Çok kötüyüm

Maddi gücünüz de olduktan sonra çocukların nesine üzülüyorsunuz?psikopat babişleriyle her gün oyun ve masal saati yapamayacaklarına mı üzülüyorsunuz?yapmayın kulunuz köleniz olayım, boşanan ailenin çocuğu kör topal kalır serseri keş olur klişelerine kanmayın.bakın ben psikoloğum sizi temin ediyorum şu babayla hiç görüşmemeleri bile çocuklarınız için büyük bir kayıp sayılmaz.
Öyle anne babadan Allah hepimizi korusun.siz ayrı eve çıkarsınız düzen kurarsınız, yaşlandık muhtaç düştük diye yanınıza yerleşmeye kalkarlar,Allah akıl fikir versin.her gün haberlerde katledilen kadınlar çocuklar kayınvalide kayınpederler görürken insan nasıl “aman canım adam izin günü diye gırtlağınızı sıkmış ne var ki” diyebilir.Bütün dualarım sizinle. evden yükte hafif pahada ağır her şeyi alarak ve planınızı kurarak kaçın.sakın o ana-babaya da yerinizi hemen söylemeyin.önce sığınma evi sonra bir şekilde iş bulur çocuklarla bir düzen kurarsınız ben sizde o ışığı gördüm.Duacınızım
Allah razı olsun artık benimde canıma tak etti dayanacak gücüm kalmadı cocuklara bakabilirmıyım ben calısırken onları nereye koyum bunları dusunuyorum peki bosanma davasını sonra mı açıyım evden gıttım dıye sorun olurmu cocuklarımı alabılırler mı

Maddiyatiniz varsa neden korkuyorsunuz.
Ne demek çocuklar ne olacak.
Paranız varsa gül gibi gecineceksiniz.
Para yok deseniz birşey diyemem ama, maddiyat sorun değil deyip de, o çocukları o adama mahkum etmek nedir....
Bıraz altınım var onları alacam yanıma ama meslegım falan yok

Sen önce karakola gidip şikayetci olacaksın sıgınma evine yerleşmek istiyorum dersin onlar seni şiddet önleme merkezine götürürler orda ifaden alınır. Ordaki polise dersin boşanmak istiyorum diye.yaptıklarınıda anlatırsın. Korkma güclü dur.

Babam desem eger laf getirirseniz kendimi oldururum dıye psikolojik baskı yapıyor ne yapacam bilmiyorum

Babam desem eger laf getirirseniz kendimi oldururum dıye psikolojik baskı yapıyor ne yapacam bilmiyorum
Can tatlıdır canım bişe yapamaz. Koca adam kızına eziyet edilmesine göz yumuyorsa gitsin kendini öldürsün ztn.

Sığınma evine gidersen çocukları da alabiliyor musun? Altınları da alip gitsen bu kez daha çok kin tutmaz mi ya. Ne bileyim insan ne diyeceğini şaşırıyor. Bu konuyu iyi dusun derim. Çocuklarını da kimseye bırakma

Bıraz altınım var onları alacam yanıma ama meslegım falan yok
Biraz derken ne kadar idare eder sizi, bir ev tutup, birkac eşya almaya, bir kaç ay çalışmadan sizi idare etmeye yetecek kadarsa, o zaman içinde iş bulursunuz.
Asgari ücretle gecinebilecek düzeyde bir ev bulmanız lazım.
Ama sanırım çocuklara bakacak kimse de yok 😕😕
Büyük kreşe gider de, kucuke de bakıcı tek maaşla imkansız..

Of off..
Bende birşey diyemedim simdi...

Biraz derken ne kadar idare eder sizi, bir ev tutup, birkac eşya almaya, bir kaç ay çalışmadan sizi idare etmeye yetecek kadarsa, o zaman içinde iş bulursunuz.
Asgari ücretle gecinebilecek düzeyde bir ev bulmanız lazım.
Ama sanırım çocuklara bakacak kimse de yok 😕😕
Büyük kreşe gider de, kucuke de bakıcı tek maaşla imkansız..

