• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kötüyüm :(

zhra10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
606
138
73
Bursa
Cok bunaldim kizlar napacagimi bilmiyorum :( annemle kavga ettim cok huzursuzum tüm gün konusmadik az önce disari cikmak istedim cok bunaldim icerde az yürümek istedim, izin vermedi ben basladim kizmaya aglamaya basladim sonra babam geldi eve annem bana hazirlan gidiyoruz dedi ben gitmicem diye tuturdum o geleceksin dedi ben gelmicem dedim, simdi ikisi gittiler annem hakaretleri saydi bana bagirdi cagirdi bu kapidan disari cikmicaksin aksam gelince fena yapcam seni hesap soracam seni disari atacam fln :( bi yandanda eski sevgilimi cok özlüyorum, kendimi kötü hisetigimde dahada cok özlüyorum onun yaninda olmayi istiyorum :( hüngür hüngür agliyorum resmen onun resmine bakip sana ihtiyacim var mesaj at diye yalvariyorum :( evden kacmak istiyorum ama nereye bilmiyorum napacam ben :(

Evden kaçta bak bakalım dünyanın kaç bucak olduğunu..
Sokaklar aç kurtlarla dolu ablacım.
Mumla ararsın kızdığın anneni.

Anne kız arasında olur öyle şeyler ,sakın evden kaçmayı falan düşünme delilik edersin .
O senin annen ,kızmış söylenmiş
anneler söyler ama unutur hemen

canım kaç yaşındasın bilmiyorum.ama kısaca bu duruma ergenlik diyorum ben.ben de ailemle sıkı kavgalar etmiştim senin yaşlarındayken.şimdi 1 tanesini hatırlamıyorum.yaşlar aldı başını gitti.evlendik.sorumluluklar aldık.iş hayatına girdik.o günleri öyle çok özlüyorum ki.sen de içinde bulunduğun güzel zamanlarn kıymetini bil.eski sevgiline gelince çok düşünme bence.dönmek istese dönerdi.kimbilir kimler çıkıcak karşına.

Ergen misin sen yaş kaç? Suçlu olan hormonların , fırtınalı bir dönemden geçeceksin o kesin herşey olabilir ama asla evden kaçma , annenide üzme o senin herşeyini anlamıyacaktır ,biz zamanında bunları yaşamadık diyecek , bu durumda kız arkadaşlarını eve çağır erkeklerden de uzak dur

İyi bunalmışsın eski sevgiliyi özlemek bide üstüne sınav stresin felan varsa ..... sanırım bünyemiz özleneni içimizden böyle ağlayarak söküp atıyor ..... aslında pek söylemek istemiyorum ama sanırım annenide bunaltmışsın böyle kötü ruh hali herzaman başımıza geliyor hele ben her regliden önce insanlıktan çıkıp başka bi şeye dönüşüyorum :) bu zamanlarda daha pozitif şeylere yöneliyorum ne biliim açıp bi cem yılmaz izliyorum , facebookta poker oynuyorum vs. havam değişiyor

20 yasindayim annemle daha once ufak kavgalarimiz olurdu daha önce karsi cikmadim ama bu sefer kötü, evden kacma diyorsunuz ama ananiz size aksam fena yapacam seni hesap soracam seni kapinin önüne koyacam demeleri sizi korkutmazmi? kacmiyimde napim, ilk önce dayagimi yiyip sonrami kapinin önüne koyulayim. nekadar ciddi oldugunu bilmiyorum aslinda.

Cok bunaldim kizlar napacagimi bilmiyorum :( annemle kavga ettim cok huzursuzum tüm gün konusmadik az önce disari cikmak istedim cok bunaldim icerde az yürümek istedim, izin vermedi ben basladim kizmaya aglamaya basladim sonra babam geldi eve annem bana hazirlan gidiyoruz dedi ben gitmicem diye tuturdum o geleceksin dedi ben gelmicem dedim, simdi ikisi gittiler annem hakaretleri saydi bana bagirdi cagirdi bu kapidan disari cikmicaksin aksam gelince fena yapcam seni hesap soracam seni disari atacam fln :( bi yandanda eski sevgilimi cok özlüyorum, kendimi kötü hisetigimde dahada cok özlüyorum onun yaninda olmayi istiyorum :( hüngür hüngür agliyorum resmen onun resmine bakip sana ihtiyacim var mesaj at diye yalvariyorum :( evden kacmak istiyorum ama nereye bilmiyorum napacam ben :(

Kıyamam sana ya..Yaşın kaç canım bukadar büyütülcek bir sorun var mıydı?Evet gercekten insanlar kötü anlarında daha çok özlüyor umarın en yakın zamanda sıkıntılarından kurtulursun..

Üniversite okuyor musun?Evden kurtulmak istyorsan iyi çalış kazan kendi düzenini kur..

Kıyamam sana ya..Yaşın kaç canım bukadar büyütülcek bir sorun var mıydı?Evet gercekten insanlar kötü anlarında daha çok özlüyor umarın en yakın zamanda sıkıntılarından kurtulursun..

Üniversite okuyor musun?Evden kurtulmak istyorsan iyi çalış kazan kendi düzenini kur..

Cok saol insallah, yok okumuyorum bende öyle düsünüyorum zaten ayri eve cikmak istiyorum

20 yasindayim annemle daha once ufak kavgalarimiz olurdu daha önce karsi cikmadim ama bu sefer kötü, evden kacma diyorsunuz ama ananiz size aksam fena yapacam seni hesap soracam seni kapinin önüne koyacam demeleri sizi korkutmazmi? kacmiyimde napim, ilk önce dayagimi yiyip sonrami kapinin önüne koyulayim. nekadar ciddi oldugunu bilmiyorum aslinda.

