çok kötüyüm

arada kalcak, düşünecek bir şey yok ki bunda def et gitsin..
önüne bak sen de..

bu adamı nasıl şımartmışlarsa, bir tarafı tavana değmiş mübarek..

en çok sevdiğim şeydir böyle erkeklerin şişini almak, yerinde olsam, şimdiye kadar çoktan yapmıştım..

şişini almak?? haklısın ama nasıl yapacağım bilmiyorumki en çokta kandırılmış hissetmek zoruma gidiyor.. ne yapardın nasıl davranırdın

aynı işyerindeyiz bişekilde gelip konuşuyor bırakıp gitmekte zor öyle bişey yapmam lazımki bittiğini anlasın sanki naz yapıyorum gibi geliyor ona

karşılıklı konuşup bitirmediniz mi ? böyle bir şeyi kabul etmenizin mümkün olmadığını, artık onu istemediğinizi belirttiniz mi

İş nedeniyle zorunlu olkarak konuşmanız gerekiyorsa sadece gereği kadar konuşup muhatap olmayacaksınız.. bir kez iki kez üç kez belki, ama dördüncü kez gerçekten bittiğini anlar.. soğuklğunuzu mesafenizi hissettireceksiniz. iradenize hareketlerinize bakışlarınıza ve mimiklerinize herşeyinize hakim olcaksınız. tıpkı o yokmus gibi...

erkekler bazen böyle gereksiz cümleler kurabiliyo
bunu yüzyüze konuş bence ne demek istediğini hem daha iyi anlarsın hemde yüz ifadeleri kendisini ele verir
ona görede nasıl davranacağına karar verirsin...

karşılıklı konuşup bitirmediniz mi ? böyle bir şeyi kabul etmenizin mümkün olmadığını, artık onu istemediğinizi belirttiniz mi

söyledim ama kabul etmiyor sadece 2 kere konuştum diyor bide işyerinde benden üstün olduğu için garip şeyler ayarlıyor mesela müşteri ziyaretine beraber gitmek gibi karşı çıkamıyorum burada olduğum sürece sanki mecburmuşum gibi hissediyorumbilmiyorumkismile

canını yakmak istiyorum ikisininde içimde öyle büyük bir öfke varki anlatamam ..
olmuyor işte yapamıyorsun aynı yerde olmuyor baskada iş bulma şansım yok yada çok sevmiştim o yüzden yapamıyorum sanırım bende var sorun..

şişini almak?? haklısın ama nasıl yapacağım bilmiyorumki en çokta kandırılmış hissetmek zoruma gidiyor.. ne yapardın nasıl davranırdın

benden sonra yazan arkadaşlar güzelce ifade etmişler. ben biraz ekleme yapayım. mesela en başta bana çıkıp da bana fazla bağlanma dediğinde kahkaha koparırdım.sen kendini ne sanıyorsun ki der , onu umursamadğımı ifade ederdim. hemen o an değil ama yavaş yavaş koparırdım ipleri ki , bu lafa bozulup onu derhal hayatımdan çıkardıgımı sanmasın.
bu saatten sonra ise; madem aynı iş yerindesiniz.. sakın işe dağılmış gibi gelme.. hergün seviyeli bir şekilde derli,toplu, makyajlı,bakımlı işine gel. işini yap.. işin gereği muhatap ol onla, ama sakın karşısında erime.. gizemli davran.. gizli gizli tel görüşmeleri yapıyormuş gibi yap ama cılkını çıkarma..hafif hafif yap.. abartırsan anlar numara oldugunu..ani çıkışlar, ya da abartılı kahkahalar yapma, çok da sen olmaktan çıkma.. belli bir dozda onu tınmadığını,zaten çok da bağlanmamış oldgunu hissettir.
eşekten düşmüş hıyara dönsün.
bu arada ömrünü ona dalavere çevirmeye de harcama, bir yandan da gerçekten mutlu olmaya, kendine yeni bir yol çizmeye başla...

1- yapamadım öyle ansızın söylediki şok oldum ve çok sinirlendim bi anda
2-işe asla dağınık bir vaziyette gelmiyorum kafam şiş ama belli etmiyorum kimseye ama karsısında erimiyorum diyemeyeceğim yüzüne bakmamaya çalışıyorum
3-gizemi davranmak evet istiyorum ama kiminle konuşacağımki ??
iş çıkışında beni arıyor açsan bi dert açmasan bi dert açmasam kızıyor işle ilgili diye oysaki ilgisi yok biliyorum ama engelleyemiyorum
kendime yol çizmek inan şuan ne yapacağımı bilemiyorum tek istediğim sadece şuan için ona bir ders vermek
süpersin canım senden öğreneceğim çok şey var yardımlarını esirgemezsen sevinirim opuyorumnanaktan

hımm.. işe derli toplu gelmen güzeeeel. iş yerinde olmayan bir arkadasına aratabılırsın kendını. zaten gunde 1-2 kez olsa yeter. abartıya gerek yok. karşısında konuş ama gözüne sokma gene de.. tel de azıcık sırıt, azıcık da hımm, öyle mi filan yap.. rahat değilmiş gibi. iş çıkışı aradığında da 3 arıyorsa anca 1ni aç ve meşgulmuş de zorla konuşuyormuş gibi davran, evde değilmiş gibi yap. bir an önce sadete gelmesini belirt.
herşeyden önce de karşısında rahat ol.sakın erime.. ne yap ne et. ona, onu artık umursamadığını hissettir. bu arada yaşı kaç bu beyfendinin?

kabul etmemeye devam etsin

sen onu yok saymaya devam et sadece işinle ilgilen elbet bir gün aklı başına gelir

mecburi haller dışında görmezden gel

sadece 2 defa konuşmuşmuş. sayısı azsa affedileceğini sanıyor heralde beyalsanaalsanasmile

biraz önce konuştuk kimse onun kiminle konuşacağına karışamazmış kaç yasında adammış banamı sorcakmış ( ben eski sevgilimide baskalarınıda ararım demek istiyor )ne hali varsa görsün böylelikle son noktayı koyduk ( hepinize çok teşekkür ederim olmayınca olmuyor işte..

eski sevgilileri ile görüşmeye devam etsin. sende sana saygısı olmayan bir adamdan kurtulmuş oldun. üzülmeye değmez inanki

eski sevgilileri ile görüşmeye devam etsin. sende sana saygısı olmayan bir adamdan kurtulmuş oldun. üzülmeye değmez inanki

evet bencede devam etsin .. ne kadar üzülmüycem desemde olmuyor boşa zaman harcadım madem hayatında biri yada birileri vardı beni neden hayatına soktu en sinirlendiğim konu bu alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…