Çok kotuyum

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
22 yaşındayım ben artık kendimi tanıyamıyorum mesela instagramdan birileri takip ediyor bende takıp ediyorum yazıyorlar cevap vermiyorum yada cevap verip aklımda başka birinin olduğunu söylüyorum 1 2 ay sonra beni takipten çıkıyorlar ve buna bile üzülüyorum neden diye benim 4 yıllık bi ilişkim oldu 5 ay önce bitti ben bitirdim çünkü yanlış bi ilişkiydi ilişkim bittikten 2 ay sonra birini buldum bu benim için sorun değildi çünkü önceki ilişkim zaten biz ilişki içindeyken bitmişti sonra yeni bulduğum kişinin daha önce evlenip ayrıldığını öğrendim ve bitirme kararı aldık 1 ay konuştuktan sonra. 4 yıllık ilişkim bitti hiç bi sorun yoktu ama bu 1 aylık ilişki beni yıktı ben çok çabuk alışıyorum insanlara kendimi şu an o kadar yalnız kimsesiz kimse tarafından sevilmeyen biri olarak görüyorum ki. Arkadaşlarım var ama dostlarım yok o konuşanda şanssızım. Çok kötü durumdayım

İlla bi sevgilin olmak zorunda değil ki? İnsanların arkadaşlık isteğini kabul etmiyosun ya da için almıyo yeni biriyle bi ilişki yaşamayı diye neden üzülüyorsun? Böyle bi mecburiyet yok. Kendini kişilere bağlama yoksa daha çook üzülürsün

Hele bir soluklan yeğenim. Hayat erkekler-sevgililik-flört üçgeninden ibaret değildir. Okuyor musunuz? Geleceğe yönelik hedefleriniz neler? Neden ilişkiniz yok diye kötü durumda olasiniz?
Bi anda bosluga dustum yalniz hissediyorum kendimi okuyorum hatta gunlerimi doldurim diye ingilizce kursuna diksiyon kursuna baslicam 10 gune bide keman alicam ama hala eksiklik var

22 yaşındayken tek derdim meslek sahibi olmaktı. 4 yıllık ilişki bitmiş, bir aylık ilişkinin ardından yas tutuluyor. Yapmayın bunu kendinize. Dikkate alırsanız 31 yaştan bildiriyorum, en güzel ve geri gelmeyecek zamanları aşk meşk işleriyle tüketmeyin. Çünkü emin olun geçiyor her şey. En afilli ayrılık acısı bile geçiyor zamanla.

22 yaşıma geri dönebilseydim kendimle ilgili hayallerimi gerçekleştirmek için her şeyi yapardım. Lakin ikinci, üçüncü kişilerin hayatımı baltalamasına asla İzin vermezdim.

E
Evet degil zaten yeni birini kaldira bilecek psikolojimin olmadiginida gordum ama eksik hissediyorum kocaman bi bosluk var

Ama cok yalniz hissediyorum degersiz hissediyorum suan birinin sevgisine sarilmasina o kadar cok ihtiyacim var ki

Bi anda bosluga dustum yalniz hissediyorum kendimi okuyorum hatta gunlerimi doldurim diye ingilizce kursuna diksiyon kursuna baslicam 10 gune bide keman alicam ama hala eksiklik var
Daha kursa baslamissiniz ondan. İşsizlik hep. Kafayı dolduran başka şeyler olsa bunlarla dertlenmezdiniz. Film izleyin dizi izleyin kitap okuyun. Hayat çok güzel sidikli bir herifin ardından dertlenip fenalasmaya değmez.

Daha kursa baslamissiniz ondan. İşsizlik hep. Kafayı dolduran başka şeyler olsa bunlarla dertlenmezdiniz. Film izleyin dizi izleyin kitap okuyun. Hayat çok güzel sidikli bir herifin ardından dertlenip fenalasmaya değmez.
Bilmiyorum bende oyle dusunup kafami doldurcak seyler ariyorum

E

Evet degil zaten yeni birini kaldira bilecek psikolojimin olmadiginida gordum ama eksik hissediyorum kocaman bi bosluk var

Bunun senin için daha iyi olacağını düşün, kendine ayırabileceğin bi çok vaktin var, terk edilme derdin yok birine güvenmek zorunda değilsin bi erkeğin derdiyle uğraşmak zorunda değilsin bunları düşün. Tadını çıkar ilerde zaten yine olur şimdi kendini dinle mantıklı kararlar ver hayatına yön vermeye çalış

Bilmiyorum bende oyle dusunup kafami doldurcak seyler ariyorum
İnsan istedi mi yapamayacağı şey yok. Ancak rahatsiz olduğum bir konu var. Bize illa ki biten bir ilişkinin ardından acı çekmek empoze ediliyor. Kitaplar, filmler ,şarkılar, aşk hikayeleri vb. Yani bittiğine uzulmesen bile üzülmek zorunda hissediyorsun. Öyle bir durum da var ve sinir edici. Bunu bana yük gibi gelen bir ilişkiyi bitirince fark etmiştim. İçten içe seviniyorum. Ama etrafta avı cekmelisin diye bir algı var. İnsanı bitiren bu. Bu oyuna gelmeyin siz de. Hayat güzel bedbaht olacak bir durum yok.

