Çok kötüyüm

Hergun deneyerek. Hergun biraz daha uzatarak. Birde ben vazelin vazelin surdum.her tarafina bolcaaa surdum.hic acimadi bile. Ne manyakmism hicbisey yok bikiyomjsn bosa kendimi yemisim
Egzersiz olmadan yenilmez mi ya bu illet yok mu öyle yenen ? Sizde egzersizle mi yendiniz ?

Kızlar 7 aydır vajinusmus hastasıyım kendi kendime yenmeye çalışıyorum.tedavi ücretleri cok yüksek evde bir şekilde belli bir aşamaya geldim ama yapayalnız üstesinden gelmeye çalışıyorum resmen.eşim evlenmeden önce gezdirirdi oda çalışır bende çalışırdım.haftada bir iznimizde birbirimize vakit ayırırdık.evlendikten sonra cok değişti.cok bos zamanı var ama bana hiç zamanı yok.Bende çalışmıyorum sınava hazırlanıyorum artık patlayacak noktaya geldim.benimle birşey yapmak istemiyor.aksamdan aksama görüşmek yetiyor.bunun etkisi vajinusmus olarabilir mi yoksa artık beni sevmiyor mu.lütfen yardım edin..bana olan ilgisini benimle birşey yapmasını sağlayabilir miyim ne yapmam gerek...
Bence tedavinize devam edin.Eminim aşıcaksınız.

Siz egzersiz
Hergun deneyerek. Hergun biraz daha uzatarak. Birde ben vazelin vazelin surdum.her tarafina bolcaaa surdum.hic acimadi bile. Ne manyakmism hicbisey yok bikiyomjsn bosa kendimi yemisim
egzersiz yapmadan sadece eşinizle vazelin sürerek denediniz doğru mu anladım?
Ben yarin deneyeceğim anestol ve kayganlaştırıcı ile inşallah bende yenerim ya. Acı olmuyor mu. Baskı hissi geldiğinde ne yapmam lazım?

Siz egzersiz
Ben yarin deneyeceğim anestol ve kayganlaştırıcı ile inşallah bende yenerim ya. Acı olmuyor mu. Baskı hissi geldiğinde ne yapmam lazım?
Bu arada tebrikler ne mutlu size insallah bende yenerim sizin gibi.

Kendini basarisiz hissetmemek için yanaşmiyordur. Erkekler daha ağır atlatiyor aslında ama belli etmiyo takmıyo gibi yapıyor. Yani umurunda değil diye birşey yok. Hoş bir davranıs değil amà ağır gelmis bu durum belli.
Suçu sana da atmiYo sadece uzak duruyo..
Geçer Allahın izniyle canını sıkma ne güzel ikinizde birbirinizin ilkisiniz demekki.. Bu devirde erkekler böyle değil malesef.
Sen kendin çabala olur merak etme geçer. İkna edebiliyosan eşini et ama edemiyorsan sen başar kendin için ..
Eşın seni eminim çok seviyor sadece bu zor zamanda sen daha kendinle yuzlesebiliyorsun o senin kadar cesur değil Öyle düşün ..
İnsanın hayatını derinden etkileyen psıkoloji bozan bir durum zamanında bende yaşadım geçti gitti çok şükür. Sizinde geçer çabalamaktan vazgeçme.

Siz egzersiz
Kendini kasma bir tane kas gevsetici ic once tamammi 1 saat onceden. Sonra genital bolge ve cevresine bolca vazelin sur. Kayganlastiricida surebilirsin. On sevismeyi 10 dakika filan uzattik. Baski oluyoda orasi bosluk. Yani aci duymuyorsun. Esim her gecen gun daha ileri gitti. Sonra bigun birden yapti. Dediki bak oldu bitti ciddimisn dedim evet dedi dusun anlamadm bile

Kendini kasma bir tane kas gevsetici ic once tamammi 1 saat onceden. Sonra genital bolge ve cevresine bolca vazelin sur. Kayganlastiricida surebilirsin. On sevismeyi 10 dakika filan uzattik. Baski oluyoda orasi bosluk. Yani aci duymuyorsun. Esim her gecen gun daha ileri gitti. Sonra bigun birden yapti. Dediki bak oldu bitti ciddimisn dedim evet dedi dusun anlamadm bile
Hadi ya harikasınız teşekkür ederim bi umut doğdu Allah razı olsun🤗 baskıyı hissettiğimde itmeyeyim o halde ıkınayım herhangi bi ağrı olmuyormus devamında. Inşallah benimde böyle olur . Siz bacaklarınızı açabiliyor muydunuz peki kasma yok muydu sizde ? Normal ilişki gibi geldi de bana

Hadi ya harikasınız teşekkür ederim bi umut doğdu Allah razı olsun🤗 baskıyı hissettiğimde itmeyeyim o halde ıkınayım herhangi bi ağrı olmuyormus devamında. Inşallah benimde böyle olur . Siz bacaklarınızı açabiliyor muydunuz peki kasma yok muydu sizde ? Normal ilişki gibi geldi de bana
Bacaklarimi aciyodum ama esim cok sinirli oldugubicin korka korka. O ustume gelince ben itiyodum istem disi. Sonra vazelin aa birde zeytin yagi surmustum bak simdi hatirladim ama ne bolca. Ogun oldu iste. Zaten yariya kadar geliyor ya her gecen gun biraz daha esin gelecek ona soyle. Sonra ummadigin anda yapsin bir anda ona soyle.ooo ogun olduktan sonra iki uc defa daha yagla kayganlastir orayi sonra gerek duymuyorsn. Diyoem ya cok basitmis. Ama hergun deneyin

Bacaklarimi aciyodum ama esim cok sinirli oldugubicin korka korka. O ustume gelince ben itiyodum istem disi. Sonra vazelin aa birde zeytin yagi surmustum bak simdi hatirladim ama ne bolca. Ogun oldu iste. Zaten yariya kadar geliyor ya her gecen gun biraz daha esin gelecek ona soyle. Sonra ummadigin anda yapsin bir anda ona soyle.ooo ogun olduktan sonra iki uc defa daha yagla kayganlastir orayi sonra gerek duymuyorsn. Diyoem ya cok basitmis. Ama hergun deneyin
Yarından itibaren deneyeceğim inşallah her gün belkide gerek kalmaz ve yarin olur diye umuyorum. Zeytinyağı ile denedik parmağını sokmuştu sonra ben çek çek çek diye bagirdin acımadı aslında ama gicik bir his oluştu. Sonra p. E sürdük ben üstte oldum bilerek açmadım olmuyor dedim çünkü kasiliyordum. Kayganlaştırıcı ile deneyeyim bir de

Back
X