Çok kötüyüm..

Psikolojik Deliii

Biz seni görmeden sevdik.Ya Resûlullah🌹
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
5.789
18.830
198
Bilenler bilir. Yavru bir kedi gelmişti kapima... Sahiplenmistim.. bir türlü iyi olmadi, hep bekledim evin içinde kosusturmasini, geçenler de yine hastalandı,arka ayakları tutmuodu ilaç tedavisine başladık ama iyiye gitmiyo,surunuyo yerde miyavlamak istiyo ama sesi çıkmıyor.. eşim şimdi geldi veterinerden ötenazi önermiş dr. Çok kötüyüm, ağlamaktan helak oldum...elimden hiçbirşey gelmiyor..

nesi varmış?
çok üzüldüm...
Fiv teşhisi koymuştu.. bu son gittigimizde toksoplazma dedi kakasini tutamiyordu dengeyi saglayamiyordu yürürken. Şimdi surunuyo resmen. İki gündür yemiyormus icmiyo, ne kakasini yapiyo ne cisini.. ilaçlarda ise yaramıyor.. 7aylikmis yeni öğrendim ama küçücük duruyo,kemikleri batıyo elime. O kadar kotuyum kii karişik yazmış olabilirim affola

okudum eski konularını
bayağı sağlık sıkıntısı var kediciğin
ne yapmayı düşünüyorsun?

Zor tabi ellerinle baktığın yavruyu ölüme teslim etmek, ama bak hasta canı yanıyor, ölüm acılarının dinmesi demek. Öyle düşün lyyyss.

Felç geçiriyor pihti atıyor vücudu olur malesef çünkü 5 ay önce aynı hastalıktan kedimi kaybettim ama acisinin son bulması beni rahatlatan şey oldu gerçekten cok acı cekiyolar

fiv olduğuna emin misiniz benim kedimde fiv ilk bulduğumda çok ağırdı götürdüğüm veterinerler banada uyutalım iyi olmaz dedi ama yapmadım son gittiğimiz vet. kurtardı şuan şükür iyi , hangi şehirdesiniz

Biliyorum.. eski konularima göz atın isterseniz... Bir ara çok iyiydi. Yine kötüleşti kendini toparlayamadi..

İstanbuldayim.. benim kedim toparlayamadi kendini... 4gundur ilaç tedavisi goruyo.iyiye gideceğine kötüye gidiyor.. ön ayaklarını kullanabiliyordu,ama şuan yere biraksam surunuyo. Ve yan yatio hemn.. yemek yemio su icmiyo.. kakasini yapmio.cisini az az yapıyordu şimdi o da yok.. burnu ağzı simsiyah oldu..

Birşeyler yiyebiliyorsa inşallah iyileşir kediniz
Biz nasıl birşey oldugunda farklı doktorlara gidiyoruz,siz de farklı veterinere bir daha götürün
Inşallah iyileşir

Zaten hicbisey den anlamayan sıkıya gelemeyen veterinerlerin söylediği tek şey Uyutalim . O ne demekse. Lütfen başka veternere gidin. Agzi burnu kanserden erimiş kopmuş kediler yasatiliyor sizinkininde vardr bi çaresi

Zaten hicbisey den anlamayan sıkıya gelemeyen veterinerlerin söylediği tek şey Uyutalim . O ne demekse. Lütfen başka veternere gidin. Agzi burnu kanserden erimiş kopmuş kediler yasatiliyor sizinkininde vardr bi çaresi
İstanbul da yaşıyorum yani basımda iki tane veteriner var.. artık Allaha bıraktım.. zaten vicdanım rahat etmezdi uyutmakla.. tavuk suyuna yoğurt çorbası yapmıştım kızima hasta diye onu icirdim..iki şırınga çok açıkmış.. bi şırınga da su verdim.. inşaallah çok iyi olur...

Canım benim bizim veterinere götürsek mi bak benim kızımı hatırlarsın ölümden döndü bir umut olur en azından ne dersin

Benim kızım ölüyordu veteriner uyutmayı kabul etmedi kesinlikle gittiği yere kadar dedi 8 gün serum ilaç derken şimdi canavar gibi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…