Çok kötüyüm

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Eşim sürekli ailesine para veriyor diye yine çok büyük kavga ettik. Ailesine para vermek hoşuna gidiyormuş. Bnde sürekli buna laf ettiğim için beni istemiyormuş. Daha önce karışmayacağm diye söz vermiştim yine kavga ettim diye artık bana inanmıyormuş ailesinin yanına gitmek bnden ayrı kalıp düşünmek istiyormuş.
Benden daha iyisini bulacağına eminmiş belki bnde bulurmuşum.. Bana öyle yabancı baktı ki inanamadım. Özür dileyip söz verdm karışmıycam diye. Saatlerce kavga ettik sonunda zorla kabul ettirdim. Bırakıp gdiyordu annesine bi hafta klcakmş. Bn ne yapacağım bilmiyorum. Sürekli ailesine para vermesi beni delirttiği halde çaresiz karışmıycam diye söz verdm birahane karışırsam boşanırz kesin.
Herşey bi yana en çok bana yabancı gibi bakması koydu yüreğime...

Sizi etkilemiyorsa versin ama borç var sizde yetiştiremiyorsanız sıkıntı.
Sırf boşanma korkusuyla susmak bilemedim

Evlilik sorumluluğu almış bir adam aileme para vericem buna karışırsan boşanırız diyemez.

Boşan madem.

Ne bu ya.
Ailesi çok mu düşkün durumda.?

Keyfine vermek nedir.
Oraya para vereceğine açsın bireysel emeklilik oraya yatırsın. Geleceğe yatırım olur.
Ailesi onun parası olmadan yaşayamıyor mu?

Evlilik sorumluluğu almış bir adam aileme para vericem buna karışırsan boşanırız diyemez.

Boşan madem.

Ne bu ya.
Ailesi çok mu düşkün durumda.?

Keyfine vermek nedir.
Oraya para vereceğine açsın bireysel emeklilik oraya yatırsın. Geleceğe yatırım olur.
Ailesi onun parası olmadan yaşayamıyor mu?
Yaşayamaz bilmemne dio bi kardeşi yannda çalışıyo maaş verioz öteki de eşimin yannda kendi araba satmaya çlışıyo eşimde araba alıp satıyor ama bankadan tonla kredi çektik onunla hem borç ödüo hem kar ediyo. Kardeşlerine sürekli para verio zaten. Annesinede öle. Vermek Hoşuna gidiyormuş hep verecekmiş bende karışmıycakmşm. Böle iş mi olur anlamıyorum bnde hep kvga ettm bu yüzden son raddeye geldi

İkinizde saçmalamışsınız. Ne demek aileme para vericem sen karışamazsın. Tamam arada hediye al gönüllerini yap ama bu ne böyle? Sende karışmıcam diye söz vermişsin, ne münasebet.. ben senin eşinin her şeye karışırım. Bu bizim aile bütçemiz. Ayrıca hiç bir kadın bunu kabul etmez. Kim bul deseydin benden iyisini.. bir yerlerini kaldırmışsınız adamın. Asıl gitmezsen adam değilsin demeliydin. Şimdi her türlü saçmalığını çekersin o da sürekli seni gidicem diye tehdit eder.:işsiz:

adama bu kadar muhtaç gorunurseniz
adam sizi boşanmak la tehdit ederek her seyi yapar
niye bu muhtaclik
niye bu bağımlılık
niye bu yalvarma
bosanırsa boşansin

Yaşayamaz bilmemne dio bi kardeşi yannda çalışıyo maaş verioz öteki de eşimin yannda kendi araba satmaya çlışıyo eşimde araba alıp satıyor ama bankadan tonla kredi çektik onunla hem borç ödüo hem kar ediyo. Kardeşlerine sürekli para verio zaten. Annesinede öle. Vermek Hoşuna gidiyormuş hep verecekmiş bende karışmıycakmşm. Böle iş mi olur anlamıyorum bnde hep kvga ettm bu yüzden son raddeye geldi
Böyle koca olmaz..

Evet ailesinin kerizi eşiniz.

Madem vermekten vazgeçmiyor sana uc katını versin. Evin gelir gideri hariç.

Daha çok borca sok.
Sürekli param bitti de.
Paralarını sakla.

Ailesine vermesini de destekle.
Ama kendin daha cok harca, sıkıntıya düşsün.

Eşim sürekli ailesine para veriyor diye yine çok büyük kavga ettik. Ailesine para vermek hoşuna gidiyormuş. Bnde sürekli buna laf ettiğim için beni istemiyormuş. Daha önce karışmayacağm diye söz vermiştim yine kavga ettim diye artık bana inanmıyormuş ailesinin yanına gitmek bnden ayrı kalıp düşünmek istiyormuş.
Benden daha iyisini bulacağına eminmiş belki bnde bulurmuşum.. Bana öyle yabancı baktı ki inanamadım. Özür dileyip söz verdm karışmıycam diye. Saatlerce kavga ettik sonunda zorla kabul ettirdim. Bırakıp gdiyordu annesine bi hafta klcakmş. Bn ne yapacağım bilmiyorum. Sürekli ailesine para vermesi beni delirttiği halde çaresiz karışmıycam diye söz verdm birahane karışırsam boşanırz kesin.
Çözüm ne mi? Basit aslında. Ay bebeğim al tabi onlar senin ailen diyiiiiip. Alışverişin dibini bulmak.

Canım ailesine para vermesi sizi zor duruma sokuyor mu maddi olarak ?
Sende çalışıyor musun? Eğer öyleyse sende kendi ailene ver. Ya da aileme veriyorum de ama kenarda birikim yap.

Bir de bir eli kapıda olan adama kendini adama. Güven olmaz çünkü.

Bosarsa bosasin siz niye bu kadar israrcisiniz ve kaybetmekten korkuyorsunuz? Bu sorun evliliginizi etkiliyorsa ve illada ailem diyorsa yol ver gitsin ailesine. Sende soz sahibisin. O zaman benim ailemede verelim de

Back
X