Her seyden cok nasil sevilir? Caninizdan da mi daha cok? Bir sevgili icin cok fazla bu. Bagimlilik bunun adi. Sevgiliniz ayrilik yoluna girmis, kafa dagitmaya cikmis. Sizde bence kafanizi dagitip unutmaya bakin.Onu herşeyden çok seviyordum.
Yapamıyorum. Bense annemin karşısına geçmiş ağlıyorum...Her seyden cok nasil sevilir? Caninizdan da mi daha cok? Bir sevgili icin cok fazla bu. Bagimlilik bunun adi. Sevgiliniz ayrilik yoluna girmis, kafa dagitmaya cikmis. Sizde bence kafanizi dagitip unutmaya bakin.
Bunu sana söyleyenler olacak, ve sen hep seni kimsenin anlamadığını düşüneceksin.10 aydır birlikte olduğum bir sevgilim vardı. Onu herşeyden çok seviyordum. Her günümüz birlikteydi neredeyse. Bugün hatta 30 dk önce onunla ayrıldık. Son kez arıyım dedim. Dışarı atmış bile kendini. O kadar kötüyüm ki. Ben burda dört duvar arasında ne yapacağımı bilemezken o atmış bile kendini dışarı. Ne yapıyor hiç bilmiyorum. Ben onu gözümden sakınırdım. Ayrılık sebebine gelirsek. Her günün akşamında illa kavga sebebimiz olurdu. Kavga ederdik. Ben ona dayanamıyorum dedim o da bende diyip ilişki bitti. Ne yapıcam hiç bilmiyorum. Çok kötüyüm
Ben çevresi çok geniş bi insna değilim. Herşeyi ondan öğrendim. Gittiğim üniversite bile onun sayesinde oldu. Heryere onunla gidip öğrendim. Ayrılmak çok zor geliyor...
Kucağında 3 tane çocukla mı ortada bıraktı seni?Ben çevresi çok geniş bi insna değilim. Herşeyi ondan öğrendim. Gittiğim üniversite bile onun sayesinde oldu. Heryere onunla gidip öğrendim. Ayrılmak çok zor geliyor...
.10 aydır birlikte olduğum bir sevgilim vardı. Onu herşeyden çok seviyordum. Her günümüz birlikteydi neredeyse. Bugün hatta 30 dk önce onunla ayrıldık. Son kez arıyım dedim. Dışarı atmış bile kendini. O kadar kötüyüm ki. Ben burda dört duvar arasında ne yapacağımı bilemezken o atmış bile kendini dışarı. Ne yapıyor hiç bilmiyorum. Ben onu gözümden sakınırdım. Ayrılık sebebine gelirsek. Her günün akşamında illa kavga sebebimiz olurdu. Kavga ederdik. Ben ona dayanamıyorum dedim o da bende diyip ilişki bitti. Ne yapıcam hiç bilmiyorum. Çok kötüyüm
İçimizdeki çocukluktan oluyor büyüdükçe geçiyor. Nasıl ki bebeğin elinden oyuncağı alındığında ağlar ama daha büyük bir çocuk buna karşı koymayı yahut sebebibi öğrenmeyi bilir. Bu psikoloji bence :)ya şu ayrılma olayından sonra, özellikle kadınlarda, neden bu olay var? ölüyorum dayanamıyorum bla bla bla.... çektiğiniz acıyı bile düzgün yaşayamadıktan sonra nasıl olgunlaşıp düzgün bi ilişki yürüteceksiniz pesss
ayy valla bilmiyorum ama şurda ayrılık konularını her okuduğumda aynı cümleler, ölüyorum-nefes alamıyorum-yaşayamıyorum-onsuz naappaarrıımmm... yahu sanki adamlarla göbekleri bir kesilmiş!!beni acaip sinir ediyor kadınların bu kadar basit duruşları! az bi kendilerine gelseler ne güzel olacak!şu erkeklerde bu kadar arsız olmayacak!!!İçimizdeki çocukluktan oluyor büyüdükçe geçiyor. Nasıl ki bebeğin elinden oyuncağı alındığında ağlar ama daha büyük bir çocuk buna karşı koymayı yahut sebebibi öğrenmeyi bilir. Bu psikoloji bence :)
Ben çevresi çok geniş bi insna değilim. Herşeyi ondan öğrendim. Gittiğim üniversite bile onun sayesinde oldu. Heryere onunla gidip öğrendim. Ayrılmak çok zor geliyor...
İmkansızAyrılmamışsınız kavga etmişsiniz. Sizden dışarı çıkma ya izin alamayacağı için böyle yapmış sabah köpek gibi arar
Bence yeniden barisirsiniz ya. Normal boyle ayrılıklar ya da kavgalar. Bekleyin. Bir şey yazmayın ya da aramayin. Ararsanız kucuk duruma duseceksiniz10 aydır birlikte olduğum bir sevgilim vardı. Onu herşeyden çok seviyordum. Her günümüz birlikteydi neredeyse. Bugün hatta 30 dk önce onunla ayrıldık. Son kez arıyım dedim. Dışarı atmış bile kendini. O kadar kötüyüm ki. Ben burda dört duvar arasında ne yapacağımı bilemezken o atmış bile kendini dışarı. Ne yapıyor hiç bilmiyorum. Ben onu gözümden sakınırdım. Ayrılık sebebine gelirsek. Her günün akşamında illa kavga sebebimiz olurdu. Kavga ederdik. Ben ona dayanamıyorum dedim o da bende diyip ilişki bitti. Ne yapıcam hiç bilmiyorum. Çok kötüyüm
Onunda arayıp sorucağını hiç düşünmüyorum. Biter gider. Zamanlasa unutur. Hepsi buBirşey olmaz ayrılmazsınız bana güven ben eşimle neler yaşadım aylarca konuşmadık karşılıklı hatalarımız oldu. Sevince vazgeçmek kolay olmaz ya da kader bir araya getirir. Ancak sevgi bile yoksa alışkanlıklar vardır ve kolay bırakılmaz. Bekle arama sorma ve kendini yıpratıp üzülme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?