çok kötüyüm

karsiyaka35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2019
23
-1
1
merhaba kızlar dün nişanlımla sebebi çok önemli değil kavga ettik kavga gittikçe büyüdü ve konuyu büyüten bendim çok stresli ve gergindim en son onda patladı kavganın sonunda ona tokat attım oda bana vurdu sonra hemen ayaklarıma kapanıp özür diledi sadece refleks olarak yaptığını söyledi bende bitti dedim bunun hiçbir açıklaması olamaz bütün gece tartıştık en son elini duvara vurdu ve parmakları kan içinde kaldı ellerim kırılsaydı da böyle bir şey yapmasaydım dedi onu o halde görünce içim acıdı ama afeddemiyorum da gözümü kapatır kapatmaz o sahne geliyor gözümün önüne sizce ne yapmalıyım

İyi de önce sen ona vurmuşsun
O zaman sorun yok
O sana vurunca
Bitti
Tebrik ediyorum saygıyı yerle bir etmişsiniz daha nişanlıyken
Sağlıklı bir ilişkiniz yok
Şiddet kapısını da açtınız el birliğiyle
Bundan sonra daha vahim şeyler yaşayabilirsiniz karşılıklı

Konuyu büyüten siz, ilk tokatı atan siz suçlu sadece nisanlınız mı?

Siz herşeyi yapın adam sabretsin mi istediniz, ne güzel dünya.

Şiddete kapı açmışsınız, ayrılın ama suçun büyüğünü kendiniz de arayın.

Son düzenleme:
Adamin yerinde olsam arkama bakmadan kacardim. Buna ragmen affetmeyen sizsiniz ne diyim hayat sizin icin zor olsa gerek. Kendinize bir iyilik yapin ve ofke kontrolu icin tedavi olun. Adamin size tokat atmasini yadirgamadim onu da belirteyim. Biri bana tokat atsa hic de asil duramam etki tepkidir.

en son elini duvara vurdu ve parmakları kan içinde kaldı ellerim kırılsaydı da böyle bir şey yapmasaydım dedi

Yani gerçekten, hangi yesilçam filmini bakarak burda konu açtin?

Duvara vurarark elmi kaniyor? Bu nasil bir fantazedir?

Sosyal bir deney iste. "Erkegin siddet uygulamasinin gerçekten bir bahanesi yokmu? Ya kadin ilk siddet uygularsa" temali.

merhaba kızlar dün nişanlımla sebebi çok önemli değil kavga ettik kavga gittikçe büyüdü ve konuyu büyüten bendim çok stresli ve gergindim en son onda patladı kavganın sonunda ona tokat attım oda bana vurdu sonra hemen ayaklarıma kapanıp özür diledi sadece refleks olarak yaptığını söyledi bende bitti dedim bunun hiçbir açıklaması olamaz bütün gece tartıştık en son elini duvara vurdu ve parmakları kan içinde kaldı ellerim kırılsaydı da böyle bir şey yapmasaydım dedi onu o halde görünce içim acıdı ama afeddemiyorum da gözümü kapatır kapatmaz o sahne geliyor gözümün önüne sizce ne yapmalıyım
Bana şaklatana ben de şaklatırım.Kadına şiddete hayır evet ama erkeğe şiddet normal mi?

yine pişman olan erkek.bazı erkeklere acıyorum.sen tokat attığında o adam erkek gibi mi hissetti kendini

insanlar kavga anında kendini ve karşısındakini tanır.içinizde bir canavar var ikinizin de.

Şiddetin her türlüsüne HAYIR. Çok önemli bir konu değildi yazmışsınız, evlilikte çok daha önemli büyük konular olacak o zaman da herkes birbirine vuracak mı? Öfke kontrolünüz yok ise siz de nişanlınız da yardım alabilirsiniz . nişanlınızın sonrasında elini duvarlara vurması şiddet eğiliminin olduğunun bir göstergesi . İkinizde birbirinizi tetiklemişsiniz. İlişki de daha başta saygı kalmamış bu durumda

Back
X