çok kötüyüm ,yaşamaktan sıkıldım :(

sadece 1 mesaj ve 3 arama 4 gündür aramıyor artık ...gururum kırıldı öleceğimi bilsem cevaplamam,cevaplayamam...

Ben gururum söz konusu olduğunda hep şöyle düşünürüm..
Gururum beni mutlu ediyor mu? Hayır..

Gururunu düşünmeden, içinden geleni yap..

Şahsen gururlu mutsuz olacağıma, gurursuz mutlu olmayı tercih ederim :)

Bana göre söz veren bir erkek sözünden dönmez sözünden dönersede ona erkek denmez ben evlendikten sonrada hasta olabilirdim yapamam edemem diye bırakmalı mı? beni o öyle olsa ben bırakırmıydım sorun bırakma meselesi değil bana onca umut vermeseydi tamam çıkabiliriz seninle evlenmek istiyorum hiç bir zaman seni bırakmam ben sözümden dönmem hep yanındayım bunları söylemek zorunda değildi ki benim şuanda hayata karşı hiç bir umudum yok resmen yerle bir oldum bu saatten sonra pişman olsa ne olacak benim hastalığım ilerledi bile belkide çok az ömrüm kaldı ben bir daha sevgiyi aşkı tadamayacağım...kimseyede zorla gelin beni sevin demedim hayatımı mahvetmeseydi umut vermeseydi yeterdi bana

canım senin düşüncene sonsuz saygım var ama ben bir kişi için ya hep varımdır yada hiç yokumdur gururum kırıldımı öleceğimi de bilsem yapamam canım bugün bana deseler seni öldürürüz arayacaksın yada ölüceksin ölümü seçerim...

Her insan hata yapabilir.
Ve belki onu dinlemek sana gerçekten iyi gelecek..
Kafanda kurup kurup mutsuz oluyorsun, ama onun içini tam olarak bilemezsin..

Ben aradığında cevap ver dedim ama bunu ona tekrar şans ver diye demedim.
Sadece dinle bakalım niye böyle davranmış.. Bu seni şimdiki durumundan daha mutsuz yapmaz..
Yine de sen bilirsin canım mutlu olmanı dilerim.

haklısın ama şuanda aramıyor ki artık oda gururlu aramaz artık hem benim hasta olduğumu biliyor onun arayıp sorması lazım bırakan giden o geride kalan mutsuz olan ben haksızmıyım sence...

haklısın ama şuanda aramıyor ki artık oda gururlu aramaz artık hem benim hasta olduğumu biliyor onun arayıp sorması lazım bırakan giden o geride kalan mutsuz olan ben haksızmıyım sence...

3 kez aradı açmadın diye vazgeçmiştir, onun için de zor suçlu hissediyordur..
Gaddar, kötü niyetli biri olsaydı onu bile yapmazdı emin ol.

Haksız değilsin, çok haklısın. Ama keşke haksız olup mutlu olsaydın değil mi?
Olaya haklıyım da haklıyım gurur da gurur diye bakma..
Mutlu muyum nasıl mutlu olurum diye bak..

Bir daha arar mı bilmem. Ararsa mutlaka cevap ver, konuşmak seni rahatlatacak bence.

Hatta istersen mesaj at.. ( biliyorum ölsem yapmam diyeceksin) :)

Ben olsam eğer konuşmak istiyorsam yazardım valla bugünkü aklımla..
İnsan yaşlandıkça gururu, mururu sallar oluyor sanırım..

bir daha arar mı ben de bilmiyorum canım ama bu saatten sonra ne farkedecek ki ben hastalıktan son noktaya gelmişim 2 haftadır oksijen tüpüne bağlıyım...bilmiyorum arar mı arasada konuşabilir miyim hiç bilmiyorum herşey kapkaranlık sanki aydınlık hiç biryer yok benim için nereye baksam karanlık duvarlar boğuluyorum sanki ...

Konuşabilirsin.. Hatta aramasını beklemeyip mesaj atabilirsin de..
Tıpkı şuan bana yazabildiğin gibi..

Bir şey kazanmayabilirsin ama kaybetmeyeceksin de..
Denemeye değer..

Konuşabilirsin.. Hatta aramasını beklemeyip mesaj atabilirsin de..
Tıpkı şuan bana yazabildiğin gibi..

Bir şey kazanmayabilirsin ama kaybetmeyeceksin de..
Denemeye değer..

seninle konuşmak bana çok iyi geldi ama o ararsa cevaplarım ama umudum yok...onu unutmak için ne yapmalıyım sence ?

seninle konuşmak bana çok iyi geldi ama o ararsa cevaplarım ama umudum yok...onu unutmak için ne yapmalıyım sence ?

Unutmak bana daha iyi hissettirecek diyor musun?
Belki onunla arkadaş gibi konuşmak, güzel günleri hatırlamak daha iyi gelecektir canım..

Önce bunu düşün, sonra kararını ver..

