- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi GzLi KaLsin
İyi dayanmışsın ben orayı terk ederdim. Sana baban gösterse erkek fotoğrafı hani olmaz ya zaten sen kadınsın çünkü.. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozelliklede seninAllah eşinize ve ailesine sabır versin.
benimde tam anlatmak istedigim bu canım daha önce çok dile getirdi kp o yüzden tepkime ağır oldu3 senedir çocugunuz olmuyor diye, oğluna yeni bir eş mi bakıyor acaba. O yuzden begendiğin var mı içlerinde der gibi tüm kızları göstermiş olabilir mi. Başka ne amaçla gösterebilir ki yani ne alaka,İlk okuyuşumda bu geldi aklıma. Zırcahil insan çok malesef.
İsterse 20 senelik gelin ol.. baba evlat ana kavramları arasına kimse giremez..adam bir resim göstermiş diye sizde çıkıp babaligini sorgulayamazsiniz yazık eşinize üzüldüm..2 günlük gelin değilim 3 yıllık evli 4 yıllık flor tüm var 7 yıl benim eşime yaptığımı değil babası kimse yapmadı bunu da eşim biliyor ve sizin buyuttugunuz kadar büyütme kaynimgil bile yenge sen takma üzülme diyorsa yapan otursun hatasını dusunsun der susuram bu saatten sonra gereksiz cevaplariniza cevap vermeyi düşünmüyorum artik
muhteşem bir çocuk yapma nedeni gerçekten .Canım benim esimle sikintim yok ki sadece baskı ve çok fazla kısıtlaması evde tekim aksama kadar bir çocuk olsa bana iyi gelir
benim annem bile begenince babama gösteriyor , evli değilim bende gösteririm sevgililerime .Evliliğin izin sonunu görmüyorum diyen bir babadan basediyorum ben whatsaplarimi takip eden bir kp den basediyorum ve anlayamıyorum galiba size normal mi geliyor ya evli adama kadın resmi göstermek
Canım kp ne kızmanı anlıyorum ama eşin sana baskı yapıyor ve çok kısıtlaması varken sorun yaşamamanız normal değil. Burada haksızlık gören yine sensin ve sırf dışarı çıkmıyorsun diye de bir çocuk istemen çocuğa da haksızlık. Onu da mı eve hapsedeceksin? Kimse kimseyi eve hapsetme özgürlüğüne sahip değildir. Sen böyle oldukça eşine kızda gösterirler yeni bir eş ve kuma da..Canım benim esimle sikintim yok ki sadece baskı ve çok fazla kısıtlaması evde tekim aksama kadar bir çocuk olsa bana iyi gelir
Biraz daha beklicem konuştuk herşeyi ama hayırlısı artikCanım kp ne kızmanı anlıyorum ama eşin sana baskı yapıyor ve çok kısıtlaması varken sorun yaşamamanız normal değil. Burada haksızlık gören yine sensin ve sırf dışarı çıkmıyorsun diye de bir çocuk istemen çocuğa da haksızlık. Onu da mı eve hapsedeceksin? Kimse kimseyi eve hapsetme özgürlüğüne sahip değildir. Sen böyle oldukça eşine kızda gösterirler yeni bir eş ve kuma da..
Farkettim ama esinle hallettikten canım ama herşey karşılıklıdırBirisi bana senin baban baba değil dese baya sinirlenirim. Siz haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz maalesef
Valla bende cok kiskanirim ne gerek var elin boya küpü kizlarini evli barkli ogluna göstermesi üstelik karisinin yaninda senin baban aynisini yapsa elin adamlarinin fotosunu kocanin yaninda gosterse cok ayip seylerMerhaba kızlar ben 3 yıllık evliyim ve çocuğum yok 2 tane düşük oldu bugün eşim ise gitmedi evdeydik herşey cok güzeldi yemeğimiz yedik alış verişe gittik çayımızı ictik eşimin ailesine gittik mutfaklardi hepsi biz gectik oturduk konuştuk sohbet ettik falan konu eşimin babasının isine geldi kendisi havalimaninda temizlik görevlisi iste şöyle yapiyoruz boyle yapıyoruz falan dedi güldü güldürdü sonra esime dedi ki orda senin yasında bir tane kız var oğlum beni çok seviyor güvenlik ben kıza dedim kızım sende benim kizimsin neden bu kadar makyaj suruyorsun dedi bende baba sana ne milletten yanlış anlicaklar boyle bir zamanda dedim yok kızım oda beni babası olarak görüyor kızım dedi sonra kizin resmini açtı eşime gösterdi benim çok zoruma gitti yediremedim açıkçası sonra bütün güvenlik genç kızların resimlerini açıp eşime eşimin annesine gösterdi ben sinirlendim kalktim odaya geçtim kesimde babasıyla TV odasına geçti biraz oturdular kalktık kendi evimize geldik ben eşime söyledim baban neden boyle bir şey yaptı dedim ne var bunda kotu birşey yok dedi bende dedim zoruma gidiyor baban ne hakla boyle bir davranış da bulunuyor dedim abartiyorsun falan dedi bende dedim ki senin baban baba mi dedim iyi bir baba boyle yapmaz dedim senin baban bu şekilde sana babalık yapıyor ama baba değil dedim çok sinirlendim ama esimde bu lafları duyunca sinirlendi karşılıklı tartıştık babamı aricam git dedi bende ara dedim telefonum ondaydı babamida aricam gelsinler dedi bende aynen ara dedim benim babamı da ara senin babanın marifetlerini soyliyim de baban utansın dedim sonra baya tartıştık ve benim sinirden ellerim titriyor haksiz miyim arkadaşlar siz söyleyin (uzun oldu biraz hakkınızı helal edin )
İste grup da bazı dengesiz arkadaşlar olduğu için bu konuyu anlayamiyorlarValla bende cok kiskanirim ne gerek var elin boya küpü kizlarini evli barkli ogluna göstermesi üstelik karisinin yaninda senin baban aynisini yapsa elin adamlarinin fotosunu kocanin yaninda gosterse cok ayip seyler
Bide açıp bekar oğlu orda oturmasına rağmen evli oğluna tek göstermesini de anlamadım acikcasiKp fotoları nerden bulmus. Durup da resimlerini mi cekmis. Sosyal medyasından baktılaar desem hepsini nasıl biliyor ya.Valla ben de buralara takıldım. Sanane be adam ayrica makyajindan. Kizi yasindaymis. Kizi degil... Sapık mıdır nedir.
ben cevap vereyim zira konu sahibi hakaret etmekle mesgul bize , adam whatsaaptaki profil fotolarını göstermiş. iş arkdası olduğu için bi zahmet numaraları var diye de sapık olmasın adamKp fotoları nerden bulmus. Durup da resimlerini mi cekmis. Sosyal medyasından baktılaar desem hepsini nasıl biliyor ya.Valla ben de buralara takıldım. Sanane be adam ayrica makyajindan. Kizi yasindaymis. Kizi degil... Sapık mıdır nedir.