Kapının önüne koyacak olan o dakika koyardı çok detaylı anlatmadığından senin ruh halinin anneni bunalttığını varsayıyorum kaldıki seni doğurduysa hayatını da evini de paylaşmak zorunda sizin eviniz ortak yani atma hakkı yok
(tabi bir sınırı var ama senin o sınırda olduğunu sanmıyorum )

Kapının önüne koyacak olan o dakika koyardı çok detaylı anlatmadığından senin ruh halinin anneni bunalttığını varsayıyorum kaldıki seni doğurduysa hayatını da evini de paylaşmak zorunda sizin eviniz ortak yani atma hakkı yok
(tabi bir sınırı var ama senin o sınırda olduğunu sanmıyorum )

veya tam tersi, belki onlar beni bunaltmislardir artik.

Tartisma sebebini anlatmazsan ne desek bos.. Durduk yere hicbir anne boyle cildirmaz canim

20 yasindaymissin, ben cok daha kucuk zannetmistim...
Evden kacmalar, annenin seni doverim demeleri falan...
Eger sansin varsa universite oku ve ayri eve ya da yurda cik...
Yoksa annene bir hatirlat yasini...
Aranizda ne gecti bilmiyorum ama eger sadece inatlasmadan bu yasta dayak konusuluyorsa, zor isin...
Su an sizin arkadas gibi olmaniz lazim...

20 yaşındasın, neden okumadığını merak ettim...

Eve döndüğünde '' seni çok kötü yapacağım gör bak , kapının önüne koyacağım !! '' dediğini bile unutmuş olur annen , önce bu konudaki endişeni bir yok et hele .

Asıl mevzu , 20 yaşında , herhangi bir sebebten tartıştığınızda ; neden kapı dışını gösterecek kadar öfke sahibi annen ?

Ve sen neden bu kadar özgüvensiz bir şekilde , hayatını şekillendirecek planlar yapmak yerine , kaçmak gibi ucu bucağı olmayan hayaller peşindesin ?

Ha bir de giden sevgilinin gitmesi , bitmesi ile bir başka bunalım anını birleştirme sakın . Şimdi kıymetli gelmesin sana , değerli olsa idi bitmezdi muhtemelen .

Tartisma sebebini anlatmazsan ne desek bos.. Durduk yere hicbir anne boyle cildirmaz canim

dün annemle konusmaya calistim huzursuz oldugum bi konu hakkinda annem dinlemek istemedi ya kalkip yürümeye ugrasmaya basliyor yada konu degistiriyor annemde dinlemeyince ben sinir krizine girdim sonucta böyle oldu.

20 yasindaymissin, ben cok daha kucuk zannetmistim...
Evden kacmalar, annenin seni doverim demeleri falan...
Eger sansin varsa universite oku ve ayri eve ya da yurda cik...
Yoksa annene bir hatirlat yasini...
Aranizda ne gecti bilmiyorum ama eger sadece inatlasmadan bu yasta dayak konusuluyorsa, zor isin...
Su an sizin arkadas gibi olmaniz lazim...

haklisin 20 yasindayim ama hala bana ufak cocukmusum gibi davranir. evden kacmaktan vazgectim eve geldiginde ben sadece sakince konusmak istiyorum ama eminim annem yine bagiracak cagiracak.

20 yaşındasın, neden okumadığını merak ettim...

okuyordum, yarim kaldi bitiremedim.

Eve döndüğünde '' seni çok kötü yapacağım gör bak , kapının önüne koyacağım !! '' dediğini bile unutmuş olur annen , önce bu konudaki endişeni bir yok et hele .

Asıl mevzu , 20 yaşında , herhangi bir sebebten tartıştığınızda ; neden kapı dışını gösterecek kadar öfke sahibi annen ?

Ve sen neden bu kadar özgüvensiz bir şekilde , hayatını şekillendirecek planlar yapmak yerine , kaçmak gibi ucu bucağı olmayan hayaller peşindesin ?

Ha bir de giden sevgilinin gitmesi , bitmesi ile bir başka bunalım anını birleştirme sakın . Şimdi kıymetli gelmesin sana , değerli olsa idi bitmezdi muhtemelen .

sinirden demistir onu diye düsünüyorum cünkü kiz oldugum icin beni hic bir zaman aksam gec saatlerde disari adimimi attirmaz tek basima. vazgectim kacmaktan, o an cok bunalmistim bildigin deliye dönmüstüm ama yapabilirsem calisip ayri ev istiyorum.

Anacığı yaşasın da dışarıya atmayı bırak şöyle güzel bi pataklasın isteyenler var şükret canım, anne kızarda bağırır da herşeyi de söyler sinirle, niye bu kadar korktunki hani yaşında çok küçük değil anne neden dışarıya atsın :26:

Öncelikle geçmiş olsun canım, son durum ne ? konuştunuz mu annenle ne dedi ?

o aksam eve döndüklerinde ne o yanima geldi nede ben odamdan ciktim, kac gündür birbirimizin suratini bile görmüyoruz.

Anacığı yaşasın da dışarıya atmayı bırak şöyle güzel bi pataklasın isteyenler var şükret canım, anne kızarda bağırır da herşeyi de söyler sinirle, niye bu kadar korktunki hani yaşında çok küçük değil anne neden dışarıya atsın :26:

herseyi yapsinda sirtimdan is cevirmeleri hic hosuma gitmedi, bunu anlatmaya calistim ama dinlemeyip konu degistirmeler fln sinir oldum ve kavga cikti.

Back
X