çok kötüyüm ,yaşamaktan sıkıldım :(

ceren16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
821
87
68
Bursa
Daha önce konularımı okuyan arkadaşlar bilirler zor bir hastalığım olduğunu ...arkadaşlar ben artık hastalığı takmıyorum çünkü hiçbir zaman iyileşemiyeceğim onu biliyorum...neyse konuya gelelim...Biri ile tanıştım bundan bir kaç ay önce benden hoşlandığını söyledi falan filan çok dürüst davrandı inandırdı beni ben asla kimseye inanmazdım ve hastalığım yüzünden asla evliliği düşünmezdim...ona herşeyi anlattım çaresiz bir hastalığım olduğunu sadece ilaçlarla yaşadığımı yapılacak hiç birşey kalmadığını söyledim o ise benim için hiç bir sorun değil felan dedi ne olursa olsun söz veriyorum hep senin yanındayım seni kaybetmemek için herşeyi yaparım,ölüceksen kollarımda öl filan dedi bende insanım sonuçta benimde duygularım var güvendim buna gerçekten sevgiyi buldum Alllah sonunda benide mutlu etti dedim gerçekten sevdim birgün hastalandım oksijen tüpü felan bağladılar bana ulaşamadı telde iyi olduktan sonra hasta olduğumu oksijen tüpü takıldığını felan söyledim...Ertesi gün ben yapamam seninle olamam dedi sizce verdiği sözden dönen biri erkek midir ? ben de neden benim duygularımla oynadın dedim ben sana daha önce hastalığımdan basettim ben gel beni zorla sev demedim gururumla oynadın nefret ediyorum senden dedim bir daha aramadım ...bana bir defa nasılsın diye mesaj çekti 3 defa da aradı ama açmadım gururum kırıldı bir kere...2 haftadır hiç yürüyemiyorum hep oksijen tüpü tekerlekli sandalyeye mahküm kaldım resmen tuvalete bile gidemiyorum,kendi işlerimi göremiyorum...hiç bir zaman mutlu olamayacağım artık bir umudum yok içim o kadar sıkılıyor ki sizlerle paylaşmak istedim

böyle insanları anlamıyorum...birinin duygularıyla oynamak kadar alçakça bişey olamaz..Geçmiş olsun bu arada arkadaşım.

kıyamam sana, sakın sakın kendini yıpratma demesi kolay biliyorum ama bu günlerin hatrına sonsuz ahiretini kazanacagını düşün. yanındaki insan emin ol yaptğını bulacak. sen sakin ol, bol bol dua et ve rabbine sıgın canım benim hastalıgını bilmiyorum inş sonsuz cennetle mükafatlanırsın inş senin için bu dünyada mucizeler peşpeşe sıralanır ve çok mutlu olursun sakın üzülme tamammı

dua ediyorum hergün ,ama hiç bir zaman mutlu olamayacağım mutlu olan insanları gördükçe onlara imreniyorum ben neyin suçunu çekiyorum isyan da etmiyorum ama sadece mutluluk istiyorum ömrüm 1 günde olsa istediğim bu çok şey mi istiyorum mutluluğu hakketmiyor muyum ?

hayır sakın böyle düşünme, mutluluğu herşeyde heryerde görebilirsin, bu senin bakış açınla biraz olsun değişebilir, eğer kastın biri ile beraberlik ise bunun senin yasadıklarınla zaten alakası yok birsürü insanda senden çok daha mutsuz saçma sapan insanlarla yıkılıyor biri ile beraber olup olamayacagını bilmiyoruz hatta sana bir sır vereyimmi bende çok çok yanlızım şu anda ama çok huzurluyum önemli olan yüreğimin ferahlığı bunu yakalamanın yolunu bulmak önemli yarın olacağanı bilmiyoruzki sen ferah tut yüreğini kendi sağlığını düşün önce

Allah şifa versin öncelikle canım ben mucizelere inanırım.
Sen de inan ve bundan sonra mutluluğu bir erkeğin sözlerine bağlama mesela.

Atıp tutması sana boş yere ümit vermesi çok yanlış haklısın.
Ama şöyle düşün sana ulaşamadığında çok kötü oldu belki ve korktu.

Seni sevmedi demek değil bu. Böyle düşün canın daha az yanar..

Karamsar olma lütfen, yarın neler getirir bilemeyiz.
Yaşadığın her gün çok değerli ve mutluluk senin görmek istediğin yerde.

Sözünü tutmayan, heleki böyle bir ciddi konuda insanin duygulariyla oynayan bir yaratik birak erkekgi, insan bile olamaz. Bunlari sana söz vermeden önce tartip düsünmesi gerekiyordu.
Sanada cok büyük gecmis olsun.
Hayat her pislige ragmen yinede güzeldir, hayata tutun, yasayacagin daha cok güzel günler vardir eminim.

unutmak için mutlu olabilmek için bir sebep yok gibi o hayatımda olunca hastalığımda biraz düzelme oldu ona gerçekten inandım doğruları söyledim ona hep,ama şimdi bir ölü gibiyim hastalığım daha ilerledi herşey üstüste geldi kesinlikle mutluluğu bir erkeğe bağlayamıyorum ama o kadar kötü oldum ki oksijen tüpüne bağlıyım,doğru düzgün yürüyemiyorum artık kendimi nasıl toparlayacağım hiç birşey bilmiyorum...

