Cok kotuyum

Adam fotolara bakarken agzının suyu aksa, hos olmayan seyler söylese haklısınız
Babası göstermiş adam Bakmıs mevzu orda bıtmıs. TV de de guzel kadınlar var. Sokaktada.
Napıyor adamlar siyah bant mı cekıyor gözlerine.
Konu sahibinşn kocası konu sahibini kendi öz kuzenleriyle gorusturmuyormus hıc bırının konu sahibin de telefon nosu yokmus.
Ailece ılgıncler.
Oyuzden konuda hak verebileceğim kimse yok benim
Canim ben açık soyliyim eşime güvenin sonsuz ama bana farklı geliyor TVde bakıyoruz çünkü izliyoruz sokak da mecburuz ama babası açıp gosteriyor ben buna sinirlendim neden yaptı mesela

Esiniz sizi ezdırmedıgı ıcın mı, kaynana kayınpedere sizi Sıkayet eder ve kayınpeder karsınıza dikilip hesap sorar?
Ezdırıyor gibi duruyor bu cumlenızden dolayı.
Yine de Siz bilirsiniz
Canım eşim beni ailesine asla şikayet etmedi bu zamana kadar etmezde bizim aslında çok büyük kavgalarimiz olmadı bu zamana kadar orada demek istediğim kaynanam kayinpederime söylüyor kayinpederim benimle bir kaynana dilinde konusuyor ve eşimin babası eşim ev deyken de değil gün içinde beni çağırıyor ama o şekilde söylüyor eşimin yaninda dile getirmiyor sıkıntısını çünkü oğluyla kavga edecek biliyor

Canım esime le çok şükür hic sikintimiz yok hafta da 6 gün çalışır isten eve evden ise pazar günleri de dışarı cakrsakda beraber cikariz ama ister istemez canım bazen eşim babasına gidip geldiğinde soğuk davranıyor söylüyorum ne oldu diye yok bir şey diyor üstüne gitmiyorum biliyorum eşimin babası eşime benimle ilgili bir şeyler demiş esimde cevap vermiş kavga falan bende sonradan duyuyorum hep o yüzden uzak durmak iyi bir sokaklada ne kadar uzak olunacaksa
kp size bu kadar takma nedeni ne 🤔 anladığım kadarıyla burdan okuduklarımla resmen yuvanın dağılması için uğraşıyor 🤔

Canım benim eşim çok kıskanç ben kendi erkek kuzenlerimle tokalasamiyorum onlar benim evime gelemiyor bende numaraları yok empati kur dediğimde de sen bayansin ben erkeğin diyip gidiyor ne yapacgimi bilmiyorum bende odama çekildim
Böyle yaşamayı neden kabul ettiniz?
Ayrıca kayınbabanız yanlış yapmışsa yapmış, kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum. Ama siz çok abartmışsınız.

Bilirim boyle yaşlı tipleri...makyaj falan demesi hep sulu sulu sarkmalar kadınlara...Kadınların yanına gidip hadsiz hadsiz konuşurlar bu tipler yanaşacaz diye.
Bence karışmayın.

Al dedi götür dedi çocuklarınıda al git dedi... böyle bisey okudum galiba :) olay yaşandgi anda kp ye deseydin niye gösterysun baba diye.

burdaki bazi konulari be yorumlari okuyunca kendimi dunyanin en gerizekali insani gibi hissediyorum. ne olacak yani gosterdiyse bunun sorun neresinde ben neden anlamiyorum?
Kocasının saç boyunu üzüntü haline getiren sizinde bir farkınızı göremedim

ne kadar seviyorsunuz saldirmayi ya muazzam bir performans gercekten. uzuntu haline getirmedim konuyu dogru uzuvlarinizla okursaniz yorum bildirmeli miyim diye sordum orda.
Konunuzu okudum dün akşam saldırmadım sadece kadınların herşeyi takması bana saçma geliyor erkekler ne yazık ki bizim gibi herşeyi takmıyor

