inşallah biran önce geçerrrseytan sagdan yaklasiyor ve kaybetme korkusu veriyor sana.. boyle boyle karanliklara suruklemek istiyor.. bir de ruyalar bilincaltimizi yansitabilir bazen, cok korktugundan ruyalarinda oyle goruyor olabilirsin.. ben de yasadim anlattiklarini, cok zordu, kalbim sıkısırdı.. ama bu donem senin icin guzelliklere gebe olabilir.. sancisiz dogum olmaz.. Allah a sigin ve manevi seylerle mesgul ol.. bir de inancli bi psikologdan yardim almani oneririm.. ilk zamanlar gecmez korkun ama zamanla insaAllah ferahlarsin..
amin çok sağol inşallahAnladım allah yardimcin olsun Rabbim tez zamanda yaşadığın bu Psikolojiden kurtarsin seni
ben ölüm görmedim çok şükür daha farklı şeyler benmde normalde hislerim kuvvetlidir oyüzdn çok korkuyorum zaten
çok sağol allahım sevdiklerimize uzun ömrler versin yengenn durumu nasıldı yani belirtileri nelerdi
bendede aynısı var ama benim rüyalarım tetikliyor budurmuCanm kizlari eve 10 dk gecikince felaket senaryolari soyluyordu hep. Kalbi yerinden cikacak gibi atiyordu titriyordu terliyordu endiseden. Senin dedigin gibi telefon caldiginda kötu haber diye acamiyordu. Geceleri ruyalarindan bagirarak terli uyaniyordu. Sonra psikologa gitti sonrada psikiyatrise ilac icin. Simdi iyi sukur
gecmez gibi gelir ama Allah in izni ile geciyo.. ben de cok zor zamanlar gecirdim ama cok sukur daha iyiym simdi.. inancli birinden yardim al, psikolog..çok teşekkürederim felak nas ayetel kürsi okuyorum sürekli inşallah geçer çok kötüyüm çünkü dün biraz hafiflemişti bugün yine başladı kendime başka şeyler düşünmek için savaş açtım adeta
geçer inşallah sen nasıl atlattın budurumugecmez gibi gelir ama Allah in izni ile geciyo.. ben de cok zor zamanlar gecirdim ama cok sukur daha iyiym simdi.. inancli birinden yardim al, psikolog..
bendede aynısı var ama benim rüyalarım tetikliyor budurmu
maneviyata, duaya sarildim Allah in izniyle.. zaten cok sorguladigim bi donemdi (inanci degil, genel olarak hayati-ölümü vs).. okumaya, arastirmaya basladim.. ve hayatin geciciligini, esas olanin bu dunyada Allah yoluna hizmet oldugunu farkettim, ve hayatimi degistirdim, işim dahil.. hemen gecmedi tabi, arada bazen oyle bosluga duserim.. ama bu vesvese, seytan mutsuzluga surukleyip intihar ettirmek istiyor.. bi yerde daha duymustum, buna zorlarmis inananlari.. lutfen korkma ve vazgecme.. gececek insaAllah..geçer inşallah sen nasıl atlattın budurumu
hatırladıklarımı söyliyim canım hele ilk başlangıcı unutamadım zaten;allah uzun ömür verisn annelerimize sevdiklerimize nasıl rüylar birkaç örnk versen kusura bakma sürekli sorguluyorum beni anlıyorsun şuan değilmi neden sorular sorduğumu benimde rüyayla başladı hayır tecrübe edilecek gibi birşey değil bu seni anlayabiliyorum
Off bende benzer rüyalar görüyorum şuan annemlerdeym aksam eşim geldi yola çıktık yazamadim şimdilik rahatlama oldu biraz inş rüya gormem cokbsagol canım sen ornek verdikce benim yuregm ferahliyrhatırladıklarımı söyliyim canım hele ilk başlangıcı unutamadım zaten;
karanlık bir yer mısır tarlası gibi yabancı bi adam sakallı ben ve o adam annemi sanki yarı baygın çıkarıyoruz o tarladan koluna girmişiz annemin, tarlanın yanlarıda sisli puslu dumanlı bi hava, siyah kazanlar kaynıyor ve buharlar çıkıyor, o ara birinin sesini duyuyorum kulağıma "evleneceksin ama çouğun olmayacak diyor" bi sıçradım uykudan sabah ezanı okunuyor ve ben tir tir titriyorum soğuk ter atıyorum ve içimde bir alev topu sanki, yıllarca bu rüya aklımdan çıkmadı.
daha buna benzer bir sürü. sakın o şeytani rüyalara kanma, kendine eziyet etme , önlemini al canım ilerlemeden dr a git.
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda yardim alacağım bu konuda annemlerdeym şuanda azda olsa rhtladimMerhaba cansu kardeşim, Diğer yorumları okumadım ama bir okb sıkıntısı yaşıyormuşsunuz gibi geldi bana. Zaten bu hastalıkta düşünceler siz istemezsenizde sürekli aklınızda dolanır durur. Bende bu hastalıktan bir ara çok muzdariptim.
Bence bir doktor yardımı almalısınız çünkü okb hormonsal değişiklikler nedeniyle oluyor ve ilaçsız geçmiyor.
İşin diğer boyutuna geçersek anladığım kadarıyla dindar bir bayansınız.
İntihar demişsiniz. Biliyorsunuzdur mutlaka bu dinimizce affedilemez ve cezası sonsuz cehennem... Allah korusun. İnanın çok yakın bir tanıdığımda bu durumu yaşadım. Aile perişan oluyor... değmez seni sevenleri perişan etmeye. Israrla diyorum ki doktor desteği al. Faydasını göreceksin. Fakat bir konuda uyarmalıyım. Tedaviye başladığın ilk 2 gün.. Düşüncelerin çoğalabilir. Sakin olmaya çalış daha sonrasında düzeliyor... olası bir yan etki olursa doktoruna mutlaka belirt. Mesela aşırı enerji gibi.
Ayrıca dinimizde rüyayı nasıl yorumlarsanız öyle çıkar. Kötü bir rüya görmenizde kötü çıkacağına işaret değildir emin olun.
Rüya tabirlerinden uzak durun. Ben şahsen öyle yapıyorum. Bırakın kötü ruyayı ilginç rüyayı bile yorumlatmıyorum.
Cumlemizden canim.allahrazıolsun
tabiki yazabilirsin canım, az da olsa rahatlıyorsan ne mutlu bana :)Off bende benzer rüyalar görüyorum şuan annemlerdeym aksam eşim geldi yola çıktık yazamadim şimdilik rahatlama oldu biraz inş rüya gormem cokbsagol canım sen ornek verdikce benim yuregm ferahliyr
sorun olduğunda ozelden yazablrmyim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?