İnanmak güzeldir, bu olumsuzluğa rağmen inanmaktan vazgeçme.
Bir insanın yaşattığı hayal kırıklığı yüzünden aşktan vazgeçme mesela.
Artık hayatımda kimse olmayacak diye şartlama kendini..
Birine kendini gözlerin kapalı bırakma ama mutlu olmana katkı sağlıyorsa eğer o mutluluğun tadını çıkar.
Yarını düşünmeden çıkar, ayrılıkla biter mi diye düşünmeden yaşa.

Ayrılık olduğunda da her birlikteliğin sonu ayrılık ama erken ama geç diye düşün.
Sağlığından kıymetli olmasın hiç kimse.

Bak düzelmiştim diyorsun. Mutluluk en güzel ilaç..
Ama önce karamsar olmayı bırakmalısın..

hayata tutunacak kadar güçlü değilim artık unutmak için çabaladıkça daha da kötü oldum ben oksijen tüpüne bağlıyken belki o başkalarıyla gezip eğleniyordur ben bunları haketmiyorum kimse hakketmez ki böyle birşeyi canı yansın istiyorum ...

canım çok yandı gururum kırıldı onun yüzünden kendimden nefret ediyorum ...sanki karanlık bir kuyu içindeyim ve oradan hiç bir zaman çıkamayacakmışım gibi ...

Canim ilahi adalete inanirsan eger, bilirsinki, bu yaptiklari zaten yanina kalmaz, suan gezip tozsada er yada gec, sana yasatdigi aciyi kendiside cekecektir..

canım çok yandı gururum kırıldı onun yüzünden kendimden nefret ediyorum ...sanki karanlık bir kuyu içindeyim ve oradan hiç bir zaman çıkamayacakmışım gibi ...

Aşk hem çok tatlı hem de çok can yakıcıdır.
Hissettiğin gibi hissetmemiş biri olduğunu sanmıyorum..

Herkes bu yoldan en az bir kez geçer, dünya başına yıkılmış gibi hisseder.
Hayatına girmesine izin verdiğin için, ona inandığın için kendinden nefret ediyorsun ya hani..
Düşün bu ilişkinin sana, hayatına kattığı güzel şey hiç yok muydu?
Elbette vardı, anlık da olsa seni mutlu etti.

O yüzden yeniden sevmeye değer..
Ama işte başlarken bitmelerin doğal olduğunu unutmadan başlamak gerek..

Canim ilahi adalete inanirsan eger, bilirsinki, bu yaptiklari zaten yanina kalmaz, suan gezip tozsada er yada gec, sana yasatdigi aciyi kendiside cekecektir..
Allaha havale ettim ama daha önce çıktığı kızların hepsi onu terketmiş ...kendisi sürekli diyordu beni bırakma sev felan meğer benden diğer kızların acısını hırsını çıkarmış sonuçta benim hastalığımı ilk baştan biliyordu üzüldüğümde ne gibi durumlara düşeceğimi neden oynadıki duygularımla ben bunları hatırladıkça kahroluyorum bitiyorum...

ben haketmedim bunları bana yaşattığı tüm mutlulukları alıp götürdü...kimseye güvenemem bundan sonra hem birilerine güvenmem için zamanım bile yok ki

ben haketmedim bunları bana yaşattığı tüm mutlulukları alıp götürdü...kimseye güvenemem bundan sonra hem birilerine güvenmem için zamanım bile yok ki

Ama böyle söyleme lütfen..
Kimin ne kadar yaşayacağı belli mi?
Drlar bile şu kadar ömrü var diyor adam uzun seneler yaşıyor.
Allah bilebilir bunu yalnızca.

Bak ne diycem seni sonra defalarca aradı, belki bir an panikle öyle davrandı, sonra pişman oldu.
Zaten çok üzülmüşsün onu bir kez daha dinlemekle kaybın ne olur?
Düşünceni bilemem ama ben olsam bir daha ki aramasını cevaplardım..

sizden hoşlandığını söyledikten sonra öğrendiyse hastalığınızı belki kabullenemem yapamam diyemedi. Şuan vicdan azabı çektiğini düşünüyorum zaten mesaj atması araması falan.. Allah sabır versin ama insanlar birşeyler ters gittiinde birilerini sorumlu tutma eğilimindedirler. Allah yardımcınız olsun.

sadece 1 mesaj ve 3 arama 4 gündür aramıyor artık ...gururum kırıldı öleceğimi bilsem cevaplamam,cevaplayamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…