- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Eşim sürekli ailesine para veriyor diye yine çok büyük kavga ettik. Ailesine para vermek hoşuna gidiyormuş. Bnde sürekli buna laf ettiğim için beni istemiyormuş. Daha önce karışmayacağm diye söz vermiştim yine kavga ettim diye artık bana inanmıyormuş ailesinin yanına gitmek bnden ayrı kalıp düşünmek istiyormuş.
Benden daha iyisini bulacağına eminmiş belki bnde bulurmuşum.. Bana öyle yabancı baktı ki inanamadım. Özür dileyip söz verdm karışmıycam diye. Saatlerce kavga ettik sonunda zorla kabul ettirdim. Bırakıp gdiyordu annesine bi hafta klcakmş. Bn ne yapacağım bilmiyorum. Sürekli ailesine para vermesi beni delirttiği halde çaresiz karışmıycam diye söz verdm birahane karışırsam boşanırz kesin.
Herşey bi yana en çok bana yabancı gibi bakması koydu yüreğime...
Benden daha iyisini bulacağına eminmiş belki bnde bulurmuşum.. Bana öyle yabancı baktı ki inanamadım. Özür dileyip söz verdm karışmıycam diye. Saatlerce kavga ettik sonunda zorla kabul ettirdim. Bırakıp gdiyordu annesine bi hafta klcakmş. Bn ne yapacağım bilmiyorum. Sürekli ailesine para vermesi beni delirttiği halde çaresiz karışmıycam diye söz verdm birahane karışırsam boşanırz kesin.
Herşey bi yana en çok bana yabancı gibi bakması koydu yüreğime...