çok kötüyüm

iyide tepkisizde kalınmazki.. kalırsam devam etmem gerekmezmi??
tamam kadını aramayayım ama ona bildiğimi hissettirmem gerekmiyormu

iyide tepkisizde kalınmazki.. kalırsam devam etmem gerekmezmi??
tamam kadını aramayayım ama ona bildiğimi hissettirmem gerekmiyormu

canım "devam etmen gerekir gibi" bi anlamı kesinlikle çıkarma yazdıklarımdan...yanlış anlattım sanırım...yani ona bildiğini belirt mutlaka...bu durumdan sıkıldığını ve artık onunla hiçbir şekilde devam ettirmek istemediğini belirt...sadece bunu yaparken aşırı tepki göstermeki kendini bişi sanmasın demek istedim

teşekkür ederim bakalım yarın işte ne yapacağız??

üzmemeye çalış kendini...vazgeçilmez değil hiçkimse...başlarda aynı iş yerinde olduğunuz için durumdan etkilenmen doğal olabilir...ama ilerde kafanın rahatladığı günleri de bizlerle paylaş...onu kafadan tam sildiğin zaman mutlaka iyi haberi paylaş bizlerle...

insallah canım belkde işi bırakırım kafam o kadar dağınıkki.o kişi orada benim üstüm dayanabilirmiyim bilmiyorum yeni iş bulmakta zor offf

insallah canım belkde işi bırakırım kafam o kadar dağınıkki.o kişi orada benim üstüm dayanabilirmiyim bilmiyorum yeni iş bulmakta zor offf

kendi kendine çok ayıp ediyorsun...değmez güzelim...zoru başar dayan bir süre bu olumsuz duygulara..eninde sonunda bu kötü anlardan kurtulacağın gün gelecek....o zaman öyle biri için işini bıraktığını daha bir iyi farkedeceksin...asıl yıkımı o zaman yaşarsın...sen onun için mi varsın sanki...ne hali varsa görsün...bu kötü günlerin geçince belki de çok iyi bir erkek arkadaşla tanışacaksın...değerli biriyle tanışacaksın belkide... o zaman işini kaybetmiş olursa bir düşün ne kadar acı çekersin...şu günleri bir atlatmaya çalış...geçecek güzelim bu günler...

çok sağol canım bakalım gelişmeleri yazarım dua et benim için..

öyle ama sevdil be arkadasım yanlış orda zaten kimseyi sevmeyeceksin bu zamanda ama gel anlat kalbine işte

birinden etkilendiğimizde bilemiyoruzki gerçekten uygun birimi yoksa bizim için hayırsız biri mi bilemiyoruz...zaten nasıl bileceğiz ki...bilseydik belki de anormal olurdu...yani asıl o zaman aşk denen bişi olmazdı...direk monotonlaşma dönemine girerdik gibi...aşkın gözü gerçekten de kör...insan nasıl tahmin etsin nolacağını ilerde...o yüzden kötü bişi olsa bile deneyim deyip önümüze bakmaktan başka çare kalmıyor sanırım..:uhm:

seni aldatan bir erkek için işini bırakma sakın. devamlı kendimden örnekler vermekten de sıkıldım ama ben de aptalın biri için işimden ayrılmayı düşünmüştüm o da benim amirimdi. üstelik çok çalışarak ne zahmetlerle geldiğim bir kariyerim var. resmi kurumda çalışıyorum düşün yani, çıksan bir daha dönmek, dönsen bile aynı yerden başlamak çok zor. ama istifayı düşünüyordum. neyse ki o aptallığı yapmadım. şimdi yine amirim aynı kurumdayız ama benim umrumda bile değil. eğer istifa etseydim kendimi asla affetmezdim. lütfen bir erkek için üstelik de değmeyecek bir erkek için , işinize, ailenize, dostlarınıza ve hepsinden önce kendinize zarar vermeyin.

doğru diyorsun bugün

gün olacak işe hala devam ediyorum ama gel bana sor yüzüne bakmıyoruum telefonlarına çıkmıyorum oda aramıyor artık nasıl devam eder ne kadar sürer bilmiyorum beynim uyuşuk..

ne kendinden korkması eski sevgilisiylede görüşüyormuşta o yüzden öyle demiş içim öfke dolu

canım yaa birden seni aldatıp ayrılırsa çok üzülürsübilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilen bence sen önce davran seni kaybetmek istemeyen şahıs ne böyle konuşur ne de kırıcı söz söyler bak eski sevgilisi ile de görüşüyomuş ohhh adama bak ne kadar rahat ne diye eski sevgilisi ile görüşüyomuş anlamadımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

güya çok çağrı yapmış oda iki:
kere aramış bende ilmiyorumki ama çok sevmiştim aramamak için zor tutuyorum kendimi:gitme:

güya çok çağrı yapmış oda iki:
kere aramış bende ilmiyorumki ama çok sevmiştim aramamak için zor tutuyorum kendimi:gitme:

ayy canım yaaa onun için üzülme yaa offf ne kötü yaa güzelce birbirinizi kırmadan son günlerde sanki bana soğuk davranıyosun diye güzelce konuşmayı denesen aşkla yaşın alakası yok bence önemli olan sevgi ve saygıdır herşeyin hayırlısı olsun biri gider biri gelir belki ondan sonra birini severken bi bakmışsın sana senden daha çok önem verir üzülmemeye çalış lütfen ruhsal bunalım yaşama dikkat et kendine.....bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

yok canım daha önce ilk öğrendiğimde yani onunla görüşürsen beni bırak demiştim ya o ya ben dedim bırakmıştı yada ben anlamadım bikaç zaman görüşmediler ama son iki ayki fatura dökümanlarını buldum aramış evet
kere aramış ama farketmezdi ben ona demiştim yakalarsam bırakırım diye şimdi lafımı yemek istemiyorum belki dedği gibidir yüzyüze görüşmüyordur falan ama bi kere laf çıktı ağzımdan geri adım atmakta istemiyorum ama çok yıprandım
eşimden boşandıktan sonra sevgiyi sahiplenmeyi onda bulmuştum çok şey yasadım onunla kolay değil birden unutmakki aynı yerde çalışıyoruz dayanamıyorum

Canım öyle diyosa hemen ayrıl daha çok bağlanırsan daha çok acı çekersin böyle diyen biri bi son düşünmüyodur sizin için ah canım hiç uzatma zor olacak belki ama şimdi bitir derim

arkadaslar ne olurrrr ...konumu okuyup bi yardım edin Allah rızası için kalbim sıkışıyor siz olsanız ne yapardınız çok çaresiz kaldım deli tavuk gibi ne yapacağımı bilmez haldeyim..:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…