Önceki evliliğinden 17 yasinda ne halt yediği belli olmayan kiziKendi kizinin ahlak bekciligini yap derken?
Arasa da gitmezdim ama nasil içi rahat oturuyor aklim almiyorayy canım hala o adamın aramasını bekliyorsun gerçekten pes sana inanamıyorum sakın o eve dönme adam resmen kafayı yemiş iyiki size fiziksel zarar vermemiş, Allah korusun sizi inşallah.... ne karaktersiz şerefs.. bir adam ya şoktayım şuan inanamıyorum
Sortla hic ilgisi yok dun bana bir hakaret etmisti bunun üzerine ayrılmak istedigimi bu şekilde yaşayamayacağı mi söylemiştim evliligimizin ilk gününden beri hakaret ediyordu defalarca söz verdi ama değişen bir şey olmadi o tartismanin devamiydine desem bilemedimo şort mevzusu kapanmamış anlaşılan.
Bilmiyorum kafam karmakarisikti tek derdim kardeşimi güvenli bir yere goturup sabahda yola cikmaktiNeden direk polise gitmedin ?
Sortla hic ilgisi yok dun bana bir hakaret etmisti bunun üzerine ayrılmak istedigimi bu şekilde yaşayamayacağı mi söylemiştim evliligimizin ilk gününden beri hakaret ediyordu defalarca söz verdi ama değişen bir şey olmadi o tartismanin devamiydi
Kalbim agriyor birde nerdeyse annem buraya tasiniyordu kardesimde burada okula baslamisti yavrum helak oldu resmen yarin okul var bizi düşürdüğü hale bak..adamım diyede geçiniyor böyleleri..
O yüzden en iyisi polise gitmekti.. İki genç bayan, pandiyon arayana kadar polis zaten güvenli bir yere yerleştirir eşin hakkındada tutanak tutardı.. Aileni arayıp kızların evden kaçtı demiyeceği be malum? Yada boşanmaya kalkarsanız ( kii umarım aklınızı başınıza alırsınız da yarın ama özür diledi pişmanmış demezsiniz) en azından evden attığı nı kanıtlayabilirdiniz..Bilmiyorum kafam karmakarisikti tek derdim kardeşimi güvenli bir yere goturup sabahda yola cikmakti
O kadar igrenclikten sonra daha fazla duramazdim o evdeçok geçmiş olsunn..bu saatte küçücük kızla niye attın kendini sokağa canım ya..sabaha ne kaldı idare etsetdiniz biraz..çok rahatsız olduysa o kocan olacak herif çıkıp gitseydi...
Evet keske oyle yapsaydim ama lanet olsun aklima gelmedi isteO yüzden en iyisi polise gitmekti.. İki genç bayan, pandiyon arayana kadar polis zaten güvenli bir yere yerleştirir eşin hakkındada tutanak tutardı.. Aileni arayıp kızların evden kaçtı demiyeceği be malum? Yada boşanmaya kalkarsanız ( kii umarım aklınızı başınıza alırsınız da yarın ama özür diledi pişmanmış demezsiniz) en azından evden attığı nı kanıtlayabilirdiniz..
Ön mli değil..kusura bakmayın, yanlış anlamışım kendi kızının ahlak bekçiliği lafıyla aklım oraya gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?