Cok kotuyum

Konuşacak çok konu vardı gereksiz biryerden konu açtı ve bekar oğlu varken evli oğluna göstermesi de normal degil
İyide adam zaten o niyetle gösteriyo olsa bekar oğluna gösterir heralde. Karısının yanında evli adama “bak bu kızı sana yapalım” minvalinde göstermemiştir. Bence çok ayıp etmişsiniz. Eşinizden özür dileyin.

Böyle basit bir mevzuya darilacak duruma gelmek şaşırtıcı. Adam işten bahsetmiş ve iş arkadaşlarını göstermiş ne var bunda. Ozguveniniz yok sanırım veya kafaya takacak onemli dert.

İyide adam zaten o niyetle gösteriyo olsa bekar oğluna gösterir heralde. Karısının yanında evli adama “bak bu kızı sana yapalım” minvalinde göstermemiştir. Bence çok ayıp etmişsiniz. Eşinizden özür dileyin.
Gecti gitti kinkonuyu eksik de anladım eşim gelip özgül diledi bende diledim konu kapandi

Böyle basit bir mevzuya darilacak duruma gelmek şaşırtıcı. Adam işten bahsetmiş ve iş arkadaşlarını göstermiş ne var bunda. Ozguveniniz yok sanırım veya kafaya takacak onemli dert.
İlk.değildi boyle bir konu sonda değil biliyorum çok kez yaşadım.bunu eşimin karşısında durup ben bu evliliğin sonunu görmüyorum diyen bir babadan bahsediyorsun size

Back
X