• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm

Nachtflug

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2017
10
5
1
35
Bugün hayatımın en kötü günlerinden biri. Çünkü annemin küçükken yıllarca tacize uğradığını öğrendim, hem de dedem tarafından. Hiç destekçisi olmamış.O lanet insanın ölümüne üzüldüğüm her ana lanet ediyorum. Hiçbir şeyi farketmemiş ayağına yatıp utanmadan hala her işini anneme yaptıran anneanneme de. Lanet olsun böyle insanlar yaşamayı hak etmiyorlar. Allah'ım nasip eder İnşallah hayatım boyunca anneme destek olacağım ama şoktayım şuan.

Lütfen çocuklarınıza sahip çıkın koruyun.

Ve dışarıdan herkesin gıpta ettiği bir insanmış ki Allah cezasını versin iki yüzlü pislik. Anneannemden de iğreniyorum, annem de bu yüzden üzülüyor. Belki fark etmemiştir diye kendini kandırmaya çalışıyor. Napıcam bilmiyorum.

Ve dışarıdan herkesin gıpta ettiği bir insanmış ki Allah cezasını versin iki yüzlü pislik. Anneannemden de iğreniyorum, annem de bu yüzden üzülüyor. Belki fark etmemiştir diye kendini kandırmaya çalışıyor. Napıcam bilmiyorum.
Bir belgeselde izlemistim bu ensestcilerin ortak ozelligi. Disaridan cok iyi esprili hos insanlar olarak gorunuyorlarmis. Sorum sacma veya uzucu gelirse pas gecebilirsin annen neden acikca annesine soylememis?

Çocuklarınıza sahip çıkın. Onlara istismarın ne olduğunu ve nasıl korunmaları gerektiğini öğretin. Hatta bunu 6 ayda bir tekrarlayın. Bir çocuğu sevmek için illa orasına burasına dokunmak gerekmez. Sadece erkeklere karşı değil kadınlara karşı da bu durumu takının. Yapmaz demeyin yapar...

Bir belgeselde izlemistim bu ensestcilerin ortak ozelligi. Disaridan cok iyi esprili hos insanlar olarak gorunuyorlarmis. Sorum sacma veya uzucu gelirse pas gecebilirsin annen neden acikca annesine soylememis?
Anneannem sürekli fiziksel şiddet uygulayan biriymiş zaten. Kimi kime desin.

Sirf buyuzden herkese supheci yaklasiyorum aile akraba hep oylelermi dye dusunmek ne aci bisey alllahim

Allah'ım anneme yardım etmiş gebermiş gitmiş pislik. Ne kadar güçlüymüş annem bunca yıl bizi o kadar iyi yetiştirdi ki gurur duyuyorum. Allah böyle insanları çocuk sahibi etmesin. Dedemin çocukları sıkarak sevdiğini söylerlerdi hep , şimdi ona dair her şey o kadar iğrenç geliyor ki bana. Anneme baktıkça gözlerim doluyor.

İnşallah yapan da bunu bilip göz yumanda allahtan cezasını bulur. Siz nasıl öğrendiniz bu durumu?

Back
X