Çok kötüyüm

Hemen gitmen ve darp raporu alman lazım bu adamdan uzaklastirma falan aldir ya csn güvenligin yok

Sikayet etmekten korktun ise de yine de aradan fazla zaman gecmeden Sikayette bulunabilirsin. Ben olsam can güvenligi icin arayip hemen darp raporunu almak icin ise koyulurdum.

Aynen benim kapıdan çıkınca onlarla evim çok yakın zamanında ailesini bana iftira attılar diye şikayet etmiştim ve mahkeme kanun boşluğu var diye ceza almadılar

Eee yani?
Polis gelmiş, şikayet etmemişsin, darp raporu almıyorsun, bebek için doktora da gitmiyorsun?
Ama buraya yazmayı ihmal de etmiyorsun?
Ne yapalım şimdi biz senin için?
Ah vah elleri kırılsın mı diyelim?
Birazdan evlenmeden hamile kalırsan olacağı budur diyenler de gelir ,bitti gitti.

Aynen kime susleniyormusum
Ambulansı yada polisi ara çıkamıyosan
Evden şuan çıkamıyorum ki biz kapı komsusuyuz onunla az önce camdan baktım hala kapidaydi
Çıkamıyorsan ambulans yada polisi ara. O adamdan da bi an evvel kurtulmaya bak. Ayrıca nikahsız niye çocuk yaptığınıza da bi mana veremedim açıkçası

Canım senin ailen yokmu ?
Onların yanına gitsen . Bu Ada'm bırak evlenmeyi buna çocuk bile yapılmaz , karnını sıkarken orda ondanda bir parça var ,resmen kendi doğmamış çocuğuna saldıran cani bir yaratık ,yazık o Bebek doğduktan sonra neler yapar. Kaç kurtar kendini gülüm yol yakınken

O istemiyor peki sen istiyor musun bu çocuğu?Bebeği aldırabilecek süre içerisinde misin?Çocuğu istiyorsan veya aldıracak süreyi aşmışsan ilk durak hastane,kadın doğum,sonra darp raporuyla dooğru karakola sığın.hemen ertesi gün de bir meslek öğrenmeye,iş ve ev aramaya başlarsın.Önünde doğuma kadar zaman var bu bebeğe lanet babasından uzak güzel bir dünya kurabilmek için.Seni bağlayan bir ailenveya sosyal çevren de yokmuş,tamamen farklı bir şehre bile gidebilirsin

sen şikayetçi olmadıktan sonra polis ne yapsın. aklın varsa o adamla evlenme hem bebeği istemiyor diyorsun istemediği bebeğe babalık eder mi sanıyorsun edecek olsa sana bunları yapar mı belli ki sizi de sevmiyor hamilesiniz diye kendinizi mecbur hissetmeyin hem kendinize hem bebeğinize bunu yapmayın ilerde olabilecek senaryoları merak ediyorsanız açın ana haber bültenlerini oradaki cinnet cinayet dayak haberlerini göreceksiniz. işte siz hayatınızı bu pislik herifle birleştirirseniz kendinizi de evladınızı da cehenneme sürükleyeceksiniz. yol yakınken dönün ve bebeğinizin vebaline girmeyin.

Ya arkadaşım bugün ki bütün konulara uyuz oldum ha.
Şikayet etmişsin ama eee? İcraat yok! Bekliyor hala kapıda içeri girip sana bişey yapsa surdaki son satırların olur Allah korusun. Sen bişey yapmamışsın ki gözünü korkutmaya çalışmışsın. Burdada diyorlar ki rapor al ailene git uzak dur diye ama sen ne bekliyorsun tüüüü yazıklar olsun pislik mi diyelim. Hadi dedim ben sonuç ?
Sen ne yapmayı planlıyorsun

Benim annem babam malesef yok kardeslerimede bebek için arkamı döndüm ve görüşmüyoruz bebeğim dört aylık yasal süresi çoktan bitti sabah erkenden doktora gideceğim gece çıkmam zor çünkü bütün kredi kartım onda duruyor yanımda nakit yok anca sabah içerden çekebilirim öyle bir apartmandayim ki kimse ne oldu demeye bile inmedi

benimkine de mi uyuz oldun

kredi kartların neden onda? ona sen mi bakıyorsun? iptal ettirsene kartlarını. sana bunları yaşatan adamın öncesinde de yaşatmışlığı vardır. neden hala kredi kartı gibi özel eşyaların onda?

Polisler geldiğinde polisle birlikte gitseydiniz keşke.
Umarım bebeğiniz sağlıklıdır ve yine umarım öyle bir adama baba demez...

Ben sadece evin kirasını ödüyorum babam dan maaş alıyorum 652 TL geri tüm masraf ona aiitti hata çalışmama izin vermiyordu bende saf saf dinliyordum onu

O kadar pişmanım ki keşke bebeğimin gunahina girmeseydim ben önemli değilim zaten herşeyden vazgeçmişken allahım bir mucize vermişti bana ama ona bile sahip çıkamadım

Öncelikle geçmiş olsun.. İnşallah bebeğine bir şey olmamıştır.. hemen hastaneye git, ayrıca darp raporu al.. o herife gelecek olursak.. bir hukukçu olarak söyleyeyim, seni öldürmeye çalışmış.. kasten öldürmeye teşebbüs.. ayrıca Türk ceza kanununda hamile kadını terk etmek de suç.. Tck madde 233.. darp raporu, tanık, telefon mesajları ne kadar delilin varsa derhal savcılığa suç duyurusuna git derim.. böyle bi adi şerefsizin seninle evleneceğini sanmıyorum.. hukuki yöndsn her hakkını kullan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…