Arkadaşlar merhaba günlerdir kafamı kurcalayan kimseyle konuşamadığım utandığım bi durum var sizden de çok utanıyorum ama artık dayanamıyorum . Öncelikle çok saçma ve aptalca gelecek biliyorum şimdiden çok özür dilerim. Kucukken tahmini 12 yaşında falanım abimle oyun oynuyorduk sonra hatırladığım kadarıyla beni öptü falan daha sonra pişman olmuş olacak ki babama sadece oyun oynuyorduk bi şey olmaz dimi diye bi şey sorduğunu hatırlıyorum günah olup olmadığını soruyordu sanırım ve kendisi söyledi bunu benim hatırladığım kadarıyla ben rahatsızlık hissetmedim hiç geçen gün bi an aklıma geldi neden bilmiyorum acaba o an kötü bi şey yaşanmış da hissetmemis olabilir miyim çok afedersiniz ama bizim taraf doğulu böyle şeylere dikkat ederler hani istemeden kizlik zari hasar görmüş müdür çok utanıyorum asla abime bakamıyorum zaten bu olaydan çok pişman olduğunu hatırlıyorum asla da öyle bi şey olmadı çocuklukta yaşanan saçma bi olay oldu onun gözünde öyle düşünüyorum ben bu düşüncelerden kurtulamıyorum ya bakireligim bozulduysa evlendiğimde eşime falan ne diyeceğim Allah aşkına yardım edin