Kendini sev değer ver unutma sen kendini seversen değer verirsen sana layık olan biri muhakkak çıkacaktır karşına

Evet garip ama uzulmedim o 4 yillik iliskiye ama psikojim baya bozuldu sanirim ozguvenimde mahvoldu o 4 yıllık iliski beni mahvettl

Evet garip ama uzulmedim o 4 yillik iliskiye ama psikojim baya bozuldu sanirim ozguvenimde mahvoldu o 4 yıllık iliski beni mahvettl
İşte böyle bir ilişkiden çıktıktan sonra hemen arayışa girmemek lazım. Ondan hele bir soluklan dedim. Önce üzerinizdeki tozu toprağı bir silkeleyip kendinize gelin. Bir yenilenin. Enerjiniz yenilenmeden ötekinin etkisi geçmeden yeni macera ancak yeni bir boşluktan başka bir işe yaramaz.

Bu hayat erkekler olmadan yaşanmıyor mu yahu?
Bal gibi de yaşanır valla

Ama cok yalniz hissediyorum degersiz hissediyorum suan birinin sevgisine sarilmasina o kadar cok ihtiyacim var ki
Yahu ne yasadiniz ki birinin sarilmasina ihtiyac duyuyorsunuz, bosluga dusuyorsunhz filan. Allah askina bi silkelenin.

Ne olduğu bile belli olmayan ilişkilerin ardından bu hale gelebiliyorsanız evet değersiz hissetmekte haklısınız. Zira kendinize hiç değer vermediğiniz ortada

Kendini degerli hissetmen için illa birimi olmalı hayatinda yada nebilim bir erkekmi olmalı hayatinda?? Pardon ama hiç boşta kaldığınız an oldumu nedir illa hayatınızda biri olsun isteği neden bir erkeğe ihtiyaç duyma aman sevgilim olsun takıntısı? ? SİZ ONEMLİSİNİZ SİZZZ birdaha ne bu dünyaya geliceksiniz nede suan o bulunduğunuz yaşa bu yüzden bir erkege ihtiyaç duymak yerine kendinize yeni uğraşlar bulun nebilim hobi olsun iş olsun mesela olsun kariyer olsun .. 34 yaşındayım bekarım hayatımda kimse yok eksik hissetmiyorum kendimi ve ölmüyorum hayatımda bir erkek yok diye.. yapmayın gözünüzü Sevim bukadar erkekleri buyutmeyin gözünüzde. ..

22 yaşında iken daha hiç sevgilim olmamıştı , neden sevgilim yok falan diyede aklımdan geçmiyordu, üniversite hayatindaydim , zaten okul zordu aklıma bile gelmiyordu sevgili . Bir sene sonra beklemediğim bir anda biri çıktı ilk sevgilim oldu.

Şimdi 27 yaşındayım sevgilim yok, bekar bir arkadaşımla konuşuyorduk ortak tanıdığımız biri evleniyor diye. İkimizin de kafasında evlilik yok, amaaan evlenen evlensin biz çadırları alıp kampa gidelim mi gelecek ay diye bir sohbet geçti aramızda.

Hayatınız neden sadece erkek, ilişki , sevgili bunlardan ibaret ki? Niye illa bir erkek olmak zorunda hayatınızda. Ben cidden anlayamıyorum bazı kadınlari. 22 yaşında genç kızsın gez , dolaş , eğlen, kendini geliştir. Ne yapacaksınız yani elin adamının dirdirini , sana karışmasını çekeceksin. Yahu çok matah bir şey değil ki sevgililik. Gelin bir 30 , 35 yaşına kafaniza göre biri çıkar da hayatımı paylaşacam derseniz evlenirsiniz , yoksa evlenmezsiniz.

Bana erkekler, sevgililik, evlilik bunlar hala çok uzak geliyor. Kimseye açıklama yapmadan, kimseyi kafana takmadan , acaba adam ne yaptı, ne demek istedi, neden bana soğuk davranıyor, neden böyle yaptı, annesi şöyle demiş vs vs bunları düşünmeden , kafama göre yaşıyorum. Ne bu merak erkeklere karşı cidden anlamıyorum.

Lütfen silkelenin kendinize gelin, daha 22 yasindasiniz hayat güzel . Kimseye ihtiyacınız yok, birinin size sarılmasına, size sevgi gösterisi yapmasına gerek yok , kendinizi sevin yeter. Ve de internet ortamından tanımadığınız insanlarla konuşmaktan vazgecin. Sizi genelde üzer oralar.

Dediklerinize yer yer katılıyorum.Fakat erkeklerde olmalı, sevgi olmalı.Bence bu yaş ile değilde doğru insanla karşılaşma zamanı olarak düşünülmeli. Hayatta her şeyin ayrı bir güzelliği var.Başta söylediğim gibi dediklerinize yer yer katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…