Cok kötüyüm

suslu5656

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2024
12
-4
6
24
Arkadaşlar merhaba günlerdir kafamı kurcalayan kimseyle konuşamadığım utandığım bi durum var sizden de çok utanıyorum ama artık dayanamıyorum . Öncelikle çok saçma ve aptalca gelecek biliyorum şimdiden çok özür dilerim. Kucukken tahmini 12 yaşında falanım abimle oyun oynuyorduk sonra hatırladığım kadarıyla beni öptü falan daha sonra pişman olmuş olacak ki babama sadece oyun oynuyorduk bi şey olmaz dimi diye bi şey sorduğunu hatırlıyorum günah olup olmadığını soruyordu sanırım ve kendisi söyledi bunu benim hatırladığım kadarıyla ben rahatsızlık hissetmedim hiç geçen gün bi an aklıma geldi neden bilmiyorum acaba o an kötü bi şey yaşanmış da hissetmemis olabilir miyim çok afedersiniz ama bizim taraf doğulu böyle şeylere dikkat ederler hani istemeden kizlik zari hasar görmüş müdür çok utanıyorum asla abime bakamıyorum zaten bu olaydan çok pişman olduğunu hatırlıyorum asla da öyle bi şey olmadı çocuklukta yaşanan saçma bi olay oldu onun gözünde öyle düşünüyorum ben bu düşüncelerden kurtulamıyorum ya bakireligim bozulduysa evlendiğimde eşime falan ne diyeceğim Allah aşkına yardım edin

Tekrar okuyup tekrar rahatsız olduğum aşırı irrite edici bir konu. Ben hala anlamadım sen ne anlatıyorsun ? Bak yazmak bile rahatsız ediyor abinle aranda ilişki benzeri bir şey olup olmadığından mı şüpheleniyorsun ? Ne öpücüğü ne bekareti allah aşkına yaa ??????
O an ileri gidildi mi vs hatırlamıyorum ama bi şey olsa fark edilirdi değil mi ben genelde çok ehvamli kurutuluyumdur

Abiniz o kadarda küçük değilmiş. Ama bir şey olsaydı hatırlamamaniz neredeyse imkansız. Çünkü çocuklar özellikle böyle şeyleri gördüğü zaman hatırlar. Çok kafaya taktiğınız için zihniniz o şekilde düşünmeye başlamış olabilir.

Son düzenleme:
12 yaşınızda yaşanan bir şeyi hatırlamamanız mümkün değil.

Burda aile içi istismara takılmayıp bekarete takılmak da enteresan bir kafa. Yuh…
Bazen insanlar bastırdığı için unutabiliyor, belki o yüzden hatırlamıyordur. Ama tabi ki olay zar falan değil, abimden şüphelenseydim ilk düşüneceğim şey zar olmazdı şahsen.

Bazen insanlar bastırdığı için unutabiliyor, belki o yüzden hatırlamıyordur. Ama tabi ki olay zar falan değil, abimden şüphelenseydim ilk düşüneceğim şey zar olmazdı şahsen.
Travma olsa zardan önce başka şeyleri takardı. Travma yoksa bastırma da yoktur.

Abiniz 15 siz 12 yaşındaymışsınız . Eğer sizi istismar ettiyse bunu hatırlarsınız ya da savunma mekanizması olarak beyin o olayı silmiş de olabilir diye düşünüyorum. Asıl tuhaf olan şey sizin şuan bekareti düşünmeniz. Öpmek ile bekaret ne alaka? Aile içi istismar söz konusu ve bu çok korkunç bir durum.

Öpüşme ile kalmadı o zaman. Bekaretten şüphe ettiyseniz çok daha ileri boyuttu birşeyler yaşanmış. Buraya yazmasanız da nelerin olduğunu gayet iyi biliyor olmalısınız. Ayrıca bu durum travma oluşturmamış sizde çünkü travma olmuş olsa daha farklı şekilde dile getirirdiniz diye düşünüyorum. Siz sadece aile baskısından korkuyor gibisiniz. Gerçekten inanılmaz rahatsızlık verici bir konu.

Bu tür konular beni çok rahatsız ediyor. Hele ki bir ihtimal burada okuduğumuz konulardan yoksa çıkarak diyorum 24 yaşında bir kadının cinsel bilgi yetersizliğinden dolayı öpücük ve benzeri şeyle bekaretini kaybettiğini düşünüyor olma ihtimali de kötü. Anal ilişkiden hamile kalabileceğini düşünenleri okuduk burda.

Aile içi istismar konusu ise bambaşka bir dünya. Abi kuzen akraba vb biriyle ilgili şüphesi veya korkusu olan birinin de ilk sorduğu şeyin biz doğuluyuz benim bekaretim ne durumda evlendiğimde sorun yaşar mıyım olması hele 🤢
Abiniz 15 siz 12 yaşındaymışsınız . Eğer sizi istismar ettiyse bunu hatırlarsınız ya da savunma mekanizması olarak beyin o olayı silmiş de olabilir diye düşünüyorum. Asıl tuhaf olan şey sizin şuan bekareti düşünmeniz. Öpmek ile bekaret ne alaka? Aile içi istismar söz konusu ve bu çok korkunç bir durum.

Bazı üyeler oturduğu yerden yorum yapıyor. Konu sahibini bekaretini düşünmesi neden ilginç geldi bazılarına anlamadım. Tecavüze uğradığı halde katledilen kadınların olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Kızda doğulu belli ki baskıcı bir çevrede ve ailede yaşıyor.
Keşke bekaretini düşünecek bir çevrede yaşamasaydı ama hepimiz biliyoruz ki kadınların başına bir şey geldiğinde suçlanan yine kadın oluyor. Bu yüzden ilk bekaretini düşünmesi bana normal geldi.

Arkadaşlar merhaba günlerdir kafamı kurcalayan kimseyle konuşamadığım utandığım bi durum var sizden de çok utanıyorum ama artık dayanamıyorum . Öncelikle çok saçma ve aptalca gelecek biliyorum şimdiden çok özür dilerim. Kucukken tahmini 12 yaşında falanım abimle oyun oynuyorduk sonra hatırladığım kadarıyla beni öptü falan daha sonra pişman olmuş olacak ki babama sadece oyun oynuyorduk bi şey olmaz dimi diye bi şey sorduğunu hatırlıyorum günah olup olmadığını soruyordu sanırım ve kendisi söyledi bunu benim hatırladığım kadarıyla ben rahatsızlık hissetmedim hiç geçen gün bi an aklıma geldi neden bilmiyorum acaba o an kötü bi şey yaşanmış da hissetmemis olabilir miyim çok afedersiniz ama bizim taraf doğulu böyle şeylere dikkat ederler hani istemeden kizlik zari hasar görmüş müdür çok utanıyorum asla abime bakamıyorum zaten bu olaydan çok pişman olduğunu hatırlıyorum asla da öyle bi şey olmadı çocuklukta yaşanan saçma bi olay oldu onun gözünde öyle düşünüyorum ben bu düşüncelerden kurtulamıyorum ya bakireligim bozulduysa evlendiğimde eşime falan ne diyeceğim Allah aşkına yardım edin
Ne?
Öz abiniz mi emin misiniz
12 yaş büyük bir yaş. Bence gayet hatırlıyorsunuz ki bu telaşa girmişsiniz. Öpücükten fazlası var demek ki.

Back
X