızda bi soğukluk olmuştu ona gitmek istediği biyere gitmesini istemediğimi söyledim tamam demişti sabahına bana msj atmış ordayım diye bende snirlendim bagırdım cagırdım sonra konuşmyalım dedim benii sevdgni syleyip kapattı bütün gün bidaha ne msj attı nede aradı bende düşününce haksızlık ettğimi farkettim gönlünü almak için aradım ters tepki yaptı bende yine sinirlendim kapadım bugünde kavga ettik bana kendine gel yoksa ben getircem çekmek zorundamıyım seni ben dedi bende üstüne gittim nası yapcakmışşın diye çok kötü bii cümle kurdu bende yüzüne kapattım msj attım

senin bana olan saygın kalmamış bukadar sacma şeyleri haketmiyorum ben.doğru yaparsın dediğini biliyorum şimdi kimle takılıyosan kime saygılıysan nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa çekmek zorundada değilsin ben yokum artık bitti... dedim

aradı beni bitemez nsıl bitirirsin özür dilerim sinirle söyledim duymamış ol onu söylemedim say lütfen dedii dayanamadım ben çok sinirlenince ağlıyorum ağladım yine dedim yeter istemiyorum artık dayanamıyorum katlanamıyorum bitti dedim baya bi dedi bitmesin lütfen snirlendim sadece ben sensiz olamam bitmesin dedi durdu hadi senle gelecegimizi konuşalım falan dedi sonra konu yeniden sorunlarımıza geldi tekrar bana söylenmicek birşey söyledi bende yine yüzüne kapadım

tamam istediğin gibi olsun ayrılalım elveda dedi

sonra aramış tekrar arkadaşım açmış ben yoktum arkadaşımda yok demiş baya bi ısrar etmiş orda biliyorum ver bi konuşalım falan diye yok deyincede kapatmış msj attı tekrar

biz ayrılamayız ben seni seviyorum sen gelene kadar konuşmayalım biraz sakinleş gelince buluşup konuşalım seni çok seviyorum diikkatli ol diye

demin yine msj yazdı =iyi geceler seni çok seviyorum karnını doyurmadan uyuma çokta geç yatma diye

napıcam o lafları duydum çok çok kırgınım ama seviyorumda nasıl gelicem kendime ben onu hakettim herşeyi yaptım onun için ama onun yaptığı haksızlık değilmi :14: :14:

Inan bana canim yarin sabah pisman olucaksin kendini bu kadar uzdugun icin.
O herkimse bahsettigin kisi senin kiymetini bilmiyorsa bari sen bu zamanin kiymetini bil.
Kendini hicbirsey icin uzmeye degmez.
Takma kafana kendini oyalaman icin birseyler bul, kendine gel.

Ilerde dersin uzme kendini demislerdi keske dinleseydim o zaman kendimi bu kadar yipratmazdim :34:

kendimi üzmemin sebebi bu değilki onca yaptığım şeyden sonra nasıl bukadar ağır lafları bana söyleyebilir nasıl taviz vermişimki yapabildi bunu bana :43:

Ben herzaman bunu soylerim hatta burdada cok yazmisimdir
KIMSEYI BASININ USTUNE CIKARMIYCAKSIN, KIMSEYE HAKKETIGINDEN FAZLA DEGER VERMIYCEKSIN CANIM

Cok mu fedakarlik yaptin ???

gercekden agir ise laflari, yutma ve gercekden ayrilir, yoksa hayatin boyunca bu laflara boyun egersin.... iyi düsün.
simdi kolay gönül alinir ama evleninca hic de takmazlar, ona göre...

bence salla gitsin...

