Çok kötüyüm

Mayisgelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
1.047
665
123
Kızlar 7 aydır vajinusmus hastasıyım kendi kendime yenmeye çalışıyorum.tedavi ücretleri cok yüksek evde bir şekilde belli bir aşamaya geldim ama yapayalnız üstesinden gelmeye çalışıyorum resmen.eşim evlenmeden önce gezdirirdi oda çalışır bende çalışırdım.haftada bir iznimizde birbirimize vakit ayırırdık.evlendikten sonra cok değişti.cok bos zamanı var ama bana hiç zamanı yok.Bende çalışmıyorum sınava hazırlanıyorum artık patlayacak noktaya geldim.benimle birşey yapmak istemiyor.aksamdan aksama görüşmek yetiyor.bunun etkisi vajinusmus olarabilir mi yoksa artık beni sevmiyor mu.lütfen yardım edin..bana olan ilgisini benimle birşey yapmasını sağlayabilir miyim ne yapmam gerek...

Evli çiftleri birbirine daha çok bağlayan yaşadıkları cinselliktir. Vajinismus buna darbe vuruyor maalesef. Ancak bunu aşmanın yolu birbirine destek olmaktır. Siz size destek olmayan, sizi umursamayan, sizinle zaman geçirmek istemeyen biri için çaba sarfediyorsunuz. Bu sorunu aşsanız bile adamın değişeceğinin garantisi yok.

Şu an çalışıyor musunuz?

Bende vajinismusu yenen biri olaraktan söylüyorum evliliği çok büyük etkileyen bişey eşinin bu davranışları bu yüzden olabilir ben doktor sayesinde yendim tabiki ama sende biran önce yenmeye çalış evliliği aranızdaki bağı çok etkiliyor

Tek basına cabalıyorsun ne ıcın? Sana vakit ayırmayan adam ıcın. Derdi sevısmek olsa sanırım yardımcı olurdu veya durumdan sikayetciyse ben sıkıldım bıktım falan derdi
Halbuki hıc bırını demiyor ve yapmiyor, umrumda degılsınız gıbı.

Dıyelım ki gectı vajınusmus. Sevkle tutkuyla sevısecegınızı artık tum vakitlerini size ayıracagını dusunuyor musunuz.
Ben dusunmuyorum

Son düzenleme:
Bende vajinismusu yenen biri olaraktan söylüyorum evliliği çok büyük etkileyen bişey eşinin bu davranışları bu yüzden olabilir ben doktor sayesinde yendim tabiki ama sende biran önce yenmeye çalış evliliği aranızdaki bağı çok etkiliyor
İyileştikten sonra nasıl oldunuz peki.değişme oldumu eşinizde yada sizde bizim gibi birbirinize vakit ayırmazmıydınjz önceden

İlişkinizi etkileyen en büyük faktör vajinismus olmanız evde kendiniz nasıl yenmeye çalışıyorsunuz neler yapıyorsunuz bunun için evet ücretler yüksek ama bir şekilde bu sorunu çözmeniz lazım burda vajinismusu atlatan çok kişi hikayesini yazmış onları okudunuz mu belki size fayda sağlar

Evli çiftleri birbirine daha çok bağlayan yaşadıkları cinselliktir. Vajinismus buna darbe vuruyor maalesef. Ancak bunu aşmanın yolu birbirine destek olmaktır. Siz size destek olmayan, sizi umursamayan, sizinle zaman geçirmek istemeyen biri için çaba sarfediyorsunuz. Bu sorunu aşsanız bile adamın değişeceğinin garantisi yok.

Şu an çalışıyor musunuz?
Hayır hergün evdeyim..bişeyler yapalım sıkıldım diyorum daha dün arkadaslarınlaydın diyor.yani haftada bir ya da iki haftada bir arkadaslarınla görüşüyorum.ama o iyiyim sanıyorum.söyledigimdede işin gücün yiyim içiyim geziyim diyor..bu cümleyi hakedecek ne yaptım ya da bana bunj diyebilecek ne yaptı cok merak ediyorum..

İlişkinizi etkileyen en büyük faktör vajinismus olmanız evde kendiniz nasıl yenmeye çalışıyorsunuz neler yapıyorsunuz bunun için evet ücretler yüksek ama bir şekilde bu sorunu çözmeniz lazım burda vajinismusu atlatan çok kişi hikayesini yazmış onları okudunuz mu belki size fayda sağlar
Evet hergün okuyorum birşeyler yapıyorum ama destegim yok.vajinusmusu atlattıktan snra iyi olcakmıyız bilmiyorum.bu sebepten içimden yenmek bile gelmiyor belki hiç yapmamamk daha iyi diyorum

Tek basına cabalıyorsun ne ıcın? Sana vakit ayırmadan adam ıcın. Derdi sevısmek olsa sanırım yardımcı olurdu veya durumdan sikayetciyse ben sıkıldım bıktım falan derdi
Halbuki hıc bırını demiyor ve yapmiyor, umrumda degılsınız gıbı.

Dıyelım ki gectı vajınusmus. Sevkle tutkuyla sevısecegınızı artık tum vakitlerini size ayıracagını dusunuyor musunuz.
Ben dusunmuyorum
Bende düşünmüyorum...

