- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Psikolojik Deliii
-
Fiv teşhisi koymuştu.. bu son gittigimizde toksoplazma dedi kakasini tutamiyordu dengeyi saglayamiyordu yürürken. Şimdi surunuyo resmen. İki gündür yemiyormus icmiyo, ne kakasini yapiyo ne cisini.. ilaçlarda ise yaramıyor.. 7aylikmis yeni öğrendim ama küçücük duruyo,kemikleri batıyo elime. O kadar kotuyum kii karişik yazmış olabilirim affolanesi varmış?
çok üzüldüm...
okudum eski konularınıFiv teşhisi koymuştu.. bu son gittigimizde toksoplazma dedi kakasini tutamiyordu dengeyi saglayamiyordu yürürken. Şimdi surunuyo resmen. İki gündür yemiyormus icmiyo, ne kakasini yapiyo ne cisini.. ilaçlarda ise yaramıyor.. 7aylikmis yeni öğrendim ama küçücük duruyo,kemikleri batıyo elime. O kadar kotuyum kii karişik yazmış olabilirim affola
Bilmiyorum inan bilmiyorum.. eşim söylediğinden beri ağlıyorum..acı çekmesini isteniyorum..amaaokudum eski konularını
bayağı sağlık sıkıntısı var kediciğin
ne yapmayı düşünüyorsun?
İstanbuldayim.. benim kedim toparlayamadi kendini... 4gundur ilaç tedavisi goruyo.iyiye gideceğine kötüye gidiyor.. ön ayaklarını kullanabiliyordu,ama şuan yere biraksam surunuyo. Ve yan yatio hemn.. yemek yemio su icmiyo.. kakasini yapmio.cisini az az yapıyordu şimdi o da yok.. burnu ağzı simsiyah oldu..fiv olduğuna emin misiniz benim kedimde fiv ilk bulduğumda çok ağırdı götürdüğüm veterinerler banada uyutalım iyi olmaz dedi ama yapmadım son gittiğimiz vet. kurtardı şuan şükür iyi , hangi şehirdesiniz
İstanbul da yaşıyorum yani basımda iki tane veteriner var.. artık Allaha bıraktım.. zaten vicdanım rahat etmezdi uyutmakla.. tavuk suyuna yoğurt çorbası yapmıştım kızima hasta diye onu icirdim..iki şırınga çok açıkmış.. bi şırınga da su verdim.. inşaallah çok iyi olur...Zaten hicbisey den anlamayan sıkıya gelemeyen veterinerlerin söylediği tek şey Uyutalim . O ne demekse. Lütfen başka veternere gidin. Agzi burnu kanserden erimiş kopmuş kediler yasatiliyor sizinkininde vardr bi çaresi
Benim kızım ölüyordu veteriner uyutmayı kabul etmedi kesinlikle gittiği yere kadar dedi 8 gün serum ilaç derken şimdi canavar gibi çok şükürZaten hicbisey den anlamayan sıkıya gelemeyen veterinerlerin söylediği tek şey Uyutalim . O ne demekse. Lütfen başka veternere gidin. Agzi burnu kanserden erimiş kopmuş kediler yasatiliyor sizinkininde vardr bi çaresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?