çok kötüyüm ,yaşamaktan sıkıldım :(

çok sağol canım benim toparlanmaya çalışışıyorum zor oldu ama böyle yapmazsam çok daha kötü olacağım...keşke gururumla duygularımla oynanmasaydı...beni gerçekten seven biri karşıma çıkana kadar ben çoktan ölmüş olacağım bu yüzden bu defteri sonsuza kapatıyorum ben dilerim ki Allahtan o kişi pin pişman olur yaptığına Allaha havale ediyorum başka yapıcak birşey yok...malesef geçmişim hep mutsuzluktu önümde karanlık göremiyorum zaten hiç birşey ...

Böyle insanlara erkek denmez canım, insan bile denmez de neyse. Sen hayata ne kadar bağlı olursan, umutlarını ne kadar içinde yaşatırsan o kadar mutlu olursun. Mucizeler bizim için var. Geçmiş olsun bu arada. Uzun lafın kısası ahtır, ve her ahı duyan Allah'tır. :)

toparlanmak benim için çok zor biliyorum ki toparlanamayacağım da onu unutmak için ne yapmam lazım unutmaya çalıştıkça yaptığı kötülükler aklıma geliyor yine hatırlıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…