- 14 Temmuz 2011
- 753
- 477
- 123
makarakukara catlaklar için olann tarifini detaylı verebilirmisin?:26::26::26:
Kahve - Limon Karışımı,
Küçük Bir Kaba Türk Kahvesini Kuru Olarak Koyun..
Harç Olacak Kadar Limonun Suyunu Ekleyin..
Sonra Onun Çatlak Olan Bölgeye Uygulayın..
Peeling Yapar Gibi Masaj Yapın O Bölgeye (10 dk)
Vücudunuzdaki Parlaklığı, Yumuşaklığı Farkedeceksiniz..
Aynı Zamanda Ağdaya Gitmeden Önce Yapın Bu İşlemi, Batıklar Çıkıyor..
Kolay Gelsin..
saol canm tesekkür ederim yanlız catlak görünümünü azaltıyomu?bide nekadar süre uygulamak gerek
hemen başlar farketmeye. sen 1 hafta düzenli uyu gör yüzün nasıl parlayacak, şişlerin inecek. ayrıca ne operasyonu bu yaşta?? lazer mazer geç bunları. sür hakiki gül suyunu. bak ben hazır tonikler sürüyorum. ona rağmen iyi hakiki gül suyu pırıl pırıl yapıyor. kışları sabah temiz yüze nemlendiricini sür. yattığın odada sigara içme. hortlak gibi olurun. asla ama asla yattığın odada sigara içme.... odanı havalandır. siyah nokta için hemen ilk peelingde işe yarat. gir duşa bir güzel yıkan. buhardan gözeneklerin açılır. sonra duşta peelingini yap. çıkınca, soğuk su çarp yüzüne bir kaç kere. gözeneklerin kapansın diye. gül suyu ile sil. 5-10 dk sonra da az nemlendirici sür. anında cildin bebek gibi olur. amaa yüzünde krem varken sigara içme. emer bütün katranı...
20yaşındayken ben 1 haftada zayıflardım. selüliti takma. bende de var. 12 yaşımda da vardı 29 yaşımdayım hala var... bir ara aşırı zayıftım o zaman bile vardı.. olmayanı dövüyorlar :)) östrojen hormonu yüksek kadında selülit olur:) yani selülit kadınlıktan ileri gelir diye kendimizi avutuyoruz. çatlak için de, olanı nasıl geçirirsin bilmem de yenisini önleyebilitsin. bol su iç. bir de çatlak olmadan önce olacağı yer acayip kurur kaşınır... kaşınma mı var hemen badem yağı, kayısı yapı sürüyorsun. su içiyorsun.
Tamamen Yok Ediyor..
Gidene Kadar Uygula..
Hafta 2 veya 3 Gün..
10 Dk. Yeterli..
ya merak ettim cevaplarınızı okudum..
hani 20 yaşında kendinizi bukadar eleştirmeniz niye diye..
12-13 yaşındamı aşık oldunuz 7 sene birlikteliğiniz oldu 12 yaşşş çok kücük değil yaaa aşk içinn. hızlı başlamışsın çabuk yorulmuşsunuz..
kansızlık içinde ilaç kullanın çok zayıf bir bayansanız buda yüzde bir çökme felan yapabilir ani zayıflama kilo verme kansızlık..
Tamamen Yok Ediyor..
Gidene Kadar Uygula..
Hafta 2 veya 3 Gün..
10 Dk. Yeterli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?