Çok kötüyüm

tdilmec

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
135
208
18
44
Beni eski konularimdan bilen vardır çok kötü bir gece yaşadım kabus gibi ben 16 haftalik hamileyim erkek arkadaşım dan nikah beklerken ummadığım şeyler yaşandı bir süredir prenses gibi davranan adam bugün bana hayatı cehennem etti bizim aramiz ufak tefek sorunlar bile olsa iyi giden zamanlardaydik kaşlarımı almamla felakete adım attığımı nerden bile bilirdim ki bu gece beni deli gibi hirpaladi üstüne yetmezmiş gibi karnımı defalarca sıktı bebeği ve beni öldürmek istedi kendimden vazgeçtim de ya bebeğime bişey olduysa kapıma ilk kez polisler geldi onlarda deli gibi bağırdı sonra apartmanı sokağı birbirine kattı çıldırmış gibiydi beni ağır ithamlar la suçladı suçlaması umrumda değil boynum mor sanırım parmağımda incindi ama en önemlisi bebeğime bişey olmuşumdur kimsem yok kimseye gidip yaşadıklarımı anlatacak tek bir kişi bile yok kızlar söyleyin bebeğime bir şey olmuşumdur

Evden şuan çıkamıyorum ki biz kapı komsusuyuz onunla az önce camdan baktım hala kapidaydi

Hemen doktora git arkadaşım.
Tövbe bismillah böyle hayvanlara çocuk dogurulmaz yaaaa nasil eli kalkmis hamile kadina...

Hastahaneye gidin.
Ne olduda boyle cildirdi bu adam evli degilainiz sanirim aileniz size sahip cikarsa onlara siginin

Evden şuan çıkamıyorum ki biz kapı komsusuyuz onunla az önce camdan baktım hala kapidaydi
Polis çağır. Can güvenliğin olmadığını, hamile olduğunu söyle. Darp edildiğini ve evden çıkmadığını ama hastaneye gitmek zorunda olduğunu anlat.
İllaki yardimci olurlar

Hey allahım kaşlarını aldırdın diye doven adamı yere yatırıp heryerini sir agdayla cart cart yolarak önce işkence edecek sonra da kapının önüne koyacaksın ki aklı başına gelsin!Manyağa bak ya..hamile kadını dövüyor s...siz!
Darp raporu al polise şikayet et..sonrada doktora git bi baksınlar bebeğe. .

k.bakmayın ama inanasım gelmedi bu olaya.

Polis nasil sizi domtora goturmedi hayret. O adami seni ifade vermeye goturup senide adli tipa sevk etmesi gerekmiyor mu?

Halimi görsen inanıp inanmamak sana kalırdı ama yinede sen bilirsin ramazan ayında niye sizi kandırmak isteyeyim ki

Polis memuru kapıya kadar geldi yanımda diye gönderdim
Aferin. asıl yanında olduğu için memura ihtiyacın var.
Sana burada sunulan her çözüme saçma bir neden soyleyeceksin bence. İlk soruna dönersek,
Evet bebegine bir şey olmuştur.
Gerçi zavallı bebek daha nolsun, insanlıktan çıkmış bir babası ve ona sahip çıkmayan annesi var!

Bana kapıda sordu polis sikayetcimisin diye yanımda olduğu için korkup değilim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…