Canım benim eşim çok kıskanç ben kendi erkek kuzenlerimle tokalasamiyorum onlar benim evime gelemiyor bende numaraları yok empati kur dediğimde de sen bayansin ben erkeğin diyip gidiyor ne yapacgimi bilmiyorum bende odama çekildim

Siz eşinizin babasını bırakın eşinizin zihniyetine bakın. Şu forumda nefret ettim ben erkeğim denen Allahın belası cümleden. Hiç mi tanımadan evleniyorsunuz kendini kadından üstün sanan erkek müsveddeleriyle. Yeter artık ya. Ben erkeğim ne demektir. Allah sana günah yok sen at koşturabilirsin diye vahiy mi indirmiş kendisine. Tövbe ya. İnsanı günaha sokuyorlar. Ayrıca kuzenlerinizle sizi telefonda dahi görüştürmeyen adamın içi pistir. Kişi kendinden bilir işi. Demek ki kendisi kuzenlerine hangi gözle bakıyor. Evlenmeyin kendini kadından üstün sanan heriflerle. Benim de kızlarım var ya. Böyle herifleri bulacaklar diye ödüm patlıyor. Allah ıslah etsin

Kayınpederin gözü var muhtemelen kızlarda bir insan ancak beğendiği kişileri konuşup durur ancak eşinizde tırt bence ne demek akrabalarla bile görüştürmeyip ben erkeğim demek böyel biriyle evlilik insanı ruh hastası eder

Kayınpederin gözü var muhtemelen kızlarda bir insan ancak beğendiği kişileri konuşup durur ancak eşinizde tırt bence ne demek akrabalarla bile görüştürmeyip ben erkeğim demek böyel biriyle evlilik insanı ruh hastası eder
Canim benim eşim biraz eski kafalı olduğu için davranışları galiba yada dediğim gibi çocuk yok acaba bütün ilgisini bana veriyor baskısı o yüzden mi diyedr düşünüyorum evlilik kolay kurulan birşey değil kolayca bozulsun hani zamana bıraktık bir çocuk olsa düzelir diyorlar artik zaman

Siz eşinizin babasını bırakın eşinizin zihniyetine bakın. Şu forumda nefret ettim ben erkeğim denen Allahın belası cümleden. Hiç mi tanımadan evleniyorsunuz kendini kadından üstün sanan erkek müsveddeleriyle. Yeter artık ya. Ben erkeğim ne demektir. Allah sana günah yok sen at koşturabilirsin diye vahiy mi indirmiş kendisine. Tövbe ya. İnsanı günaha sokuyorlar. Ayrıca kuzenlerinizle sizi telefonda dahi görüştürmeyen adamın içi pistir. Kişi kendinden bilir işi. Demek ki kendisi kuzenlerine hangi gözle bakıyor. Evlenmeyin kendini kadından üstün sanan heriflerle. Benim de kızlarım var ya. Böyle herifleri bulacaklar diye ödüm patlıyor. Allah ıslah etsin
4 yıllık flortumuz vardı baslarda boyle değildi 1 yıl nişanlı kaldım yine baskı yokdu düğünden sonraki ay babası benim ineternetimle ilgili bir şey söyledi o günden beridir herseyime bakar eşim son gorulmelerim dahi çünkü babası da benim son gorulmemi takip ediyor laf vermemek için beni kisiyor kuzen konuları gelirsek canım benim eşim bir kuzeni ile dahil konuşmayı geç oturmuyor bile çok ayrı gayri büyümüşler ama biz kuzenler iç içe büyüdük abi kardesizdir yani esimde bunu yaşamadığı için ben yaptığım yanlış geliyor ona

Ben ne sinirlenecek nede kavga çıkaracak birşey görmedim. Eşiniz sizden başka kadın görmüyormu hiç? Instagram kullanmiyormu mesela, sürekli güzel kadınların paylaşımları oluyor. Buda onun gibi birşey ne var yani? Yada siz görmedenmi bakıyor onlara? Sorun sizin yanınızdamı göstermiş olması?

Back
X