• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötüyüm

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
36
eşimle az önce tartıştık bana bir çocuk bile doğuramadın ne biçim kadınsın dedi çok kötüyüm ağlıyorum istemsiz bir yıldır evliyiz bir defa hamile kaldım bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum parça kaldı tekrar kürtaj oldum her ameliyattan çıkışta bebeğimi kaybettiğim için hüngür hüngür ağladım şu anda o yaşadıklarım aklıma geliyor o kadar kötüyüm ki anlatamam

hay allahım ya. dilini eşek arısı soksun o adamın.
denir mi hiç öyle şey..
ayrıca çocuk doğurmak çok da marifet değil mühim olan hakkıyla yetiştirmek...
hem daha 1 sene olmuş kuzum sen canını sıkma lütfen.
Rabbim ikinizin de hakkınızda hayırlısını versin, hem bence biraz düşünme bebek olayını. yani ertele..
çünkü şuan kolay şeyler yaşamıyorsun, bir de üzerine yeni hamilelik olursa, doğum, sonrası, lohusalık derken iyice çığrından çıkabilir eşinle arandaki problemler...

Bebeğiniz öldü diye sizi suçlayan koca ile psikoloji mi kalır. Kendinizi toparlayana kadar tekrar bebek düşünmeyin bence. Hatta direk o adamdan bebek düşünmeyin dicem de :KK12:

Tövbe tövbe. Ne biçim adam. Geçen sene bebegimin kalbi durduğu için suni sancı vererek kürtaj yaptılar. İçerde parça kalmaması içinmiş. Eşim ne acılar çektiğimi gördü ve bir daha sana bu acıları yasatmicam diyerek ağladı hastanede. Dedim senin suçun değil takdiri ilahi. Nasip değilmiş bize. Arkadaşların dediği gibi on tane de evlat versen o adam kadir kıymet bilmez

Böyle konusan bir eş sağlıklı bir evlat yeti
eşimle az önce tartıştık bana bir çocuk bile doğuramadın ne biçim kadınsın dedi çok kötüyüm ağlıyorum istemsiz bir yıldır evliyiz bir defa hamile kaldım bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum parça kaldı tekrar kürtaj oldum her ameliyattan çıkışta bebeğimi kaybettiğim için hüngür hüngür ağladım şu anda o yaşadıklarım aklıma geliyor o kadar kötüyüm ki anlatamam

Böyle konuşan bir erkek maalesef cocuğunada sağlıklı bir baba olamaz.çocuk dünyaya getirmek sadece kadına bağliymış gibi düşünen böyle zihniyetlerin baba olmaya hakkı yok bence.

T turuncupipet ah böylesi adamlara çocuk dogurmayacaksin aslında yanında bile barindirmayacaksin da işte .. Ağzından burnundan getirirdim ben o lafı soyleyenden .. Gerçekten yazıklar olsunnn! İçim cız etti .. Rabbim kolaylık versin gönlüne huzur yuvana afiyet versin ..

Allah nasıl biliyosa öyle yapsın ya ne diyeceğimi şaşırdım. sen bence üzülme bacım. vardır yüce Rabbimin bir bildiği. dua et bolbol Allah hayırlısını versin diye.

eşini dövmek istedim şuan, çocuğu veren Allah'tır. isyan etmiş bir de güzel kalbini kırmış senin. ağlama ve bence çocuk için bu kadar acele etme, eşin oğlan diye de tutturur gibi geldi bana.

Back
X