Çok kotuyum

Bilemiyorum belki benim sorunlu bir ilişkim vardı ondandir, bazen onun sevgisini özlüyorum ama şu anki yalnızlığım da güzel, kafam rahat. Biri olsun diye düşünmüyorum ama hayat bu karşıma birini çıkarır severim. Ben konu sahibi çok genç daha diye yaştan dem vurdum. O yasta aklımda erkekler yoktu bile, tek düşüncem meslegimde yükselmek, dünyayı gezmek vs gibi hayallerdi. Doğru kişi ne zaman çıkar karşısına bilinmez tabiki ama ille de biri olsun dercesine boş kalmamaya çalışmak sadece üzecek kişilerle muhattap olmasına sebep olur.

BDoğru kişi ne zaman çıkar karşısına bilinmez tabiki ama ille de biri olsun dercesine boş kalmamaya çalışmak sadece üzecek kişilerle muhattap olmasına sebep olur.

Demek istediğim de buydu.İlla olsun diye değil,akışına bırak olacağı varsa oluyor.

Bence bu birazda annemin sucu kamp yapmak en buyuk hayalim anneme dlyorum izin vermiyor evlenince kocanla git diyor aksam disari cikim diyorum evlenince kocanla cik diyor suan evde salak gibi yasiyorum

Bence bu birazda annemin sucu kamp yapmak en buyuk hayalim anneme dlyorum izin vermiyor evlenince kocanla git diyor aksam disari cikim diyorum evlenince kocanla cik diyor suan evde salak gibi yasiyorum
Calisiyorsaniz ayrı eve çıkın, anneniz böyle yapa yapa sadece sizi bunaltir ve doğal olarak sadece evlenilecek kişi bulmaya yönlendirir. Yine de kendinizi sevin, evin içinde bile tek başınıza vakit geçirecek şeyler bulursunuz. Doğru kişi hiç beklemediğiniz anda çıkar karşınıza. Bence aramaktan vazgecin. Tam tersi acaba kendim için neler yapabilirim, bu hayatta gerçekleştirmek istediklerim neler, ne yaparsam mutlu olurum bunları düşünerek hareket edin ve kendinize odaklanin. Bir süre ilişkiden, erkeklerden uzak durun.

Ben de ailemle yaşıyorum, öyle asiri rahat bir ailem de yok ama evin içinde bile oyalanacak şeyler buluyorum , hiçbir şey yapmazsam kulağıma kulaklık takip örgü örüyorum. Kış için eldiven mesela. Bu tarz şeyler, illaki bulursunuz . Aklınız sadece bir sevgilim olsa da olmaz. Ve kendi kendinize yettiginizi görünce vazgecersiniz zaten .

Butun hayat iliskiler mi? Okulun hayatinin neresinde? Önce bir dur, okulunu bitir, kendi ayaklarinin uzerinde dur.
18 yasindan itibaren araliksiz flort etmissin neredeyse. Simdi de hayatimda biri yok diye kotuyum diyorsun. Hic bos kalmayim istiyorsun. Hayat sadece erkeklerden mi ibaret? Senin yasama amacin yok mu?

Benim zamanımın 22yaşı ile ,şimdiki zamanın 22 yaşı bir değil bunu anladım.
Yaşlandığımı kabul etmem gerek.
Kuzum sana gelince ,bi sakin ol.
Önünde bi dolu yıl var/
Sıkış tepiş yaşama.
Su akar yolunu bulur.
Relax...
Önce meslek sonra aşk meşk derim ben nacizane tavsiye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…