Çok kötüyüm

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
133
Kızlar konumu bilenler az çok tanıyorsunuz neler yaşadığımı bugün oğlum nedensiz yarım saat ağladı eşim olacak adi çocuğuma saldırmaya kalktı ben karşılık verince boğazımı sıktı kapıyı çarptı kapının camı paramparça oldu korkuyorum bu adamın yanında durmak istemiyorum akıl verin ne yapayım cocuklarımı alıp gitmek istiyorum yarın sıkayetcı olup sığınma evine mı yerlessem şimdi diyeceksiniz sen bırsey yapamazsın dıye cesaretim yok suan bile korkudan titriyorum

Lütfen bir an önce çıkın o evden. Şiddetinden korunmaniz için sığınma evini mantıklı buluyorum zira ailenizin ya da akraba eş dost tanıdıklarınızın evinde de bulacaktır sizi. Yarın işe gidiyorsa o yokken çıkın gidin. Varlığında şiddetin dozunu artırabilir, daha kötü sonuçlar olabilir. Rabbim korusun sizi ve çocuklarınızı. 🙏

Lütfen bir an önce çıkın o evden. Şiddetinden korunmaniz için sığınma evini mantıklı buluyorum zira ailenizin ya da akraba eş dost tanıdıklarınızın evinde de bulacaktır sizi. Yarın işe gidiyorsa o yokken çıkın gidin. Varlığında şiddetin dozunu artırabilir, daha kötü sonuçlar olabilir. Rabbim korusun sizi ve çocuklarınızı. 🙏
Amin sımdıde bırsey olmamıs gıbı cekırdek citlıyor psikopat

Sakin ol sığınma evi çare olacak mı canım sonrasını da düşün çocuklar kaç yaşında ailenin yanına gidemez misin
Bir anlık karar verme sonrasını da düşün allahım yardımcın olsun inşallah
Aılem arkamda degıl annem pazar gunu dinlenme günü olur öyle seyler dedi ne yapsın bilmem ne dıye zırvaladı babam da barıstırmak ıcın ugrasır artık içimden gelmiyor ona karşı ıyı olmak bıran once bitsin bu ıskence

Aılem arkamda degıl annem pazar gunu dinlenme günü olur öyle seyler dedi ne yapsın bilmem ne dıye zırvaladı babam da barıstırmak ıcın ugrasır artık içimden gelmiyor ona karşı ıyı olmak bıran once bitsin bu ıskence
Peki işin mesleğin paran var mı gelecek planın var mı ve kaç çocuk var yaşları kaç bunlar da önemli

İyi düşünmek lazım karar verirken geri dönüşü olmamalı ama sizin durumunuzda nasıl olur bilemedim.
Çalışmıyorsunuz, aileniz arkanızda değil, çocuklar çok küçük.
Aynı evde yaşamaya devam edeceksiniz bu durumda.

Eski konularınıza göz attım. Yıllardır çok mutsuzsunuz bu adam yüzünden. Daha fazla cekmeyin diyeceğim ama uzaktan konuşmak kolay tabi. Allah yardimciniz olsun.
Aynen duzelir dıye cok sabrettım birazcık ıyı oluyor sonra hiç yoktan tartısma cıkarıyor bende mutlu olmak istiyorum artık dua edin lutfen

Allah yardımcınız olsun insallah bir an once
Çocuklarin ve sana bi zarar gelmeden kurtulursunuz o adi şerefsizden

Allah yardımcınız olsun insallah bir an once
Çocuklarin ve sana bi zarar gelmeden kurtulursunuz o adi şerefsizden
Amin ınsallah cocuklarımı alıp gitmek istiyorum izimi kaybettıreyım diyorum bır yandan da bosanma davası acıp oyle mı gitsem diyorum kafam allak bullak

Bütün konularını biliyorum az çok kocana diyecek söz bulamıyorum artık ama beni en çok şaşırtan kişi annen kendisi boşanmış yurtdışına gitmiş neden sana böyle davranıyor inan anlamıyorum sana en çok destek olması gerek kişi aslında.

Altınlarını aldın mı bu arada kayınpederinden.

Bütün konularını biliyorum az çok kocana diyecek söz bulamıyorum artık ama beni en çok şaşırtan kişi annen kendisi boşanmış yurtdışına gitmiş neden sana böyle davranıyor inan anlamıyorum sana en çok destek olması gerek kişi aslında.

Altınlarını aldın mı bu arada kayınpederinden.
Annem evlendı turkıye de altınların yarısını aldım maddiyat sorun degil bulurum kalacak yer de cocuklarım ne olacak cesaretim yok uzuluyorum onlar ıcın

Maddi gücünüz de olduktan sonra çocukların nesine üzülüyorsunuz?psikopat babişleriyle her gün oyun ve masal saati yapamayacaklarına mı üzülüyorsunuz?yapmayın kulunuz köleniz olayım, boşanan ailenin çocuğu kör topal kalır serseri keş olur klişelerine kanmayın.bakın ben psikoloğum sizi temin ediyorum şu babayla hiç görüşmemeleri bile çocuklarınız için büyük bir kayıp sayılmaz.
Öyle anne babadan Allah hepimizi korusun.siz ayrı eve çıkarsınız düzen kurarsınız, yaşlandık muhtaç düştük diye yanınıza yerleşmeye kalkarlar,Allah akıl fikir versin.her gün haberlerde katledilen kadınlar çocuklar kayınvalide kayınpederler görürken insan nasıl “aman canım adam izin günü diye gırtlağınızı sıkmış ne var ki” diyebilir.Bütün dualarım sizinle. evden yükte hafif pahada ağır her şeyi alarak ve planınızı kurarak kaçın.sakın o ana-babaya da yerinizi hemen söylemeyin.önce sığınma evi sonra bir şekilde iş bulur çocuklarla bir düzen kurarsınız ben sizde o ışığı gördüm.Duacınızım

Annem evlendı turkıye de altınların yarısını aldım maddiyat sorun degil bulurum kalacak yer de cocuklarım ne olacak cesaretim yok uzuluyorum onlar ıcın
Maddiyatiniz varsa neden korkuyorsunuz.
Ne demek çocuklar ne olacak.
Paranız varsa gül gibi gecineceksiniz.
Para yok deseniz birşey diyemem ama, maddiyat sorun değil deyip de, o çocukları o adama mahkum etmek nedir....

Back
X