çok kötüyüm :(

Yanlış anlama ama senin bu anlattıklarından efendi bir kız olduğun kanısına varamadım..aklın beş karış havada..Sen neden onunla görüştürmezler diyorsun ki,sen zaten aileni bırakıp kaçmışsın da sevgilinle görüşmek mi zor geliyor??..sevgilinin niyeti ciddi değilse neden uğraşıyosun ki..sana tavsiyem evlenmeyi düşünmekten daha çok psikolojini düzeltmeye çalış,yardım al bu konu da..

Son düzenleme:
ooovvvvv yavaş biraz güzelim...
yaş 19 ama feleğin çemberi hesabı bi kargaşa içindesin...
bence bi dersaneye yazıl bırak aşkı meşki evliliği üniv. oku..
kendi ayakların üzerinde dur...
19 yaşındaki kızlar arkadaşlarıyla fink atıyo sağda solda şıkır şıkır giyinip süslenip geziyolar...
lütfen biraz kendini düşün çok erken bunlar için...

Son düzenleme:
ooovvvvv yavaş biraz güzelim...
yaş 19 ama feleğin çemberi hesabı bi kargaşa içindesin...
bence bi dersaneye yazıl bırak aşkı meşki evliliği üniv. oku..
kendi ayakların üzerinde dur...
19 yaşındaki kızlar arkadaşlarıyla fink atıyo sağda solda şıkır şıkır giyinip süslenip geziyolar...
lütfen biraz kendini düşün çok erken bunlar için...

Bence de bazı şeyleri gereksiz yere erken yaşayanlar erken yaşlanıyorlar aklı başına gelir ama ne fayda sonra çok ah vah der....

Yanlış anlama ama senin bu anlattıklarından efendi bir kız olduğun kanısına varamadım..aklın beş karış havada..Sen neden onunla görüştürmezler diyorsun ki,sen zaten aileni bırakıp kaçmışsın da sevgilinle görüşmek mi zor geliyor??..sevgilinin niyeti ciddi değilse neden uğraşıyosun ki..sana tavsiyem evlenmeyi düşünmekten daha çok psikolojini düzeltmeye çalış,yardım al bu konu da..

Bunun efendılıklee ne ılgısıı var bencee senın yorumun cok kırıcıı efendılıkk dısııı.....

düşüncelerine saygı dyuyorm ama bn psikolojk destk alck bi drumda oldğmu dşünmüorm.sevglmle görüşemem diorm çünkü bu şehrden taşınmk zorunda kalıcak benmse istnbula gitme olasılığm çok dşük

Anlayamadım bu topiği ne amaçla açtın? Daha 19 yaşında birisine kaçmışsın. Sonra ondan dönüp başkasını seviyorum diyosun ailem ciddi olmazsa görüşmemize izin vermiyor diyorsun ciddi düşünmüyorum diyorsun.Ailem öğrenirse başka şehire gidicek diyorsun. eeee yani? Bizden sevgilinle rahat görüşebilmek için tavsiye mi istiyorsun ne istiyorsun çözemedim durumu. Yine söylüyorum yaşın çok küçük bu yaşta sınavlara çalışıp üni okuyup para kazanmak varken başka işler peşindesin. Sen bilirsin senin hayatın nasıl istersen öyle yaşarsın.

bence önce kafandaki çelişkiyi bitirmelisin. neden yüzük takılmasını istemiyorsun? hem seviyorum ayrılmam diyorsun hem yüzük istemiyoruz diyorsun, burası biraz karmaşık olmuş.
takıldığın çocuk nasıl biri ayrıca, bekar mı? senin dul olduğundan haberi var mı?
ne bileyim 19 yaş için bana da çok fazla geldi, ayrıca ailenin o kadar da tutucu olduğunu düşünmüyorum ki seni tekrar kabul etmişler.
benim ailem olsa önce beni süründürürlerdi ve turşumu kurarlardı. bırak bu kadar erken biriyle sözlendirmeyi yıllarca evlendirmezlerdi bile:)

Valla ya konu fake, ya abartılarak anlatılmış ya da tam anlatılmamış.

Ne bilim herşey ters konuda sevgiline kaçıyorsun düğün yapıyorsun evleniyorsun sonra aynı evde yaşıyorsunuz sonra ayrılıyorsun evden gidiyorsun (seven adam karısını bırakmaz) başka birine aşık oluyorsun ama kocan seni 3 kere boşamadı diye hala onunsun diye bir şey ver aklında, aşık olduğun adamla olmak istiyorsun ama ciddi düşünmüyorsun ozaman ne düşünüyorsun ne var aklında, ailen karşı çıkıyor falan fistan. Bu ne yaw daha 19 yaşında bir kız için çok hızlı değil misin. Resmi nikah yok birşey yok sen adama tam güvenmeden ne akla hizmet ona kaçıyorsun be güzelim. Sonra birde ondan da ayrılıp başka sevgili olayı filan. Kafam karıştı benim :53:

Son düzenleme:
bence önce kafandaki çelişkiyi bitirmelisin. neden yüzük takılmasını istemiyorsun? hem seviyorum ayrılmam diyorsun hem yüzük istemiyoruz diyorsun, burası biraz karmaşık olmuş.
takıldığın çocuk nasıl biri ayrıca, bekar mı? senin dul olduğundan haberi var mı?
ne bileyim 19 yaş için bana da çok fazla geldi, ayrıca ailenin o kadar da tutucu olduğunu düşünmüyorum ki seni tekrar kabul etmişler.
benim ailem olsa önce beni süründürürlerdi ve turşumu kurarlardı. bırak bu kadar erken biriyle sözlendirmeyi yıllarca evlendirmezlerdi bile:)

sevglm 22 yasnda kimya mühendsi ayrca dul oldğmdan haberi var.ailem takılmaya karsı olrsa sürekli ciddi bi ilişki olmalı dsüncesndlr

Valla ya konu fake, ya abartılarak anlatılmış ya da tam anlatılmamış.

Ne bilim herşey ters konuda sevgiline kaçıyorsun düğün yapıyorsun evleniyorsun sonra aynı evde yaşıyorsunuz sonra ayrılıyorsun evden gidiyorsun (seven adam karısını bırakmaz) başka birine aşık oluyorsun ama kocan seni 3 kere boşamadı diye hala onunsun diye bir şey ver aklında, aşık olduğun adamla olmak istiyorsun, ailen karşı çıkıyor falan fistan. Bu ne yaw daha 19 yaşında bir kız için çok hızlı değil misin. Resmi nikah yok birşey yok sen adama tam güvenmeden ne akla hizmet ona kaçıyorsun be güzelim. Sonra birde ondan da ayrılıp başka sevgili olayı filan. Kafan karıştı benim :53:

tam anlatamadm heralde evet evlndm aynı evde yaşadk ve ayrıldk annesinin lafına çok bakıyodu annesi de beni istemedi dedi ya ben ya o sütümü helal etmem fln.bnde gidiyorum dedm bişy demedi izmrde döndm.

Aılen neden bu kadar cok ıstıyor anlamadım ama mantıklı dusunmek gerekırsee suan cok erken daha bırını atlatmamısken cok cok erken...Hem sevgılın de cıddı dusunmuyormus suan...Aılene acıkca soylemelısın bence...

Aılen sana hc otur oturdugun yerde ne evlılıgı ne ılıskısı demıyor mu yaaa :26:

Bence ailesinin işi ciddileştirmeyi istemesinin nedeni,daha önce kızlarının evden kaçmış olması.Yarın öbür gün yine aynısını yapar diye bi an önce başını bağlamak istiyorlar sanırım:34:

Back
X