Hayır hergün evdeyim..bişeyler yapalım sıkıldım diyorum daha dün arkadaslarınlaydın diyor.yani haftada bir ya da iki haftada bir arkadaslarınla görüşüyorum.ama o iyiyim sanıyorum.söyledigimdede işin gücün yiyim içiyim geziyim diyor..bu cümleyi hakedecek ne yaptım ya da bana bunj diyebilecek ne yaptı cok merak ediyorum..
Bunu size demesi ıcın haketmenız gerekmıyor.
Gerizekali her bireyin kuracagı cumleler bunlar. Bosuna kendinizi sorgulamayın yanı, ben naptım da bana böyle diyor diye

İyileştikten sonra nasıl oldunuz peki.değişme oldumu eşinizde yada sizde bizim gibi birbirinize vakit ayırmazmıydınjz önceden
Benim eşim hep destek verdi bana 1 yıl vajinismustum bende ama onun hiç soğukluğunu hissetmedim. Ama yendikten sonra birbirimize daha çok bağlandığımızı hissettim daha çok sahiplendi benimsedi. Yani ertelenecek bi sorun değil benim çok yakınım bu yüzden evliliği bitti erkekler biraz daha önem verdiği için sorunlarla boğuşmak istemiyor

Bende düşünmüyorum...
Boşan öyleyse. Belki de vajınusmus degılsın.
Belki de sıkıntı seksınızde kocanda. Doktora gittin senı muayene etti ve vajunusmussun mu dedi? Yoksa bırlesme olmuyor diye sız kendinize vajınusmusum ben mı diyorsunuz

Belki adam da ereksıyon sıkıntısı var?

Ehline dusmeyen hersey ziyan olur can da inci mercan da.

Benim eşim hep destek verdi bana 1 yıl vajinismustum bende ama onun hiç soğukluğunu hissetmedim. Ama yendikten sonra birbirimize daha çok bağlandığımızı hissettim daha çok sahiplendi benimsedi. Yani ertelenecek bi sorun değil benim çok yakınım bu yüzden evliliği bitti erkekler biraz daha önem verdiği için sorunlarla boğuşmak istemiyor
Eşimde baskı yok.ama destekte yok.ev arkadası gibi olduk..

Boşan öyleyse. Belki de vajınusmus degılsın.
Belki de sıkıntı seksınızde kocanda. Doktora gittin senı muayene etti ve vajunusmussun mu dedi? Yoksa bırlesme olmuyor diye sız kendinize vajınusmusum ben mı diyorsunuz

Belki adam da ereksıyon sıkıntısı var?

Ehline dusmeyen hersey ziyan olur can da inci mercan da.
Vajinusmus teşhisi kondu.ama buna etken tecrubesizliğide oldu.cok birşey bilmiyordu.yerini bile.cok tedirgin oldum.ama söyledigimde asla kabuk etmiyor kendinde sıkıntı oldugu için bu durumda oldugumu.evde bana karşı davranışları iyi.sarılır yatar sabah işe gitmeden öper.yani olmuyo diye canıma okumadı.ama olsun diye destekte olmadı.sende insansın hastasın canın sıkkın cıkalım gezelimde demiyor.kendimi ot gibi hissediyorum artık çıldırıcam..

Ne güzel inşallah hep böyle devam eder🙏🏼

Eşimde baskı yok.ama destekte yok.ev arkadası gibi olduk..
Destek olmadan çok zor çünkü herkesle paylaşabileceğin bişey değil dertleşemezsin kimseyle ancak eşinle bir olup üstesinden gelirsin bence en önemli eş desteği insan güç buluyo cesaretleniyor

Vajinusmus teşhisi kondu.ama buna etken tecrubesizliğide oldu.cok birşey bilmiyordu.yerini bile.cok tedirgin oldum.ama söyledigimde asla kabuk etmiyor kendinde sıkıntı oldugu için bu durumda oldugumu.evde bana karşı davranışları iyi.sarılır yatar sabah işe gitmeden öper.yani olmuyo diye canıma okumadı.ama olsun diye destekte olmadı.sende insansın hastasın canın sıkkın cıkalım gezelimde demiyor.kendimi ot gibi hissediyorum artık çıldırıcam..
Hasta falan degılsın. Seni kıvama sokamayan bırlesmenın nerden oldugunu dahi bilmeyen ve bunu kabul etmeyen bir cahile denk gelmıssın hepsi o.

Bırlesme olmuyor diye uzaklaşmak gordugum en sacma bahane. Sevısmenın bınbır turlu yolu var. Yanı sıra cabalar.
Adam piyasada yok. Bellıkı daha once de sevısmemıs kimseyle yerını bilmediğine göre.

Destek olmadan çok zor çünkü herkesle paylaşabileceğin bişey değil dertleşemezsin kimseyle ancak eşinle bir olup üstesinden gelirsin bence en önemli eş desteği insan güç buluyo cesaretleniyor
O destek bende yok malesef..zorakide olmuyor ki bu beni gezdir benle vakit geçir benim tedavi sürecimde yanında ol demek

Vajinismus olmanız ilişkinizi etkiliyordur da, eşinizin kütüklüğü de vajinismusunuzu tetikliyordur. Tüm yükü sırtlanmayın. Bunu aşmak için anlayışa, sevgiye, ilgiye ihtiyacınız var, zira insanın tek başına değil, eşiyle aşması gereken bir durum bu. Çünkü sıra sevişmeye gelince tek başınıza sevişmeyeceksiniz. Şuan sizi mutlu edemiyor, insan kendini mutlu etmeyen biriyle sevişmek ister mi? Ben istemem şahsen. Aranızdaki problemleri, vajinismusla birlikte beraberce atlatmanız gerekiyor. Eşinizde bunu anlayacak idrak yeteneği yoksa, birlikte terapiye gitseniz, belki bir aydınlanma yaşar.

Back
X