Bi anda bosluga dustum yalniz hissediyorum kendimi okuyorum hatta gunlerimi doldurim diye ingilizce kursuna diksiyon kursuna baslicam 10 gune bide keman alicam ama hala eksiklik varHele bir soluklan yeğenim. Hayat erkekler-sevgililik-flört üçgeninden ibaret değildir. Okuyor musunuz? Geleceğe yönelik hedefleriniz neler? Neden ilişkiniz yok diye kötü durumda olasiniz?
Evet degil zaten yeni birini kaldira bilecek psikolojimin olmadiginida gordum ama eksik hissediyorum kocaman bi bosluk varİlla bi sevgilin olmak zorunda değil ki? İnsanların arkadaşlık isteğini kabul etmiyosun ya da için almıyo yeni biriyle bi ilişki yaşamayı diye neden üzülüyorsun? Böyle bi mecburiyet yok. Kendini kişilere bağlama yoksa daha çook üzülürsün
Ama cok yalniz hissediyorum degersiz hissediyorum suan birinin sevgisine sarilmasina o kadar cok ihtiyacim var ki22 yaşındayken tek derdim meslek sahibi olmaktı. 4 yıllık ilişki bitmiş, bir aylık ilişkinin ardından yas tutuluyor. Yapmayın bunu kendinize. Dikkate alırsanız 31 yaştan bildiriyorum, en güzel ve geri gelmeyecek zamanları aşk meşk işleriyle tüketmeyin. Çünkü emin olun geçiyor her şey. En afilli ayrılık acısı bile geçiyor zamanla.
22 yaşıma geri dönebilseydim kendimle ilgili hayallerimi gerçekleştirmek için her şeyi yapardım. Lakin ikinci, üçüncü kişilerin hayatımı baltalamasına asla İzin vermezdim.
Daha kursa baslamissiniz ondan. İşsizlik hep. Kafayı dolduran başka şeyler olsa bunlarla dertlenmezdiniz. Film izleyin dizi izleyin kitap okuyun. Hayat çok güzel sidikli bir herifin ardından dertlenip fenalasmaya değmez.Bi anda bosluga dustum yalniz hissediyorum kendimi okuyorum hatta gunlerimi doldurim diye ingilizce kursuna diksiyon kursuna baslicam 10 gune bide keman alicam ama hala eksiklik var
Bilmiyorum bende oyle dusunup kafami doldurcak seyler ariyorumDaha kursa baslamissiniz ondan. İşsizlik hep. Kafayı dolduran başka şeyler olsa bunlarla dertlenmezdiniz. Film izleyin dizi izleyin kitap okuyun. Hayat çok güzel sidikli bir herifin ardından dertlenip fenalasmaya değmez.
E
Evet degil zaten yeni birini kaldira bilecek psikolojimin olmadiginida gordum ama eksik hissediyorum kocaman bi bosluk var
İnsan istedi mi yapamayacağı şey yok. Ancak rahatsiz olduğum bir konu var. Bize illa ki biten bir ilişkinin ardından acı çekmek empoze ediliyor. Kitaplar, filmler ,şarkılar, aşk hikayeleri vb. Yani bittiğine uzulmesen bile üzülmek zorunda hissediyorsun. Öyle bir durum da var ve sinir edici. Bunu bana yük gibi gelen bir ilişkiyi bitirince fark etmiştim. İçten içe seviniyorum. Ama etrafta avı cekmelisin diye bir algı var. İnsanı bitiren bu. Bu oyuna gelmeyin siz de. Hayat güzel bedbaht olacak bir durum yok.Bilmiyorum bende oyle dusunup kafami doldurcak seyler ariyorum
Evet garip ama uzulmedim o 4 yillik iliskiye ama psikojim baya bozuldu sanirim ozguvenimde mahvoldu o 4 yıllık iliski beni mahvettlİnsan istedi mi yapamayacağı şey yok. Ancak rahatsiz olduğum bir konu var. Bize illa ki biten bir ilişkinin ardından acı çekmek empoze ediliyor. Kitaplar, filmler ,şarkılar, aşk hikayeleri vb. Yani bittiğine uzulmesen bile üzülmek zorunda hissediyorsun. Öyle bir durum da var ve sinir edici. Bunu bana yük gibi gelen bir ilişkiyi bitirince fark etmiştim. İçten içe seviniyorum. Ama etrafta avı cekmelisin diye bir algı var. İnsanı bitiren bu. Bu oyuna gelmeyin siz de. Hayat güzel bedbaht olacak bir durum yok.
İşte böyle bir ilişkiden çıktıktan sonra hemen arayışa girmemek lazım. Ondan hele bir soluklan dedim. Önce üzerinizdeki tozu toprağı bir silkeleyip kendinize gelin. Bir yenilenin. Enerjiniz yenilenmeden ötekinin etkisi geçmeden yeni macera ancak yeni bir boşluktan başka bir işe yaramaz.Evet garip ama uzulmedim o 4 yillik iliskiye ama psikojim baya bozuldu sanirim ozguvenimde mahvoldu o 4 yıllık iliski beni mahvettl
Yahu ne yasadiniz ki birinin sarilmasina ihtiyac duyuyorsunuz, bosluga dusuyorsunhz filan. Allah askina bi silkelenin.Ama cok yalniz hissediyorum degersiz hissediyorum suan birinin sevgisine sarilmasina o kadar cok ihtiyacim var ki
22 yaşında iken daha hiç sevgilim olmamıştı , neden sevgilim yok falan diyede aklımdan geçmiyordu, üniversite hayatindaydim , zaten okul zordu aklıma bile gelmiyordu sevgili . Bir sene sonra beklemediğim bir anda biri çıktı ilk sevgilim oldu.
Şimdi 27 yaşındayım sevgilim yok, bekar bir arkadaşımla konuşuyorduk ortak tanıdığımız biri evleniyor diye. İkimizin de kafasında evlilik yok, amaaan evlenen evlensin biz çadırları alıp kampa gidelim mi gelecek ay diye bir sohbet geçti aramızda.
Hayatınız neden sadece erkek, ilişki , sevgili bunlardan ibaret ki? Niye illa bir erkek olmak zorunda hayatınızda. Ben cidden anlayamıyorum bazı kadınlari. 22 yaşında genç kızsın gez , dolaş , eğlen, kendini geliştir. Ne yapacaksınız yani elin adamının dirdirini , sana karışmasını çekeceksin. Yahu çok matah bir şey değil ki sevgililik. Gelin bir 30 , 35 yaşına kafaniza göre biri çıkar da hayatımı paylaşacam derseniz evlenirsiniz , yoksa evlenmezsiniz.
Bana erkekler, sevgililik, evlilik bunlar hala çok uzak geliyor. Kimseye açıklama yapmadan, kimseyi kafana takmadan , acaba adam ne yaptı, ne demek istedi, neden bana soğuk davranıyor, neden böyle yaptı, annesi şöyle demiş vs vs bunları düşünmeden , kafama göre yaşıyorum. Ne bu merak erkeklere karşı cidden anlamıyorum.
Lütfen silkelenin kendinize gelin, daha 22 yasindasiniz hayat güzel . Kimseye ihtiyacınız yok, birinin size sarılmasına, size sevgi gösterisi yapmasına gerek yok , kendinizi sevin yeter. Ve de internet ortamından tanımadığınız insanlarla konuşmaktan vazgecin. Sizi genelde üzer oralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?