Cok kötüyüm ... :(

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
Bugün sanki patladi icimdeki hersey.. agliyorum icimde bir sıkıntı var.. 23 yasindayim daha yolum cok uzun yillar var (4 sene) ogretmen olmak icin cabaliyorum gurbet elde.. yurt disinda kaliyoruz ve pek esimiz dostumuz yok.. arkadaslarimla da sogukluk girdi araya en iyi arkadasim aramiza mesafe koydu kendi yoluna bakmak icin benle ilgili degilmis dese de bir insan dostuna bunu yapar mi? onu gectim sevdigim beni sevmedi.. beni sevenide ben sevemedim bana attigi yalan cok gözüme batti bitirdim sevmedigim insanla yapamam diye.. ailemde de pek huzur yok hergün olüm geliyor aklima birisine birsey olacak diye o an naparim fln diye anlicaniz kafayi yemek üzereyim.. hayatim kalmadi onu birakin hic kimsem kalmadi...

Hayatim kalmadi diyorsunuz yasamak icin bir gayeniz var..okulunuza simsiki tutunun..yasadiginiz bir surec buna inanin..hepimiz donem donem yalniz kaldik arkadas dost kazigi yedi.ailemizde sikintilar oldu..bunlari herkes hayatinin bir doneminde mutlaka yasamistir.

Derslerine tutun..gelecekte sana ihtiyaci olan ogrencilerini dusun...birde maneviyata yonelmeni oneririm...bu surecte seni toparlayacakyir...

cok ama cok tesekkür ederim zamaninizi ayirip bana hem teselli verip hemde yol gösterdiginiz icin.. Allah razi olsun

Beni beğeneni ben, ben beğenmem
Benim beğendiğim ise beni beğenmez
Yoksa ben tipsiz miyim he
nedense aklıma geldi yazayım dedim gülersiniz belki
öğretmen olmaya odaklansan diğer olayları da gözardı etsen daha iyi olmaz mı?

Depresyonda gibisiniz sanki. Profesyonel yardım alsanız iyi olur. Ama dertleşmek uzaktan da olsa isterseniz ben buradayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…