Son düzenleme:
ewet ben ki arkadaşsız yapamam arkadaş kavramının cok başka yeri vardır bende ama bütün arkdaşlarımla ilişkimi kestim onlarla konuşabilicem bii facm bile yok koptum hepsinden kişilğimden karakterimden bahsetmiyorum bile tamam iyi yönde olumlu yöndede değiştim olgunlaştım büyüdüm onunla ama ben ben değilim artık ama çok büyük şeylermi benim açımdan evet ne derse yapmaya çalışıyorum babama değil ona haber veriyorum offf Allahım çok şey yaptım haketmek için hakettimde ama işte ben onu hakederken ondan haketmediğim sözcükler duydum içime işledi sinir hastası ama biyerdede kendini dizginlemesi gerek seni çok seviyorum dediği birine o sözcükler söylenemez :14:

Sözlerin ağırlık derecesini bilemem ama senden yada karşındakinden farketmez
Tartışmalar kırıcı sözler hatta hakaretler mutlaka ki her iliskide olur çok sinirlenildiginde
Ama bu küfür ve kaldiralamayacak boyuttaysa eğer ve henüz sozluyken durup bı tartmak lazım
Özetlemek gerekirse kendi adıma saygının olmadıgı yerde sevgi olmaz diyorum...

Bak verilmis sadakan varmiski o adamin gercek yuzunu daha nisanlanmadan gordun.
Burdaki bircok arkadasimiz nasil mutsuzlar eee onceden bilmiyormuydunda bu adamin boyle oldugunuda evlendin onunla diye sorunca
bircogu hayir evlendikten sonra boyle degisti onceden goremedik derler.
Eminim sen ruh veya sinir hastasi( teshisi ben koymak istemem) bir adamla (yarin oburgun ne yapabilecegini ben simdiden az cok tahmin ediyorum) evlenmeyi dusunumuyorsun degil mi???
Iyi dusun oyle kararini ver, inanki seni hakkedecek biri vardir orda disarlarda....

bende aynısını düşünüyorum sinir hastası olması bunu değiştirirmi seviyor ama sinirle herşeyi söyleyebilir diyi yumarmıydınız gözünüzü

bnm sevglm de böyleydi sinir hastasydı bldgn..
onu secdgm için her dedgini yaptm aynı senn gbydim .istemedgi hc bi arkdsmla konusmazdm ..
gereksz sebebler yüznden ..
cocu arkdsmn numrsnı slmştm okulda kmseyle bile konusmuyodum . o okulda omadıgı halde..
o derce yanii. duyar edr die..
sinir hastalryla bas edlmyor cnm .şmdi o da senn ki gbi pşman ama elden ne gelr benden bazı seyler gtti artık gözlerimi actım ..
o beni haketmyor..
bıraltım onu..
artık sevmyrm..
ona dönmek zornda olsam bile ona dönmicegmi cok iyi biliyorrr:20:

bnm sevglm de böyleydi sinir hastasydı bldgn..
onu secdgm için her dedgini yaptm aynı senn gbydim .istemedgi hc bi arkdsmla konusmazdm ..
gereksz sebebler yüznden ..
cocu arkdsmn numrsnı slmştm okulda kmseyle bile konusmuyodum . o okulda omadıgı halde..
o derce yanii. duyar edr die..
sinir hastalryla bas edlmyor cnm .şmdi o da senn ki gbi pşman ama elden ne gelr benden bazı seyler gtti artık gözlerimi actım ..
o beni haketmyor..
bıraltım onu..
artık sevmyrm..
ona dönmek zornda olsam bile ona dönmicegmi cok iyi biliyorrr:20:

aslında öyle bi çocukki biz birlikte büyüdük aynı mahallede çok şey yaşadı abisi vefat etti annesigil çok üzerine düştü boğdular şimdi öyle şeylere gelemiyor anneme onunla birlikte olduğumu söyleyince dediki bana sen öyle düzgün bi çocuk bulmazsın dedi sasırdı (ben biraz çılğındım da ) hiç beklemezdim öyle sözler 2 yılımı harcadım çokta mutluyduk herkes imrenerek bakardı nasıl böyle oldu anlamıyorum uzak kaldık normalde sinirlendiğinde ilk sığındığı bendim gelir sadece sarılır sinirini atardı şimdi çok farklı aslında benden hiç saklamadı o gerçek yüzünü ama dediğiniz gibi bugün bütün hayallerim yıkıldı herşeyim silindi bütün güzel düşüncelerim

ne olursa olsun sana söledgi lafı hakettgni düşnmüyorsan geri adım atma ...
eger gelecgnzn oldgnu düşünyosanda süründür bakalım seviosa katlanırrr...
genelde erkekler gelemz böyle şeylere..
kaybettkten sonra anlrlar bkıymetimizii..:19:

belki canım bir anlık sinirle ağzından çıkmıştır.
sen çok üstüne gitmiş olabilirsin.
ama hatasını hemen anlayıp özür diliyorsa bi şans vermek lazım.
ama bu kötü ve kırıcı sözleri söylemeyi alışkanlık haline getirirse o zaman bu işi noktalarsın.

