- Konu Sahibi whitestrawberry
-
ya arkdslr kk de yeniyim hatta bu ilk konm.bir derdm varbn 8 ay önce sevglmle kaçtm ve sonra düğün yaptk fln filan ama 3 ay önce ayrıldk. zor oldu ama unuttm onu (tabi tam olarak unutmak denemez) smdi bn seni 3 talak ile boşamadm hala helalmsn dio. ayrca bn baska brisini seviorm.sevdğm insan ile ciddi bişy dşünmüorz ayrıca ailem bilmio konştğumuzu.ve dün sevglmn ablası annme xxx ile esra birbrlerini cok sevio bi yüzük takalm demiş. ama sevglm ve benm haberm yok. simdi bn ne yapıcam çok kötym
öyle gözüküo ama ne biliym simdi iki arada bi derede kaldm. ailem dio söz yapalım ama sevglm bn ciddi bişy istemiorm.smdi bunu aileme söylesem bidaha görüştürmezler. off off ne yapsam?
evet benim. adım esraKonuyuu yanlıs yere yazmıssın canım...
Esra sen mısın ?
öyle gözüküo ama ne biliym simdi iki arada bi derede kaldm. ailem dio söz yapalım ama sevglm bn ciddi bişy istemiorm.smdi bunu aileme söylesem bidaha görüştürmezler. off off ne yapsam?
bilmiorm yanlş yere açmş olabilirm çok yenym daha k.bakmayn.ayrıca kaçtm derken nasl anlatsam ailemn haberi yokken okula gşdyrm diye onnla birlkte istnbula gittk (normlde izmirde yaşıodm) nikah kıydk orda yaşadk 5 ay sonra olmadı ayrıldk. simdi yine izmrdeyim.
Sevgılının aılesıylee senın aılen gorusuyorlar anladıgım kadarıylaa...Pekı sevgılın onceden evlenıp ayrıldıgını bılıyor mu?
Aılen kactıktan sonraa bırsey demedıler mı sana kacıp 5 ay sonra eve gelıncee...
ya unutamadım derken yani birini tam olarak unutamazsn ki izi kalır ayrıca bnm kimi sevdğm belli bnce. tabiki bu benm dşüncem.ve ailem çok tutucusevglim suan alt katımızda oturuo yani kiracımız of cok karısık smdi söz yapılmazsa evden çıkarırlar ve sevglmde kendi memleketne dönmk zorunda kalır çıkmazdayım
Benden 1 yaş büyüksün sadece
Ben üniversite sınavına hazırlanırken senin düşündüğün derde bak
Kendine daha fazla yazık etme
Önceki birlikteliğinde resmi nikah yoktu sanırım
Bişeylerden ders alman gerekirken,sevgilimi yüzük takmaya nasıl ikna ederim diyosun ?
Aılen neden bu kadar cok ıstıyor anlamadım ama mantıklı dusunmek gerekırsee suan cok erken daha bırını atlatmamısken cok cok erken...Hem sevgılın de cıddı dusunmuyormus suan...Aılene acıkca soylemelısın bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?