20 yaşındayken 16 yaşındaki fotolarına bakıp bunları söylüyorsun..
40 yaşına gelince ne yapıcaksın..
16 ile 20 arasında çok ta fark yok..
kendini toparla,çeki düzen ver..
20 yaşındaki birine hiç uymayan laflar bunlar..
olur arada oyle seyler ama kendini bırakma salma hic bende 16-17 yasımdaki halimi daha cok begeniyorum ama bunun yuzunden kendimi uzmuyorum kendi vucudunu ne kadar incelersen o kadar kusur bulursun
teşekkrler cnm.. artık makyajsız çıkamıyorum insanlar hastamısın yada ağladın mı diyorlar :S
Dur Bakalım, Daha Yolun Başındasın..
Daha Taptaze 20 Yaşında Gencecik Kızsın..
Öncelikle Çatlakların İçin,
Haftada 3 Gün Kahve - Limon Harç Yap Çatlaklarına Sür..
Sonucundan Memnun Kalacaksın..
Vee Parlatıyor Vücudu, Duştan Çıktıktan Sonra Krem Sürmene Gerek Kalmayacaktır..
Sigara İçiyorsan Azaltmanı Öneririm..
Kahve - Kola Gibi İçeceklerle Seyrek Görüş..
Uyku Düzeni Çok Önemli..
Gecenin Geç Saatlerine Kadar Oturup Akşama Kadar Uyumak,
Veya Sabah Erken Kalkmak Çok Sakıncalı..
...
kadın şarap gibidir.olgunlaştıkça güzelleşir.çirkin kadın yoktur.sen de ufak bakımlarla göz altındaki morluklardan kurtulabilirsin.kan hapı iç yüzünün rengi canlanır tekrar.burada güzellik ve bakımla ilgili bitkisel çok güzel topikler var.bacağındaki izlerden bepantenle kurtulabilirsin.saçlarında değişiklik yapabilirsin vs.unutma bugünler de geçecek.birini sevip evlenip mutlu olacaksın.hep pozitif düşün. hiçbirşey için hayattan vazgeçmeye değmez....
quietnrkn saol ...
daha 20 yaşındasın... bu yaşta kendini salarsa ileride ohooo... üzgünüm ama bu gençlikte sağlığın yerindeyse hiç hakkın yok kendini salmaya. 16 yaşında erkek arkadaşın vardı şimdi yok... eee ne olmuş. kısmet bu işler... hayırlısı olsun. 20yaşında evlenecek değilsin ki... şimdi birini sevsen ya yıllarca çıkacaksın ya da ayrılacaksın. belki hayırlısı budur.
göz altı morlukların, düzensiz uyku, dengesiz beslenme, yorgunluktan olur. bunlara dikkat et. ayrıca az ya da çok uyursan yüzün de şişer göz kapakların şişer... 8 saat uyu ne az ne çok... düzgün beslen. hareket et.
siyah noktalar için de cildini iyi temizle. sabah akşam yüz temizleyici jel ile yıka.sigara kullanıyorsan o da artırır. eğer sigara kullanıyorsan gün içinde sık sık yıka... akşamları da tonik aslında en güzeli gül suyu ile sil. haftada bir peeling yap. balı ve toz şeker bir damla limon kendin de yapabilirsin benim gibi hazır da kullanabilirsin.
neşeli ol.... eğlenceli şeyler yap. gül...
peki bnlar etkisini ne sürede gösteriyor artık beklemek istemiyorum 1 ayda düzeleyim istiyorum
peki bnlar etkisini ne sürede gösteriyor artık beklemek istemiyorum 1 ayda düzeleyim istiyorum
Dur Bakalım, Daha Yolun Başındasın..
Daha Taptaze 20 Yaşında Gencecik Kızsın..
Öncelikle Çatlakların İçin,
Haftada 3 Gün Kahve - Limon Harç Yap Çatlaklarına Sür..
Sonucundan Memnun Kalacaksın..
Vee Parlatıyor Vücudu, Duştan Çıktıktan Sonra Krem Sürmene Gerek Kalmayacaktır..
Sigara İçiyorsan Azaltmanı Öneririm..
Kahve - Kola Gibi İçeceklerle Seyrek Görüş..
Uyku Düzeni Çok Önemli..
Gecenin Geç Saatlerine Kadar Oturup Akşama Kadar Uyumak,
Veya Sabah Erken Kalkmak Çok Sakıncalı..
Siyah Noktalarına Gelince Bence Bal ve İçersine 1 Damla Limon Yüzüne Sür..
Bak Çok İyi Gelir..
Bal Özlü Sabunlarla Yıka Yüzünü..
Saçlarını Uzunsa Kestir, Kahkül Kestir..
Değişiklik Her Zaman İyidir..
Spor Yap, Çalışmıyorsan Sabahları veya Akşamları Yürüyüşe Çık..
Mutlu Olabileceğin Herşeyi Yap..
Ama Sakın Bu En Güzel Yaşında Hayata Küsme..
Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?