• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm

İlişkide baskıyı fazla hisseden kaçar, barışırsanız şayet çok da dibdibe yanyana olmayın,sürekli aramayın. Evlenince zaten çok zamanınız olacak beraber şimdi biraz kendi arkadaş çevrenize yoğunlaşın üstelemeyin.

Bunu sana söyleyenler olacak, ve sen hep seni kimsenin anlamadığını düşüneceksin.
Ama ben yine de söyliyim, 19 yaşındasın, yolun çok uzun.
Ve bu sözün seni anlamamak değil gerçek olduğunu da bir kaç sene sonra daha iyi anlayacaksın.
Bir yerde anlayış ve iletişim tükendiğinde son gelmeye başlar.
Her akşam edilen kavga sağlıksız ilişkiyi ifade eder. Birbirinizi yıpratmaktansa bitmesi daha hayırlıdır. Kendini düşün, ve toparlan. Üzüleceksin elbette belki, ama kendini yiyip bitirmek çözüm olmaz, olmamalı.
+1

10 aydır birlikte olduğum bir sevgilim vardı. Onu herşeyden çok seviyordum. Her günümüz birlikteydi neredeyse. Bugün hatta 30 dk önce onunla ayrıldık. Son kez arıyım dedim. Dışarı atmış bile kendini. O kadar kötüyüm ki. Ben burda dört duvar arasında ne yapacağımı bilemezken o atmış bile kendini dışarı. Ne yapıyor hiç bilmiyorum. Ben onu gözümden sakınırdım. Ayrılık sebebine gelirsek. Her günün akşamında illa kavga sebebimiz olurdu. Kavga ederdik. Ben ona dayanamıyorum dedim o da bende diyip ilişki bitti. Ne yapıcam hiç bilmiyorum. Çok kötüyüm :KK43:
Şuan sağlıklı ruh halinde değilsin, ama gerçekten seni sevdiyse gelir geri hiç takma kafana kendini de üzme kimse için değmez önce kendini sev değer ver gerisi gelir ..

10 ayda ne öğrenmiş olabilirsin? Daha küçüksün önünde upuzun bir yol var..
Cinsellik geçtiyse aranızda ondan böyle bağlısındır :sopa: yoksa 10 ayda bir insanı herşeyden çok sevemezsin:sinirli:

Zaten sağlam bir ilişki değilmiş her akşam kavga etmek nedir insanda sinir stres bırakmaz sürekli kavga etmek. Hayatına bak kimse senden değerli değil .Anneciğine yazık değil mi karşısında ağlıyorsun?

Zaten sağlam bir ilişki değilmiş her akşam kavga etmek nedir insanda sinir stres bırakmaz sürekli kavga etmek. Hayatına bak kimse senden değerli değil .Anneciğine yazık değil mi karşısında ağlıyorsun?
Annemle herşeyi paylaşırım ben. Yarın da buluşacaktık. Annem kaçta gidiceksin diye sorduğunda dayanamadım ağladım malesef :(

Back
X