Çok kötüyüm

Allahım size ferahlık versin, çıkış yolu göstersin inşallah, siz niyet ederseniz bugün olmasa yarın hayatınızı kurarsınız, zor olsa da imkansız değil.
Amin anneme gidecek gibiyim kabul etmesede kararımın kesin oldugunu anlayınca oda yardımcı olacaktır mecbur kıyafet falan alıyım mı ne alıyım evden hem cocuklar korkmaz anneanneye gidiyoruz dersem

Bence kardeşim yol yakından git darp raporu falan al zaten devlet sana dul maaaşı baglıyor kocan olacak o canide çocuklarına nafaka vermek zorunda geçinrsnz emin ol daha fazla dayanma çok zor biliyorum yapamam tek başıma başa cıkamam düzen otutramam diyorsun ama dua et Allah yardm eder gerçekten barodan avukat iste ayrıl tazmınat davası falan da aç benden sana tavsiye ne kadar erken o kadar iyidir

Babam desem eger laf getirirseniz kendimi oldururum dıye psikolojik baskı yapıyor ne yapacam bilmiyorum
Şöyle düşüneceksiniz o zaman, o evde kalıp çocuklarınıza bir zarar gelmesini mi tercih edersiniz yoksa arkanızda durmayan babanızın kendini öldürmesini mi? Bence ortada vicdan yapacak ya da kıyaslanacak bir durum yok. Bir anne her koşulda evlatlarını ön plana koymalıdır.

Şöyle düşüneceksiniz o zaman, o evde kalıp çocuklarınıza bir zarar gelmesini mi tercih edersiniz yoksa arkanızda durmayan babanızın kendini öldürmesini mi? Bence ortada vicdan yapacak ya da kıyaslanacak bir durum yok. Bir anne her koşulda evlatlarını ön plana koymalıdır.
Gidersem annemin yanına giderim gitmeden davayı acıyımmı sonra mı acıyım

Aile apartmanında oturmuyor muydunuz siz? Eşinizin ailesi ne diyor bu işe? Tepki vermiyorlar mı oğullarına ne yapıyorsun diye?

Aile apartmanında oturmuyor muydunuz siz? Eşinizin ailesi ne diyor bu işe? Tepki vermiyorlar mı oğullarına ne yapıyorsun diye?
Evet bıtısık evler arada balkon var gırıs yerleri farklı duymadılar buyuk ihtimal bundan oncede pencerenin camını indirmiştı kv o zaman cocuga kızar gibi basını oksayıp akıllı oglum yapma boyle seyler demıstı gulen mı aglan mı o yuzden kimseye bırsey demek istemiyorum cunku ıllakı benim burdan cenazem cıkacak o zaman anlayacaklar işin ciddiyetini ne kendı ailem olsun ne esımın ailesi

Evet bıtısık evler arada balkon var gırıs yerleri farklı duymadılar buyuk ihtimal bundan oncede pencerenin camını indirmiştı kv o zaman cocuga kızar gibi basını oksayıp akıllı oglum yapma boyle seyler demıstı gulen mı aglan mı o yuzden kimseye bırsey demek istemiyorum cunku ıllakı benim burdan cenazem cıkacak o zaman anlayacaklar işin ciddiyetini ne kendı ailem olsun ne esımın ailesi
Yahu böyle demeyin lütfen. Dua edeceğim sizin için.. Eşinizin ailesine söyleyin ve tepkilerine göre hareket edin.

Aynen duzelir dıye cok sabrettım birazcık ıyı oluyor sonra hiç yoktan tartısma cıkarıyor bende mutlu olmak istiyorum artık dua edin lutfen
Psikopat bu adam ne düzelmesi. Küçük bi sorun olsa düzelir diye sabır edilir belki ama buna sabretmek boşuna. Hem kendinize hemde çocuklarınıza büyük kötülük yapıyorsunuz. Bu gün çocuğa saldırmaya kalktı engellediniz ama ya sonra tekrar saldırmaya kalkıcak. Çocuklarınızın fiziki şiddet görmese bile gördükleri psikolojik şiddet çok büyük. Evde psikopat bi baba çocuklara büyük zararlardan başka hiçbir şey vermez. Kendinizi ve çocuklarınızı kurtarın o adamdan

Annem mesaj attı azönce benim gördugum şeylerin yanında seninkı hiç bırsey Allah dert vermesin demis bıde bunada anne diyorlar işte
Evimden cezanemi aldığınızda da böyle dersiniz.. Televizyonda kadınlara üzülüyorsunuz ama kızınıza sabır edin diyorsunuz de.

Back
X