Unutmak bana daha iyi hissettirecek diyor musun?
Belki onunla arkadaş gibi konuşmak, güzel günleri hatırlamak daha iyi gelecektir canım..

Önce bunu düşün, sonra kararını ver..

unutmalıyım buna mecburum çünkü ilersi için arkadaşda olsak yeniden barışsak da ben mutlu olamayacağım...düşünsene hasta olduğum zaman yanımda olamıyacak belki başka biriyle çıkıcak off bunları düşünmek bile çok kötü üzüyor beni unutmak için ne yapmalıyım canım sence...

kesinlikle katılıyorum.

erkeklerin çok ayrı bir mantığı var.

şu tartışmasız bir gerçek: güçlü biri değilmiş.

onun dışında belki çok korktu.dinlemek lazım.

bir şeye "dayanabileceğini düşünmek" ile "dayanmak" çok farklı şeyler.

her şeyiyle yanında olabileceğini,sana sonsuz destek sunacağını düşünmüş ama yapamamış.

Bu durum onu haklı yapmaz elbette,sen de haklısın....... çok karmaşık işler bunlar...........

Çoğu zaman dinlemek, konuşmaktan daha önemlidir.....

erkekler çok düz mantık, biz bayanlar çok kuruyoruz,binnnnn tane şey geliyor aklımıza,,,,

çok farklıyız birbirimizi anlamamız zor erkeklerle,ama ne olursa olsun peşin hükümlü olmayıp dinlemek lazım.

kesin şöyledir deyip kesip atmak yanlış.

bir daha ararsa aç bence,aramazsa da salla gitsin.

Her işte vardır bir hayır

Rabbim her şeyin hayırlısını bilir

Ben birini kolayca unutmak için duyguların başka birine yönelmesi gerektiğini düşünüyorum..
İlgi başkasına kayarsa eski aklına daha az gelir.. Nasıl olacak diyeceksin..
Birini görmek, dokunmak şart değil..
Bak birbirimizi tanımıyoruz ama iyi geldi seninle konuşmak diyorsun.

Aşk demiyorum sanal arkadaşlıklar kur ( erkek bayan fark etmez) , konuş, paylaş rahatla..

sağol canım bir daha açarsa ararım ben onu nasıl unutabilirim acaba bunu yapabilsem şuan tek istediğim bu ...

evet canım seninle konuşmak çok ama çok iyi geldi bana,bir kaç gün sonra ablam gelicek belki daha iyi olurum ...
yarının ne olacağını kimse bilemez...

evet canım seninle konuşmak çok ama çok iyi geldi bana,bir kaç gün sonra ablam gelicek belki daha iyi olurum ...
yarının ne olacağını kimse bilemez...

İyi olmana katkım olduysa ne mutlu bana..
Aynen öyle yarından, Allah'tan ümidini kesme..
Hayatta güzel şeyler de oluyor..
Bana her daim yazabilirsin..

sağol canım bir daha açarsa ararım ben onu nasıl unutabilirim acaba bunu yapabilsem şuan tek istediğim bu ...

olması gereken buymuş, hayırlısı buymuş diye düşün.

hayat tecrübelerimizin çoğu yediğimiz kazıkların sonucudur

herkes için bu böyle.

sevinçlerimiz olacak, üzüntülerimiz olacak, üzdüklerimiz olacak, bizi üzenler olacak............. hayat.................. düzen böyle işliyor

zaman her şeyin ilacı

dön bak, hatasıyla doğsuyla tahlil et, mutlaka özeleştiri de yap ve dersler çıkar

sonra sal gitsiiiiiiiiiiiiiiiin onu da affet

affetmediğin sürece sırtında bir yük, bunu asla unutma! (gururuna kibrine öfkene yenilme)

bundan sonra da yoluna bak

hayat güzel

seni seven insanlar var

çoooooook seven insanlar da var

ailen............

arkadaşların...............

onlarla "an"ın tadını çıkar

unutmak için herşeyi yapıcağım tabi yaptıkları kaç zaman sonra unutulacak...resmen hayatım mahvoldu umutlarım yıkıldı toparlanmam çok zor ...

Çok çok çok özür dilerim ağır konuşucam biraz. Allah'a havale ediyorum ben artık bu erkekleri. Duygularla oynayanları, hassiyetsizleri. Allah'tan bulsunlar bizden uzak dursunlar. Canım benim Allah senin şifasını verir inşallah, düşünme; üzülme desem de boş biliyorum ama sen asla ümidini kaybetme, böyle ucuz, şereften yoksun adamlar için can sıkmak o kadar boşa ki. Birde arıyor yüzsüz. Ya sen hastalığınla uğraşırken yüz üstü bırak, bir acı da sen yaşat sonra dön nasılsın diye sor. Adam değilmiş ya inşallah kalbine göre biri çıkar karşına. Seni gerçekten seven biri çıkar umarım en yakında zaman da o zaman böyle haddisizlere üzüldüğün için gülüp geçersin. Kendine çok iyi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…