- Konu Sahibi whitestrawberry
-
Bence ailesinin işi ciddileştirmeyi istemesinin nedeni,daha önce kızlarının evden kaçmış olması.Yarın öbür gün yine aynısını yapar diye bi an önce başını bağlamak istiyorlar sanırım
cok asi bir kız mısın ? nerelisiniz siz ? Anneni babanı üzmemelisin...
Olabılır belkı ama bu yaklasım da hıc mantıklı degıll :26:
bence de hç mantklı değl
Aılenı karsına al cıddı beraberlık dusunmuyorum de onlarda gıdıp sırf bu yuzden evden cıkaracaklarsaa hıc uzulmee yoluna bak hersey olacagına varır...Yasın 19 daha neler yasayacaksınn guzel seyler yasamak ıcın kendınee ızın vermelısın...
Bunun efendılıklee ne ılgısıı var bencee senın yorumun cok kırıcıı efendılıkk dısııı.....
Önce beş karış havada olan aklını derhal yerine devşir !
19 yaşında elin kalem tutup adam olmaya meyledecekken koca derdine düşüp hayatını zehir etmekten kendini alıkoy,
''asiyim'' demişsin neyin asiliği ? nedir bu fevriyim, özgür kızım ayakları ? bana kalırsa yeterince hem ailenin başına hem de kendi başına oldukça dert açmışsın dur demesini bil artık kendine saçma sapan hayallerin uğruna ömrünü heba etmeye hazırsın, silkin kendine gel..hızlı yaşa genç öl mantığı değildir bu bile bile kendini ateşe atmaktır, hem sizdeki bu deli cesaretine bir anlam veremedim, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yemek yerine hiç umursuz bir şekilde yine aynı hızla bir durumun içine atıyorsun kendini, iyi de neyine guveniyorsun ?
Yahu kuzum sen önce yazmayı bir öğren öyle gel ...anlamak için kırk dereden su getirdim !en nefret ettiğim şey emo tarzı türkçeyle kendini ifade etmek..şaka mı bu ?[/QU
doğruları yazmışsın diline eline sağlık
ya unutamadım derken yani birini tam olarak unutamazsn ki izi kalır ayrıca bnm kimi sevdğm belli bnce. tabiki bu benm dşüncem.ve ailem çok tutucusevglim suan alt katımızda oturuo yani kiracımız of cok karısık smdi söz yapılmazsa evden çıkarırlar ve sevglmde kendi memleketne dönmk zorunda kalır çıkmazdayım
Önce beş karış havada olan aklını derhal yerine devşir !
19 yaşında elin kalem tutup adam olmaya meyledecekken koca derdine düşüp hayatını zehir etmekten kendini alıkoy,
''asiyim'' demişsin neyin asiliği ? nedir bu fevriyim, özgür kızım ayakları ? bana kalırsa yeterince hem ailenin başına hem de kendi başına oldukça dert açmışsın dur demesini bil artık kendine saçma sapan hayallerin uğruna ömrünü heba etmeye hazırsın, silkin kendine gel..hızlı yaşa genç öl mantığı değildir bu bile bile kendini ateşe atmaktır, hem sizdeki bu deli cesaretine bir anlam veremedim, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yemek yerine hiç umursuz bir şekilde yine aynı hızla bir durumun içine atıyorsun kendini, iyi de neyine guveniyorsun ?
Yahu kuzum sen önce yazmayı bir öğren öyle gel ...anlamak için kırk dereden su getirdim !en nefret ettiğim şey emo tarzı türkçeyle kendini ifade etmek..şaka mı bu ?
Bence aklın basında olsun, başka bir yerinde değil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?