iyi geceler arkadaslar bu saatte yazip yazmamayi cok düsündüm ama dayanamadim benim ayagimin altinda iki üc sene önce tas gibi bisey olustu cok sanci yapiyordu bir iki ay öncede tam parmaklarimin alt tarafinda ama parmaklarim degil hani ayagin tam yere basan yeri orda lustu fakat bu inanilmaz agri yapiyor doktor iltihaplanma falan olmus dedi nasir bandi verdi gecmedi krem verdi yok komple bacagim zonkluyor agridan dayanamiyorum topuk dikeni degilmis nasil gececek bilmiyorum su anda bile üstüne bile basamiyorum ne yapabilirim bitkilerle falan bisey olabilirmi acaba
Yardiracaksin ve iltihabi akittiracaksin. Sonra da doktorun verdigi antibiotigi iceceksin, baska yolu oldugunu sanmam. Eskiden bolca kara merhem surer sarardik, iltihabi toplar ve ertesi gun patlatip akitirdi, ama ayaginin alti kalin deridir, en iyisi doktorun akitmasi.
sagolun arkadaslar bilmiyorum iki doktora gittim birincisi bant verdi birde solüsyon bant iyi geldi ama ilk cikan yaraya iste nasir galiba ucu düstü neyse sevindim ben ama kökü icinde yine ayni oldu baska dktora gittim bu ikinci cikan nasir icin nasirmi oda belli degil ama felaket iltihaptanmidir bilmiyorum parmaklarimi bile kipirdatamiyorum ikinci doktor kremi kendi hazirladi hic faydasi olmuyor sürüyorum deriler kalkiyor etrafindaki nasir duruyor nasil bir aci anlatamam topalliyorum resmen
Yardiracaksin ve iltihabi akittiracaksin. Sonra da doktorun verdigi antibiotigi iceceksin, baska yolu oldugunu sanmam. Eskiden bolca kara merhem surer sarardik, iltihabi toplar ve ertesi gun patlatip akitirdi, ama ayaginin alti kalin deridir, en iyisi doktorun akitmasi.