• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kotuyum

Başlarken de bırakırkende dr kontrolünde azaltarak bırakıyorum.benim dediğim gibi zor bir surece girince kötü oluyorum bazen bir sene sürebiliyor kullanmam.Daha sonra ilacin yan etkileri beni yoruyor iyi hissettigimi soyleyince birakiyorum ama bu sefer cok stresli bir dönemdeyim ve uzun sürecek.Dr terapi almami istedi hakli da ama cok pahalli.Surekli kisir dongudeyim.Ne ilacla ne ilacsiz oluyor.istanbulda ailemden uzak yasamakta cok zor yıllardır cok yıprandım kimsesizlikten.Esimin yogun is temposu acil birsey olsa gelemeyecek yanıma hep bir korku ile yaşıyorum.En zor zamanlarımda kaygi daha da artiyor insan güçsüz olunca yalniz hissedince daha da dibe vuruyor.Belki taşınsak memleketime daha iyi olacak ama o da imkansız suan.

İlaç kullanmaktan çekiniyorum biraz zorlanıyorum elbette bu şekilde devam etmek zor bende daha önceleri de yaşamıştım ama en zoru bu sefer oldu 2 aydır çok sıkıntıdayım bende
Benzer seyler hissediyoruz ilaca baslamakta zor yeri geliyor bırakmakta.En iyisi terapi almak ben cok onceden terapi ve ilac kullanıyordum cok iyi gelmişti ama şimdi bir defa gittim devam edemedim cok uçuk fiyatlar benim icin.Sizin şikayetleriniz nedir uykusuzluk carpinti korku hali her an bir şey olacakmis gibi bir panik hali var mi

Malesef kötü rüyalar gördüm hala onun etkisindeyim irkilerek kalp carpintisi ile uyandım.Yataktan çıkmaya gune başlamaya korkuyorum.Bazen kendime cok kızıyorum ne hastaliklar yaşayan ne mücadeleler veren var bu yaşadığım onların yanında hic kalir.Sukrediyorum halime ama beynim susmuyor olmadık ne senaryolar kuruyor vücudum bitkin kaygı bitmiyor hic yorgun düşüyorum Allah herkesin yardımcısı olsun.Tek sığınağım O oluyor her zaman.

Eşimde beni anlamıyor malesef cunku yaşamamış inşallah hayatım boyunca yaşamaz.kimsem olamdigi icin burdan yazıyorum umarim kimseyi rahatsız etmiyorumdur.bunun icin özür dilerim umarim biran once toparlanırım.sadece ayni şeyleri yaşayıp şimdi geçti iyiyim demelerini bekliyorum iyi hissetmek icin bu karamsarliktan çıkmak istiyorum

Allah yardımcınız olsun bende de bu rahatsızlık var. Arttığı dönemlerdeki olaylara odaklanın sizi ne tetikliyor? Ona göre hayatınızdan çıkarmaya çalışın.
Keşke çıkarabilsem o zaman duzelecegim ilaca da gerek kalmayacak ama cozum bulamıyorum derdime.Yillardir başıma gelme korkusu olan bir durum şimdi başıma geldi ve ben ne yapacagim bilmiyorum.Keske bulunduğum yerden tasinabilsem.

Keşke çıkarabilsem o zaman duzelecegim ilaca da gerek kalmayacak ama cozum bulamıyorum derdime.Yillardir başıma gelme korkusu olan bir durum şimdi başıma geldi ve ben ne yapacagim bilmiyorum.Keske bulunduğum yerden tasinabilsem.
Tam tahmin ettiğim gibi.. ben de böyleyim. O sorun ortadan kalkmadan düzelmiyor ilaç falan tam yetmiyor maalesef. Bir çözümünü bulursunuz inşallah🤲

Siz nasil bir sorunla bas etmek zorunda kalıyorsunuz bilmiyorum ama umarim güvendiğiniz yanınızda olan sevdikleriniz vardır o zaman kolaylıkla atlatirsiniz.Malesef benim çevremde kimse yok anlayacak aksine yargılama peşindeler.Bir de kendi ailem anlıyor onlardan da uzak yasiyorum üzülmesinler diye cogu seyi anlatmıyorum yoksa hasta olacaklar.Siz paylaşın en yakınınızla sizi dinleyip destek olması sizi rahatlatır.

