hayır çok mutluyum ama böyle şeyler olunca üzülüyorum suç bende ama ben konuşmak istiyorum onun sinirini nasıl yenicem bilmiyorumOnunla mutlu değilsin. Ve olacaksin gibide görünmüyor açıkçası. Senin fikirlerine düşüncelerine değer vermeyen saygısız bir adam bu.evlenme fikrini birdaha düşün bence..
şimdi istemiyor okul bitince 4 gectik zaten ve komiser olunca eline mesleğinin maasını alınca istiyor şimdi de bir yandan çalışıyor ona nazaran istedim zatenNeden evlenmek istemiyor?
aslında imkanımız var denemez çok . 980 lira alıyor yarım gün . 400 lirada bursuYani şimdi bile evlenme imkanınız var ve buna rağmen evlenmek istemiyor , e o zaman mesleğine başlayınca evlenirsiniz o da mantıklı .
hep ayrılık gündeme geliyor çok seviği halde soyluyor . beni korkutmak için . zaten çok korkuyorum ruyalarıma giriyor . kalbim kırıldı şuan ağlayamıyorum bile . düşünsenize seviyor çok seviyor ama sizi korkutmak için bile olsa ayrılırım dıyor ima ediyor . çok can yakıcı .Evlilik kadın isterse olur gibi görünür aslında ama hayır, erkek yeteri kadar isterse olur.
Israra devam ettiğiniz takdirde sizden yavaş yavaş uzaklaşır ve soğur, başka da bişey olmaz..
o Zaman kendinizi kontrol altına alıp susun. Maden çok seviyorsunuz, güzel de bir ilişkiniz var, evlilikten bahsetmeyin bakalım ne olacak?hep ayrılık gündeme geliyor çok seviği halde soyluyor . beni korkutmak için . zaten çok korkuyorum ruyalarıma giriyor . kalbim kırıldı şuan ağlayamıyorum bile . düşünsenize seviyor çok seviyor ama sizi korkutmak için bile olsa ayrılırım dıyor ima ediyor . çok can yakıcı .
haklısınız hatalıyım kabul ediyorum . küfürde etse bağırsada cağırsada bir şey demiyorum haklı olduğu için ama beni korkutmak için ayrılık şması yapması canımı çok yakıyor . kabuslar goruyırum . devamlı bir sey yaptıgımda ayrılacak mı korkusu oluştu . bunu anlamıyor . sen yapmazsan bende demem diyor . fakat sorun şu : yapmamayı dememeyı tercih edebilir ben suclu olsam dahi . kızsın etsin ama ayrılık lafını diyince güvenim sarsılıyorIsrarcı olmak demek, karşınızdakinin benliğine ve isteklerine saygı duymuyorsunuz demektir.
Küçük şeylerde olursa tolere edilebilir fakat evlilik gibi hayatınızı kökten değiştirecek konularda ancak ve ancak kişiyi uzaklaştırır.
Ayrıca çiftlerden birinin istememesi ya da hazır olmaması halinde zaten bu eylem gerçekleştiremez, isterseniz kendinizi camdan atın, değişmeyecektir.
Belirtmek isterim, eşimle kavga ettiğim konular yaptığı emrivaki ve istemediğim şeylerde ısrarcı olmasıdır.
Yalan dolansız, güvenilir, şefkatli ve daha bir sürü saydığım özelliğe sahip olabilirsiniz ama karşınızdaki insanın hayata bakışına ve bu doğrultuda verdiği kararlara saygı duymadığınız sürece anlaşmanız imkansız.
dedim nişan yapalım diye işim belli olmadan hiçbir sey yapmam diyorSiz ısrarcısınız diye bütün ipleri eline almış. Hiç söz hakkınız yok anlattığınız kadarıyla ilişkinizde. Herşeyin en iyisini kendisi biliyor evlenme zamanıza o karar veriyor. Çok pasif kalmıssınız. ısrarcı diye diye bunu bile kabullendirmiş size.psikolojik baskı uygulayan birisi sanırım. Kendi aranızda söz ne demek çok çocukca. Resmiyete dökün ilişkinizi düğünede ona göre birlikte karar verin.
bahsetmeyeceğim ama su an o kadar kırıldım ki içimden hiçbir sey gelmiyoro Zaman kendinizi kontrol altına alıp susun. Maden çok seviyorsunuz, güzel de bir ilişkiniz var, evlilikten bahsetmeyin bakalım ne olacak?
tamam haksızım peki yan onun yaptığıBir önceki konundan da yola çıkarak diyorum ki, evet haksızsın.
Ciddi konularda ısrarcı davranmak hem sana birşey kazandırmaz hem de karşı tarafı rahatsız eder. Evlilik ısrar edeyim de bu adamı ikna edeyim gibi basit birşey değil...
Maddi konular oldukça önemli, sonra pişman olan sen olursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?