Ambulansı yada polisi ara çıkamıyosanAynen kime susleniyormusum
Çıkamıyorsan ambulans yada polisi ara. O adamdan da bi an evvel kurtulmaya bak. Ayrıca nikahsız niye çocuk yaptığınıza da bi mana veremedim açıkçasıEvden şuan çıkamıyorum ki biz kapı komsusuyuz onunla az önce camdan baktım hala kapidaydi
benimkine de mi uyuz oldunYa arkadaşım bugün ki bütün konulara uyuz oldum ha.
Şikayet etmişsin ama eee? İcraat yok! Bekliyor hala kapıda içeri girip sana bişey yapsa surdaki son satırların olur Allah korusun. Sen bişey yapmamışsın ki gözünü korkutmaya çalışmışsın. Burdada diyorlar ki rapor al ailene git uzak dur diye ama sen ne bekliyorsun tüüüü yazıklar olsun pislik mi diyelim. Hadi dedim ben sonuç ?
Sen ne yapmayı planlıyorsun
kredi kartların neden onda? ona sen mi bakıyorsun? iptal ettirsene kartlarını. sana bunları yaşatan adamın öncesinde de yaşatmışlığı vardır. neden hala kredi kartı gibi özel eşyaların onda?Benim annem babam malesef yok kardeslerimede bebek için arkamı döndüm ve görüşmüyoruz bebeğim dört aylık yasal süresi çoktan bitti sabah erkenden doktora gideceğim gece çıkmam zor çünkü bütün kredi kartım onda duruyor yanımda nakit yok anca sabah içerden çekebilirim öyle bir apartmandayim ki kimse ne oldu demeye bile inmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?