• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kotuyum :'(

İyi niyetimle yorumlarsam, sanırım 2 aylık evlisiniz ve eşiniz evliliğe alışamamış. Çok yanlıştır eşine başkasını övmek. Çok incitir. Madem evlendiniz bir süre onu yetiştirmek için uğraşın bakalım ne olacak. Onu evliliğe ısındırın. Tartışmayın ama rahatsız olduğunuzu söyleyin. Onun istemediği şeyleri de yapmayın, zira konu size dönmesin. Allah yardımcınız olsun.
Bana dediği laf ben annemlerin duzenini ozlerim diye cok korkuyordum..
Ailesinden kopamıyor devamlı orda olmak istiyor 2ayfır dısarı cıkmadık bıle

Cok sevdigini soyluyor...
Fakat inanın artık inanasım yok
ee zaten neden başkasını bu kadar övsün
sen kendine olan güvenini kaybet me kime ne ispatlıycan
boşver konuşma yapma yemek falan baksın başının çaresine
iş bul tekrar diyorum iş bul ömnrünü yer adamın böylesi

Her neolursa olsun kendinizi bu kadar ezdirmeyin :KK57:
Yani mesela biri beni asagaliyacak birsey dese ben mesela öyle bir tavir koyuyorum ki o kendini benden asaga saniyor...
Yani hoslanmam böyle seylerden ama kendimi ezdirmem :KK66::KK66:
Bence sizde öyle yapin ??

İyi niyetimle yorumlarsam, sanırım 2 aylık evlisiniz ve eşiniz evliliğe alışamamış. Çok yanlıştır eşine başkasını övmek. Çok incitir. Madem evlendiniz bir süre onu yetiştirmek için uğraşın bakalım ne olacak. Onu evliliğe ısındırın. Tartışmayın ama rahatsız olduğunuzu söyleyin. Onun istemediği şeyleri de yapmayın, zira konu size dönmesin. Allah yardımcınız olsun.
Neden ?
İkisi de aynı süreçten geçiyor
Bu arkadaş niye bebek gibi onu alıştırmaya çalışsın
Onu evliliğe ısındırın ne demek, soğuksa bu fikre evlenmeseydi
Ayrıca istemediği şeyleri yapmayın ne demek, kendi niye eşinin istemediği şeyleri yapıyo
Üstüne bir de hem suçlu hem güçlü eve bile gelmem, yatak ayırırım moduna geçiyo

Ayrıca artık neden erkekler kadın rolüne geçti anlamadım
Kına gecesini de damatlara yapsınlar artık:KK69:

• Beğen
Reactions: anu
Her neolursa olsun kendinizi bu kadar ezdirmeyin :KK57:
Yani mesela biri beni asagaliyacak birsey dese ben mesela öyle bir tavir koyuyorum ki o kendini benden asaga saniyor...
Yani hoslanmam böyle seylerden ama kendimi ezdirmem :KK66::KK66:
Bence sizde öyle yapin ??
Ezdirmeyin derken yapim geregi herseye susuyorum ama artık dayanamıyorum esim eve gelse kovucam o durumdayım

Cok kırgınım onun sulalesimdeki herkes beni saygımla hanımlıgımla guzelliğimle ove ove bitiremeZ ama onun yaptıgına bak..

İnanın tarısarak soylemiyorum fakat hemen bi trip surat asmalar

elektirik su doğalgazı ödüyordur..
eve erzak ve ekmekta alıyordur.. sana para verince napacaksın ki? bazen evdesin de, kadınlık vazifelerii yenine getircen bulaşık, çamaşır, mutfak..

eşinizin düşüncesi bu yönde..
daha 2 aylık evlisiniz.. bu ya böyle gider, yada bu düzen oturmadan değişir..
Duzeni nasıl oturtabilirim
Cok afedersiniz kendi kızkardesine epilasyon parasını hemen veriyor ben istiyınce cokmu onemli acesimi var diyor
Kızkardesinin annesinden ve babasından geliri var anlayamadım banamı deger vermıyor

İnanın tarısarak soylemiyorum fakat hemen bi trip surat asmalar
Yani yeni evliyken eşlerin birbirlerine bakmaya kıyamayacaklarını düşünürüz ama öyle olmuyor maalesef. Anlattıklarınız uğraşacağınızı gösteriyor. Sabırlı olacaksınız, alttan alacaksınız ama kendinizi de ezdirmeyip, üzülmeyeceksiniz. Onu evinize ısındıracaksınız. Zaman gerekiyor. Sağlam olmalsınız. Eşinizin yaptıklarından kırılmamaya çalışın. Bilmediği için böyle davrandığını düşünün, üzerinize almayın. Aslında iyi anlaşan, düzgün evli bir çift varsa çevrenizde yaşça sizden büyük, ara ara onlarla görüşebilseniz, eşiniz evliliğin ne olduğunu görse.

Senin eşin kaç yaşında ya :KK64:
Bunlar çok saçma şeyler. O kız meselesinde kırılmakta haklısın. Keşke belli etseydin iyice, bi daha lafını edemeseydi.
Sosyal medya olayında sakın kendini suçlu hissedip özür dileme, önce o yaptığının farkına varsın da adam gibi özür dilesin.
Hayır ozur dılemedım defalarca anlatmaya calısıyorum ama inanmiyor

Bunu nasıl yapabilirim ki

Bir kere oturucaksin ona diceksin ki:" senin yaptigin terbiyesizlik ve bana karsi cok büyük saygisizlik. Ben seni nasil kirmiyorsam seninde beni kirma hakkin yok! yok! yok! Baska bir kizin güzelligini övdügünde ben rahatsiz oluyorsam ypamicaksin güzel arkdasim! ben yapiyormuyum? Sen bulunmuz hint kumasimisin sanki?? konusmak istiyorsan adam gibi konusalim ama bu sefer dediklerini iki kere aklindan gecir" derim :KK54:

''Bana saygısı olmayan adamın benim yanımda yeri yok eve gelmeyeceğim dedin lafta kalmasın sakın eve gelme, belki dışarıda başka bir Türkan Şoray bulabilirsin'' diyeceksin.
Daha 2 ayda bu ne terbiyesizlik kendini sakın ezdirme.

2 aylık evlilikte karısını başka biriyle karşılaştıran bir adam .Açıkçası pek çözemedim.Acaba sizi kısknadığından öfkelenip,kıskandırmayamı çalışıyor bir taktik mi bu? Vallahi çözemedim ilginç

Bir insanın fikri neyse zikri odur derler tam ona uymuş konu:KK14:Ezdirmeyin silkelenin toparlayın kendinizi işe başlayın ve yaptığı saygısızlıklara susmayın susmak hanım hanımcık olmak değil Hoppa

Back
X