Of off..
Bende birşey diyemedim simdi...
Bir kac ay idare eder dediğiniz gibi kucuge bakacak kimse yok

Bir kac ay idare eder dediğiniz gibi kucuge bakacak kimse yok
Yaşadığınız yer küçük bir yerse, ikisine bir bakıcı bulabilirsiniz, ayrı ayrı kreş ve bakıcı parası vermektense.
Ama herşeyden önce buna gücünüz var mı, iyi düşünün.
Bir işe kalkisip geri dönmek, daha fazlasını yaşamak demektir 😕

Kızlar konumu bilenler az çok tanıyorsunuz neler yaşadığımı bugün oğlum nedensiz yarım saat ağladı eşim olacak adi çocuğuma saldırmaya kalktı ben karşılık verince boğazımı sıktı kapıyı çarptı kapının camı paramparça oldu korkuyorum bu adamın yanında durmak istemiyorum akıl verin ne yapayım cocuklarımı alıp gitmek istiyorum yarın sıkayetcı olup sığınma evine mı yerlessem şimdi diyeceksiniz sen bırsey yapamazsın dıye cesaretim yok suan bile korkudan titriyorum
Ah işiniz çok zor.
Oğlunuz ağlak ve eşiniz tahammülsüz..
keşke çekip gitseymiş yaa.

Yaşadığınız yer küçük bir yerse, ikisine bir bakıcı bulabilirsiniz, ayrı ayrı kreş ve bakıcı parası vermektense.
Ama herşeyden önce buna gücünüz var mı, iyi düşünün.
Bir işe kalkisip geri dönmek, daha fazlasını yaşamak demektir 😕
Dua edin Rabbım çıkış yolu göstersin banada kurtuluyum bu evden cocuklarımla

Aynen duzelir dıye cok sabrettım birazcık ıyı oluyor sonra hiç yoktan tartısma cıkarıyor bende mutlu olmak istiyorum artık dua edin lutfen
Dualarımda olacaksınız. Umarım siz ve yavrularınız için herşey çok güzel olur.

kadin siginma evine gidin.
orada kendiniz gibi bir kadinla arkadas olur ev tutarsiniz sureniz dolunca.
sonra kira masrafi bolundugu icin calisarak gecinmeye imkaniniz olabilir.
kadinin cocugu varsa mesela donusumlu birbirinizin cocuklarina bakip ev temizligine vs gidebilirsiniz. bir ev temizligi gunluk 150 en az. esinizin dayaklarini cekeceginize kendi ayaklarinizin ustunde durun. cocuklariniza guzel ornek olun.

kadinin cocugu varsa mesela donusumlu birbirinizin cocuklarina bakip ev temizligine vs gidebilirsiniz. bir ev temizligi gunluk 150 en az. esinizin dayaklarini cekeceginize kendi ayaklarinizin ustunde durun. cocuklariniza guzel ornek olun.
Insallah umut var mı dersiniz mutlu olurmuyuz bizde dua edin kurtulalım su evden adamdan da

Insallah umut var mı dersiniz mutlu olurmuyuz bizde dua edin kurtulalım su evden adamdan da
neden olmasin bu tarz bi erkekle evli olan tek kisi degilsiniz. siginma evinde illa ki bulursunuz bir ev arkadasi.
cocuklarin ikisi de okula basladiginda da kendinizi gelistirici kurslara gider meslek sahibi olursunuz.
yeter ki isteyin. yapamayacaginiz bir sey yok.

Sıgınma evinde cocuklar korkarsa otele falan gitsem ne yapacagımı bılmıyorum

Aılem arkamda degıl annem pazar gunu dinlenme günü olur öyle seyler dedi ne yapsın bilmem ne dıye zırvaladı babam da barıstırmak ıcın ugrasır artık içimden gelmiyor ona karşı ıyı olmak bıran once bitsin bu ıskence
Kac cocugun var?Çalışmıyomusun?Kardeslerın fln varmı

Nasıl bir ailedir çok mu arıyorsunuz bu ayıları Allah esirgesin kızıma böyle biri bişey yapacak kezzap döker yakarım o eli

Back
X