Hic mi duzelir bir yani yok evliliginizin? Siz iki yol tek goruyorsunuz anladigim kadariyla. Ya kavga ortaminda buyuyecek cocugunuz ya da bosanmis bir anne babanin cocugu olarak. Bu iki durumda cocugunuz icin oldukca zor bir gelecek demek. Psikolojik acidan cok yipranacak her iki durumda da. aldatma ve diger kabul edilemez durumlarin disinda birseyse lutfen sorunlarinizi cozmeye calisin. Cocugunuz icin...Sabah eşimle tartıştık ve 2 yaşındaki bebeğim korkup sandalyenin arkasına geçti onu öyle gördükten sonra bu evliliğin tutulacak dalı olmadığını anladım.. Çocuk için sabretmenin çocuğa daha büyük kötülük olduğunu anladıö ve bu kez kesinlikle tek çaremin boşanmak olduğunu anladım...
Evet sık sık ediyoruz.. Kısacası aşağılık kompleksi diyebiliriz.. Benim çalışmam ondan çok kazanmam.. Komplekse girdi.. Sürekli sorun çıkartıyor ağır hakaretler ve küfürler ediyor..kavga sebebi neydi ki? sık mı kavga edersiniz?
Kavga sebebiniz neydi? Şiddet gösteriyor mu size?Sabah eşimle tartıştık ve 2 yaşındaki bebeğim korkup sandalyenin arkasına geçti onu öyle gördükten sonra bu evliliğin tutulacak dalı olmadığını anladım.. Çocuk için sabretmenin çocuğa daha büyük kötülük olduğunu anladıö ve bu kez kesinlikle tek çaremin boşanmak olduğunu anladım...
Göstermişliği var ama hep çocuk için afettim bugün kü o hali gözümüm önünden gitmiyor yavrumun.. Sebebi de yetişkin biri öğretmen biri esnaf iki kaynım var babalarıyla kalıyor.. Kanapelerine döşeme yapmak istedi eşim ama fazla geldi fiyat ona bende kardeşinle bölüşün dedim tüm iyi niyetimle.. Gelsin hakaretler küfürler..Kavga sebebiniz neydi? Şiddet gösteriyor mu size?
Siz gayet makul birşey söylemişsiniz, eşinizin yaptığı çok çirkin birşey. Öfkesini kontrol edemiyor olabilir mi acaba evlilik terapistine mi gitseniz? Çalışıyor musunuz ya da ayrılırsanız maddi yönden sıkıntı çeker misiniz?Göstermişliği var ama hep çocuk için afettim bugün kü o hali gözümüm önünden gitmiyor yavrumun.. Sebebi de yetişkin biri öğretmen biri esnaf iki kaynım var babalarıyla kalıyor.. Kanapelerine döşeme yapmak istedi eşim ama fazla geldi fiyat ona bende kardeşinle bölüşün dedim tüm iyi niyetimle.. Gelsin hakaretler küfürler..
Çalışıyorum.. Hatta çoğunlukla evi bem geçindiriyorum..Siz gayet makul birşey söylemişsiniz, eşinizin yaptığı çok çirkin birşey. Öfkesini kontrol edemiyor olabilir mi acaba evlilik terapistine mi gitseniz? Çalışıyor musunuz ya da ayrılırsanız maddi yönden sıkıntı çeker misiniz?
Çocuğunuzu küfürbaz, saygısız, şiddet gösteren, tembel bir baba figürüyle büyütmeyin.Sabah eşimle tartıştık ve 2 yaşındaki bebeğim korkup sandalyenin arkasına geçti onu öyle gördükten sonra bu evliliğin tutulacak dalı olmadığını anladım.. Çocuk için sabretmenin çocuğa daha büyük kötülük olduğunu anladıö ve bu kez kesinlikle tek çaremin boşanmak olduğunu anladım...
Öfkesini kontrol için profesyonel yardım almazsa bu evliliğe devam etmeyeceğinizi söyleyip rest çekseniz?Çalışıyorum.. Hatta çoğunlukla evi bem geçindiriyorum..
Şiddet de varmış amaÖfkesini kontrol için profesyonel yardım almazsa bu evliliğe devam etmeyeceğinizi söyleyip rest çekseniz?
Çok haklısınız...Çocuğunuzu küfürbaz, saygısız, şiddet gösteren, tembel bir baba figürüyle büyütmeyin.
Huzursuz ve kavganın olduğu bir evde sürekli kaygılı ve mutsuz yaşar.
Ayrılırsanız en azından ne kavgaya, ne küfüre, ne şiddete şahit olmadan huzurla büyür.
Her evlilik mezara kadar sürecek diye bir zorunluluk yok. Olmuyorsa olmuyordur.
Uzattıkça çocuk için zor olur.
Onu atlamışım o zaman.Şiddet de varmış ama
Bu durumda aslında eşiniz size sadece yük, hem hakaret hem şiddet üstüne evin sorumluluğu çoğunlukla sizde, e o zaman bu adam niye hayatınızda değil mi? İnşallah hakkınızda hayırlısı olur, mutlu olmanızı içtenlikle temenni ediyorum.Çalışıyorum.. Hatta çoğunlukla evi bem geçindiriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?