- Konu Sahibi honeysuckle
-
O nasıl bir cümle canım ya.. haklısın bozulmakta, kırılmakta... bu kırmadan söylenebilecek bir şey de değil... üzülme :teselli: Bak sakin vede vakit sıkıntınız olmadığı bir anda aç tekrar konuyu.. tatlılıkla sor, benim kafama takıldı, ben mi yanlış anladım neden bu şekilde birşey söyleme gereği hissettin diye sor canım... neden fazla kaptırdığınızı düşünüyor mesela... ondan duymadıkça biz ne desek için rahat etmeyecek zaten hayatım..
mesafeli dur
merhaba arkadaslar
o kadar canım sıkkınki anlatamam sürekli ağlamak geliyor içimden
1 yıldır ilişkim olan sevgilim dün bana kendini bana fazla kaptırma üzülürsün dedi o an dünyam tersine döndü sanki bende kaptırmadan bir ilişki yaşayamayacağımı söyledim
ama su an ne yapmam nasıl davranmam gerek bilmiyorum ne olur bir akıl verin çıldırıyorum kafam uyuşmuş vaziyette
çok zor benim için.. ama yapmam gerek
kesinlikle araya mesafe koy...uzaklaş hafiften..arat merak ettir kendini..ama sakın ezdirip tabir-i caizse aptal aşık moduna sakın girme...ağırdan al kendini...kendisini çok fazla önemsediğini sanmasın...
o sözü söyleyen biri ayrılık sinyalini vermiş zatenkafamçokkarıştı
şimdiden uzak durmaya alışsan iyi olur.
evet haklısınız zaten bu sözün üzerine bende ayrılmak istediğimi böyle yürütemeyeceğimi söyledim ama kabul etmediki..
evet haklısınız zaten bu sözün üzerine bende ayrılmak istediğimi böyle yürütemeyeceğimi söyledim ama kabul etmediki..
kabul etmez çünkü ben merkezli biri olduğu için"ben bitirmeliyim" anlayışıyla hareket ediyordur... kendi bitirirse güçlü hissedecek kendini...ama sen bitirirsen zafere ulaşamama hissi oluşacak...sanki maç yapılıyor...zaten yanlışlık orada...
bu arada "ben merkezli olduğuna tanımadan nasıl karar veriyorsun?" diye belki hoşuna gitmemiştir bu yaklaşımım ama...arkadaşım senin için söylüyorum...
bana kendini fazla kaptırma üzülürsün de ne demek ya...yani "bana bişe olmaz...olan sana olur...ben her şekilde rahatım" anlamı var bu cümlede... ayrılamıyorsan bile bence çok fazla şımartmamalısın onu bundan sonra...sen olmasan da olur sinyalini sen göndermelisin ona...o zaman ağzının payını alır...
ne kadar haklısınız..ş... biraz önce öğrendiğime göre hayatında biri varmış zaten hangi kelimeyi kullansam içimdeki sıkıntıyı anlatamamki
şu an o hayatına giren kişi her kimse onun, başka bir gün başka birileri girecek onun yerine de..o yüzden sorun sende değil...kendini kanıtlamaya çalışıyor...namıma nam katıyor aklınca...kim sallar öylesini...gidene güle güle de...canı cehenneme...
şu an girmemiş canım benden öncedende varmış şimdide aynı kişi bayanın telini buldum
yani neredeyse 1 senelik fatura dökümanlarına baktım aynı kadın kadını arayıp bunun ne adi olduğunu haykırmak istiyorum kızdığım şey hala inkar ediyor kapattım teli falan aynı işyerindeyiz ptesi ne halt etcem bilmiyorum..belkide işi bırakırım offf ya canım çok acıyor
ben yaşlarınızı merak ettim açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?