nekadar kısa bir sürede ? direk oarak öldüğünümü gördünOff cok kotu bir durum. Benim ruyamda öldünü gördugum 4 kisi de kisa surede öldü. Psikolojim bozuldu. Ama sanirim senin farkli bi sorunun var panik atakla beraber . Psikologa gitmelisin ben oyle atlattin
gerçek his olmasında panikatağa razıyım oderece kötüyümpanik ataga benziyor psikolojikdestek almani oneririm..hicbirsey yapamazsan bile cik yuru..yalnizsin evdesin dusunmeye cok vaktin var..oyalanman lazim..tamamen vesvese bunlar..
Kız allasen yazılcak yorum mu bu şimdi
İnsan olsa da yazmaz şu haldeyken.
gerçek his olmasında panikatağa razıyım oderece kötüyüm
inşallah piskolojiktir gerçek his değildirCansucum psikolojin bozulmuş aklın oyun oynuyor sana.Mutlaka bir hekime git, geçmiş olsun canım.
çok sağol enkısa zamanda doktora gideceğim ailemin yanına gideceğim bugün kısmatolursa belki ozmana azda olsa rahatlrımSevgili Cansu,
Muhtemelen (uzman değilim ama) panikatak geciriyorsun. Bu psikolojik bir sorun ve muhakkak destek almalısın bir uzmandan.
Kendini şartlandırma rüyalarım çıkıyor diye ve tabiki rüya tabirlerini okumaktan vazgeç.
Mutlaka destek al bir uzmandan.
Geçmiş olsun.
nekadar kısa bir sürede ? direk oarak öldüğünümü gördün
bunun farkındaım ama heran sevdiklerimin ölüm haberini beklemek çok zor geliyor allah gerçeğindn saklasın gecindne versin korkularım beni mahfediyorböyle düşünmenin vs nin bir hastalığı var biliyormusunuz bir fobi türü de olabilir.bu raddede tedavi gerekir tüm sevdiklerimiz Allahın emaneti Allah emanetini alırken bize neden sorsun ki o yüzden sizin paniiğiniz kabuslarınız ne kadar kötü olursa olsun.sevdiklerinizin ömrüne ne bir dk ekler ne bir dk kısaltır.
ben ölüm görmedim çok şükür daha farklı şeyler benmde normalde hislerim kuvvetlidir oyüzdn çok korkuyorum zatenEvet direk öldügunu goruyorum sonra 2-3 gun sonra olduler hep. Ama korkma durumumuz farkli canim bnm 6. hislermde cok kuvvetli . Senin durumun panik atak. Yengemde ayni senin gibiydi ilacla kontrol altina aliniyo korkma. Ailene uzun omurler dilerim. Psikologa mutlaka git
canım benmkiis ölüm değil mesela bir obje o ölüme yorulmuş kalabalık düğün vs gibi şeyler oyüzden pikolojikolmamasından korkuyorum zaten en çoktacanım bende bundan 6 sene once felan kendı olumumu gordum bı kackere ve ınan hep aynı ruyaydı nasıl can verdıgımı olum anını acısını bırebır yasadım ve ust uste gordum okadar cok korktum ınan uzun bırzaman ne uyumak ıstıyordum sureklı aklımda gordugum ruya ve olum anım vardı sankı ruya degıl gıbı herseyı an ve an bırebır yasadım ve herkeze dedım ben kesın olucam bu kadar gercekcı ve tekrarlanan ruya gormedım hayatımda ama bak hayattaydım ınan o gordugum ruya hala aklımda hısettıgım acıda ama adı ustunde ruya işte
tek dileğim rüyalarımın öçıkmaması rüya görmemek sevdikelrin sağolması bugün gidecğim inşalalh annemleresen ruyanda gordun diye kimse olmeyecek korkma..kimiz biz hz yusuf mu ki butun ruyalarimiz sahh olsun:)o kadar cok bu konuyu dusunuyorsunki surekli ruyanda gormen cok normal..o yuzden oncelikle bu dusuncelerden uzakladmalisin..ailenle vakit gecirmek iyi gelir kafan dagilir..
çok sağol gitmeyi düşünüyorum biran önce doktoraSevgili Cansu,
Muhtemelen (uzman değilim ama) panikatak geciriyorsun. Bu psikolojik bir sorun ve muhakkak destek almalısın bir uzmandan.
Kendini şartlandırma rüyalarım çıkıyor diye ve tabiki rüya tabirlerini okumaktan vazgeç.
Mutlaka destek al bir uzmandan.
Geçmiş olsun.
allahrazıolsunAslında bu söylediklerin ciddi psikolojik rahatsızlıkların belirtisi ola bilir. Bence iyi bir psikologa gitmekte fayda var. Allah yardımcın olsun inşallah
Tatlım öncelikle bilincaltini etkilemekten vazgeç üzerine git birseylerin şunu unutma herkesin kaderi yazılı anneme birsey olacak diye düşüne düşüne kendi sağlığından olacaksın bence bu ruh hali biraz evde oturup kendini dinlemenden kaynaklanıyor birseylerle uğraş kısa yürüyüşlere çık seni canlandıracak şarkılar dinle eşinle h.sonu birseyler yap ama kendini çok dinleme ve kafandan at rüya görecem psikolojisiniçok yalnızımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?