Benzer seyler hissediyoruz ilaca baslamakta zor yeri geliyor bırakmakta.En iyisi terapi almak ben cok onceden terapi ve ilac kullanıyordum cok iyi gelmişti ama şimdi bir defa gittim devam edemedim cok uçuk fiyatlar benim icin.Sizin şikayetleriniz nedir uykusuzluk carpinti korku hali her an bir şey olacakmis gibi bir panik hali var mi
Uykusuzluk kesinlikle uykuya dalamıyorum her gün yer yer değişen vucüt ağrıları, sersemlik. Herşeye İsteksizlik atak geldiğinde çarpıntı oluyor. Gögüsümde sıkıntı daralma ve kötü birşey olacakmış hissi var

Uykusuzluk kesinlikle uykuya dalamıyorum her gün yer yer değişen vucüt ağrıları, sersemlik. Herşeye İsteksizlik atak geldiğinde çarpıntı oluyor. Gögüsümde sıkıntı daralma ve kötü birşey olacakmış hissi var
Bunu her gün mu yaşıyorsunuz yoksa sizi üzen durumlar veya kayginizi artıran birsey oldugu zaman mi yaşıyorsunuz.

Çoğunlukla hergun gibi bazen olmadığı oluyor
Siz nasil basa çıkıyorsunuz aslında birçok seyede uykusuzluk yol açıyor.Carpinti halsizlik gibi.Gun icinde fiziksel olarak yorulmak ki yuruyus cok iyi gelir en azından uyku kalitenizi artırır.Ben sadece zor zamanlarımda kötü oluyorum hersey yolunda isem hic bir problem yok.sizin hergun ise etrafınızda sizi yoran birileri mi var yada saglik anksiyetesi mi sürekli yasiyorsunuz

Bende 100 luk lustral kullaniyorum gecede zestat ama doktor geceleri xanax verdi ben icmeye korkuyorum lustral yan etkilerini suan doz arttirildigi icin hala cekiyorum

Siz nasil basa çıkıyorsunuz aslında birçok seyede uykusuzluk yol açıyor.Carpinti halsizlik gibi.Gun icinde fiziksel olarak yorulmak ki yuruyus cok iyi gelir en azından uyku kalitenizi artırır.Ben sadece zor zamanlarımda kötü oluyorum hersey yolunda isem hic bir problem yok.sizin hergun ise etrafınızda sizi yoran birileri mi var yada saglik anksiyetesi mi sürekli yasiyorsunuz
Sağlık anksiyetesi sıkıntısı da var ama stres çok oluyorum ondan olduğunu düşünüyorum mesela suan ense tarafında boynum ağrıyor çok kafamı zor taşıyorum

Sağlık anksiyetesi sıkıntısı da var ama stres çok oluyorum ondan olduğunu düşünüyorum mesela suan ense tarafında boynum ağrıyor çok kafamı zor
Bende 100 luk lustral kullaniyorum gecede zestat ama doktor geceleri xanax verdi ben icmeye korkuyorum lustral yan etkilerini suan doz arttirildigi icin hala cekiyorum
Xanax bağımlılık yapıyor diye biliyorum

Geçecek kesinlikle geçecek Allahın izniyle. İlaçlar 2 haftadan önce etki etmez genelde 2 hafta şikayetler daha da artar sonra 8. Haftaya kadar aşamalı olarak etkileri artar. Genelde 8-12 haftada stabilizasyon olur tedavi tamamlanmış olur tabii doktorunuzun dediği zaman dilimine kadar devam edersiniz
Bana her zaman yazabilirsiniz sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım siz gönlünüzü ferah tutun, geçici, sabır ve çaba sadece

Peki sizde gun içinde tam iyi gidiyor derken birden bire kendimi kötü hissediyorum sıcak basması oluyor gibi tekrar bir huzursuzluk gibi acaba bu da mi yan etkisi.

Geçecek kesinlikle geçecek Allahın izniyle. İlaçlar 2 haftadan önce etki etmez genelde 2 hafta şikayetler daha da artar sonra 8. Haftaya kadar aşamalı olarak etkileri artar. Genelde 8-12 haftada stabilizasyon olur tedavi tamamlanmış olur tabii doktorunuzun dediği zaman dilimine kadar devam edersiniz
Bana her zaman yazabilirsiniz sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım siz gönlünüzü ferah tutun, geçici, sabır ve çaba sadece
Cok tesekkurler mesajınız icin bende sabırla bekliyorum.su kasvetli havalar bir geçse disarida daha çabuk atlatacaktim.Yine de buna da sukur bugun biraz daha iyiydim ilk günlere göre.umarim hızlıca yol alırım gun içinde okadar ruh halim değişebiliyor ki bazen o yogun korku gelince hic düzelmeyecek gibi hissediyorum.

Back
X