- Konu Sahibi whitestrawberry
-
bi laf söz getrmeden bndn kurtlmyı dsünüolar heralde
yadırgamayalım lütfen çünkü ülkemizde bu şekilde yaklaşan o kadar anne baba var ki sırf dul demesinler diye apar topar evlendiren aileler gördüm ben....evlenip boşandıktan sonra kız çocuğuna evden bir kere çıktı ya farklı gözle bakıyor aileleri yani artık yabancı gibi görüyorlar......aileden kaynaklı bir yanlışa sürüklenme var burda ....malesef herkes bizler kadar şanslı doğmuyor bazı geri kafalı zihniyetlerin kurbanı olabiliyorlar.....
İyide konu sahibinin ailesi bilmiyormuş ki şimdiki sevgilisini
Allahıııımmmmm burdaki konular yüzünden kız kardeşlerimi her dk sorguya çekiyorum psikopata bağladım
gençlik nereye gidiyooo
sorun şu zaten ailesinin duyunca tepki vereceği evlendirme çabası..olaylara bakış açısı......
Ama konu sahibi ilk evliliğini kaçarak yapmış.Buradada mı ailesinin suçu var.
Hemende başkasına aşık olmuş burdada mı ailesinin suçu var.Yapmayın Allah aşkına.
Basbayağı konu sahibi suçlu.Hata üstüne hata yapıyo farkında değil.
evet ablasıyla konuşuolr sürekli.ailem kaçtktn sonra neler söylemedi ki
ahhh yazık sanaaaaa, seninkide ne dertmiş böyle.. ailende çok tutucuymuş tüühh ne yapsakki? nasıl akıllar versekte diğer sevgilinle de evlenebilsen acaba? ayy bak nasıl üzüldüm anlatamam..
doğru yaşm daha çok küçük ama sevglmi seviyorum ve ondn ayrılmak istemiyorum. yüzük takılmasını ben de sevglm de istemiorz ama takmazsk da o bu şehrden ayrlmak zorunda kalıcak bidaha çok zor görüşeblcz
ya arkdslr kk de yeniyim hatta bu ilk konm.bir derdm varbn 8 ay önce sevglmle kaçtm ve sonra düğün yaptk fln filan ama 3 ay önce ayrıldk. zor oldu ama unuttm onu (tabi tam olarak unutmak denemez) smdi bn seni 3 talak ile boşamadm hala helalmsn dio. ayrca bn baska brisini seviorm.sevdğm insan ile ciddi bişy dşünmüorz ayrıca ailem bilmio konştğumuzu.ve dün sevglmn ablası annme xxx ile esra birbrlerini cok sevio bi yüzük takalm demiş. ama sevglm ve benm haberm yok. simdi bn ne yapıcam çok kötym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?