Çok kötüyüm yüzüme daha fazla dayanamicam artık?

Bu ilacı kullanırken bol bol su için. Böbreği çok yorar. Benim arkadaşım da kullandi 6 ay sonra bebek poposu gibi cildi oldu. Hem dudakları çatlardi hem ellerinde döküntü olurdu. Güneşten korunun. Bir de bu ilacın depresyon etkisi varmis. Ama sonuç kesinlikle mükemmel oluyor. :super:

zoretanin (roacuttane ile aynı içerikli, etkili ilaç) de son aşamaya gelmiş bir hasta olarak. 2.kutunun bitimini bekleyin. ilk kutuda bende çok umutsuzluğa kapılmıştım. 5.kutudayım şimdi ve keşke daha önce kullansaydım diyorum. dudaklarınıza bolca krem kullanın. decubal ve blistex öneririm. blistex sürekli yanınızda olsun lacivert olanı çok etkili. ellerinizi ihmal etmeyin ben ettim, üstünde yaralar oldu ama m-furo, exicpial lipo ile hepsi geçti. şimdi az lekelerim kaldı ona da farmona nın kremini önerdi doktorum. moralinizi bozmayın.

NOT: biraz kötü bir zamanda başlamışsınız ilaca. yazın çok dikkat etmelisiniz sürekli 50+güneş kremi sürün ve güneşten korunun. güneş lekeleri çok hasar verebilir.

İlaçla ilgili bir fikrim yok, fakat konunun başında "senedir sivilce problemin" olduğunu yazmışsın. 2 senede oluşan ve devam eden problemin 1 ayda geçmesini bekleme. 1 günde oluşmadı ki, hemencik geçsin. Bilgisi olan arkadaşlar ne güzel aydınlatmışlar seni, inşallah tedavi sonunda senin için herşey güzel olur. Sabret ve kim ne diyor takılma.

Back
X