pişman olacağınız şeyler yapmayın. Belli ki çok seviyorsunuz. Biz kadınlar çok huysuzuz. İnanın ben olsam o kişinin yerinde aynı şekilde davranırdım.
Erkekler kadınlar gibi değil. O kadar farklılar ki. Bakın bu forum terkedilmiş kızlarla dolu. Hepsi çok üzgün. .Doktorluk bir durum yoksa büyütmeyin. Yoksa üzüleceksiniz inanın bana.
Ha eğer yok katlanamam, seviyorum ama o kadar da uzun boylu değil vs.vs. ve de biterse üzülmem diyorsanız bırakın gitsin gerçekten. Ama boş atıp dolu tutmayın erkekler bunu anlar.

ne olursa olsun sana söledgi lafı hakettgni düşnmüyorsan geri adım atma ...
eger gelecgnzn oldgnu düşünyosanda süründür bakalım seviosa katlanırrr...
genelde erkekler gelemz böyle şeylere..
kaybettkten sonra anlrlar bkıymetimizii..:19:

eğer istiyorsa işnin kolay olmıcanı oda biliyor zaten öle hemem atlamam ki zaten bidaha onunla olabilirmiyim bilmiyorum seviyorum tamam ama bi yere kadar

ya 3 gün - 3 ay -3yıl farketmyr bi gün mutlaka unutuluyr ...
beni asla yanlş anlama aranızın bozulmasını falan istemem.. tabi eger mutluysanız..
eger karsınızdaki erkek eger sizi sizin sevdiginiz kadar sevmiyorsa bırakın gitsin yahu...

dnyada sürüyle erkek var ...
mutlaka sizi sizin kadar svene ve düşünen biri cıkar karsınıza..

erkek kadnlardan cok farkılı evet...

onlar bi kadının onları cok sevdgni anlynca .. herseyi yapma hakkını buluyorlar kendilernde ..
cnkü malesef duygusalız... bıaramıyoruz ha diyince...

güzel günlerin onun bunun sunun hatrına yok .. bırakmyruz ..
sonra bi bakıyorz tepemizdeler bize nasl laflar etmşler..
bize nele ryapmışlar bizi nasıl kandrmışlar..

bu sözlerim tüm erkekler için gecerli degl tabii..
bunun altını cizeyim ..
ama yüzde 50 snden fazla kısmında bu huylarn oldgnu düşünyrm ben ..
kendmden ve cevremdeki arkdslarmdan gördgmü söylüyorum...

kimse bnei yanlş anlamasın lütfenn:17:

herzaman dediğimin arkasında oldum budur dediysem odur hep hatta ayrılık konusu sözcügü bitti kelimesi nezaman gerçekten bitcekse ozaman kullanılcak öle herşeyde bitti barıştık yalama olmucak dedim başında oda 2 yıldır ne kavga olursa olsun hiç bizaman biter demedi çünki biliyo ozaman hakkaten bitceni ama şimdi ben dedim bitti diye ama son noktadaydım okumussunuzdur sizde olsanız aynısını yapmazmıydınız haketmediğimiz sözcükleri yutmak zorunda değiliz onun olmadığı zamanı düşününce bile üzülüyorum ama işte yediremiyorumda kendime dediğiniz gibi beklerim ozaman derimki bak 1 oldu 2 oldu 3.sü olursa biliyosun nolucanı söylememe bile gerek yok bana olan saygın bittiği an bizde bitmişiz demektir derim tabi beni kazanmak için çaba gösterir uğraşırsa uğraşmazsa zaten bu sözlere bile gerek kalmaz

Back
X