Cok kotuyum

onlar ağır konuşunca iyi, biz ağır konuşunca kötü. oh ne ala memleket. az bile yapıyoruz erkek denen varlıklara.!

Senin adına çok sevindim,Rabbim güç versin,kurtul bu adamdAn bi an önce.
Yeni hayatında mutluluklar:)

Harikasın. Her şey inşallah senin için çok çok daha güzel olacak. Sevgiler.

Ohh! Serüven bitti yani çok şükür. Şimdi vursun kafasını duvarlara.
Ben neyi anlamıyorum biliyor musunuz? Bu erkekler karısını hep dul kalmakla terbiye etmeye çalışır ama asıl kendileri korkar bu durumdan. Nedeni çok basit aslında. Ya baba evine dönecek, orada bi odada tıkılı kalacak. Muhtemelen bilgisayar başından kalkamayacak. Cinsel hayatı eskisi gibi rahat olamayacak. Ev ahalisine karışsa sürekli laf söz duyacak. Karısına yaptığı gibi sesini yükseltemeyecek. Dayak atamayacak. Kısacası egosunu tatmin edemeyecek. Yada ayrı eve çıkacak kapıyı kendi açacak karşılayan yok, sıcak yemek yok, temizliği yapan, çamaşırını yıkayan yok. Kendi b.kunda boğulacak. Ara sıra eve karı kız getirecek, ondan da tatmin olmayacak.
Ama kadın öyle değil. Her yere sığar. Zaten cinsel isteğini de kocası köreltmiştir. Tiksinmiştir yani. Onu da istemez. Çocuğu varsa anneyi ister anneyi sever anneye destek olur. Varsın dul desinler. Namusunla yaşar etrafa iş atmazsan dul muamelesi de yapamazlar. Hangi zamanda yaşıyoruz zaten? Herkesin bi kardeşi, kızı, komşusu, halası, teyzesi dul. Kim kime ne diyebilir??

Huzurlu hissetmene cok sevindim . Insallah hep huzurlu , mutlu olursun . Hakkında en hayırlısı neyse hep o gerçekleşsin .
Su akar yolunu bulur hic şüphen olmasın , yeter ki sen kendini bırakma ve dik dur .

canım benim ya çok sevindim Allah yardımcın olsun tehdit mesajları silme sakın ve lütfen savcılıga şikayette bulun uzaklaştırma verirler dikkat edin kendinize

dul kalacaksin diyerek gozunu mu korkutacak aklinca.. ona bekar geldin de cok mu kiymetli oldun, sorsaydin.. utanmaz adam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…