- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi elifsahin1993
-
Ahh be kızımm bu yaşta ne vardıda evlendin sevdim aşıktım bana değer veriyordu deme sakın lütfen,erken yaşta yapılan evliliklerin sonu maalesaf bu oluyor..
Eşin kaç yaşında peki...
Bu yaşta niye evlendin filan diye sormayalım bence artık.
Açıklamış kızcağız.... Babası küçük yaşta vefat edince , psikopat abisinden kaçarken bu durumlar olmuş.
Olabilir hepimizin yapabileceği hatalar. Gerekli nedeni var.
Bir arkadaşımız demiş, doktorunla konuş böyle böyle desin. Evet bana da mantıklı geldi canım :)
Onun dışında ALLAH yardımcın olsun.
Ya dün gece odada ağlıyorum o ise annesyle odada kahkaha atıyor.
Kaynın kim? İşten çıkmana neden karışıyor? Eşin nerede bu konu konuşulurken?
Mesleğin nedir ? Kalifiye bir meslekte isen.. Devam et... Kariyer için...
Değilsen de bir taraftan iş aramanı öneririm.. Veyahut eğitim alabileceğin ücretsiz kurslar var, sonbaharda birine yazılabilir ve saatleri daha uygun olan bir işte çalışmaya başlayabilirsin sonradan.. Mesai saatlerin çok kötü...
Bu kadar hızlı bebek kararı neden aldığını da merak ediyorum. Çünkü kayınvaliden bebeğini bakmak isteyecek, eline bırakmayacak yüksek ihtimalle.. belki senin bakamayacağını bile düşünecek kadar despot olacaktır.. Kaldırabilecek misin?
Seni ayrı tutuyorum ama bazı bayan arkadaşlar boşanmaktan korktukları için hemen bebek yapmak isterler.. Hatta bu sayede herşeyin düzeleceğine inanırlar... Oysa çok daha kötüsü olur...
Sen ağlarken başka bir odada annesiyle gülüşen bir erkek çocuğunu boşamak fikri sana uzak geliyorsa da, haklısın.. eşindir...
O vakit, ona olan bu sevgine sığınıp, ondan gelen her şeyi kabul etmelisin.. Ta ki yaşın ilerleyip sinirsel depresyonlarla uğraşana kadar...
Bu vesileyle;
Bayan arkadaşlar,
Lütfen... Erken evlenmeyelim.. Hele bu devirde.... Okumaya.. Kariyere... Kendimize daha çok zaman...
Özgüvenimiz çeyizimiz olsun...
Selamlar,
Eşimden ayrılmak ıstenıyorumya açık açık anlatıorum herşeyı ama anlamıyor.Onlar el mi seni kime savunucam diyor.Sen onları hala benımseyemedın dıyor.Ağladığımdada hep böyle ağlıcakmısın sen dıyor.(
ya gitmemden çok korkuyor.Ben Gideceğimi söyledğimde ağlamaya baslıyor ben sensız yapamam yasayamam dıyor.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?