- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.386
- 798
Sizi ayrılıkla tehdit etmesi ya da kavgalarınızda küfür etmesi zaten başlı başına evliliğe mani sebepler, bilmem farkında mısınız...haklısınız hatalıyım kabul ediyorum . küfürde etse bağırsada cağırsada bir şey demiyorum haklı olduğu için ama beni korkutmak için ayrılık şması yapması canımı çok yakıyor . kabuslar goruyırum . devamlı bir sey yaptıgımda ayrılacak mı korkusu oluştu . bunu anlamıyor . sen yapmazsan bende demem diyor . fakat sorun şu : yapmamayı dememeyı tercih edebilir ben suclu olsam dahi . kızsın etsin ama ayrılık lafını diyince güvenim sarsılıyor
benim bütün hayatım o ama , o yoksa anlamı yok hibir şeyin . her syei hosgorurum sorun değil ama bunu yapınca içimde bir seyler kırılıyor . ben bu kadar değersiz olmamalıyım . eğer değerliysem bunu göstermeliSizi ayrılıkla tehdit etmesi ya da kavgalarınızda küfür etmesi zaten başlı başına evliliğe mani sebepler, bilmem farkında mısınız...
Bu kadar bağımlı olmayın, onsuz da hayatın olabileceğini düşünüp, hayatınızdaki kişiye de belli etmeniz gerekiyor.
Siz bu kadar ipleri verip, evlenme baskısı kurarsanız, zaten o adam 'bu kadın cepte' deyip, her şeyi kendi istediği doğrultuda ilerletmeye başlar.
Birazcık kendinize gelin, özgüveninizi toplayın.
çok yeniyim o yüzden ve yeni gelişen bir olayolduğu için yazdım , uyarınıza dikkat ederimkonu devamı niteliğinde konu açmak yasaktır.
O zaman bu evlilik ısrarını artık yapmayın. İşinize gücünüze sahip olun sonrası gelir. Ben işi varda erteliyor zannettim. O zaman gayet haklı. Hem bir erkeğe sürekli evlilik muhabbeti yaparsanız evleneceği varsa da evlenmez. Nedir bu aceleniz daha yaşınız kaç. Önce okulumuzu bitirin. Sevgilinizide dünyanın merkezi yapmayın.dedim nişan yapalım diye işim belli olmadan hiçbir sey yapmam diyor
bidaha yapmıcam ama artık en ufak bir seyde sinirleniyor benim yuzumden nasıl toparlıcam bu durumu . işin kotu yanı da ayrılıkla korkutuyor paranoyak olcam artıkO zaman bu evlilik ısrarını artık yapmayın. İşinize gücünüze sahip olun sonrası gelir. Ben işi varda erteliyor zannettim. O zaman gayet haklı. Hem bir erkeğe sürekli evlilik muhabbeti yaparsanız evleneceği varsa da evlenmez. Nedir bu aceleniz daha yaşınız kaç. Önce okulumuzu bitirin. Sevgilinizide dünyanın merkezi yapmayın.
Sorununuz burda zaten.benim bütün hayatım o ama , o yoksa anlamı yok hibir şeyin . her syei hosgorurum sorun değil ama bunu yapınca içimde bir seyler kırılıyor . ben bu kadar değersiz olmamalıyım . eğer değerliysem bunu göstermeli
tamam haksızım peki yan onun yaptığı
konuşcam , bir daha beni ayrılıkla tehtit etmesin . bunu haketmiyorum suclu olsamdaSorununuz burda zaten.
Neden tüm hayatınız o ve size değerli olduğunuzu hissettirmesi gereken kişi yine o?
Siz başlı başına değerlisiniz ve emin olun kimse olmadan da mutlu mesut yaşayabilirsiniz.
8 yıl boyunca sevgili olduğum adamla evlendim.
O dönemlerde defalarca ayrıldık, öldüm bittim ama bu demek değil ki hatalarını affedeyim ya da bana saygısızlık yaptığında susayım.
Sınırı geçtiği anda boşarım bile, o da bunu biliyor.
Çok sevmek demek, salla başı sus otur demek hatta sevgi ve değer dilenmek hiç değildir.
Siz karşınızdakine kaybetme korkusu aşılamadığınız zaman, bütün her şeyi bitirmiş olursunuz.
Nacizane tavsiyem, birinin kölesi olmaktan çıkın ve sevgilisi olmaya çabalayın.
bende buna takıyorum işte ben diyemiyorum o nasıl diyor . önce syor sonrada hemen geri donuyor . sevmiyorda değil ama niye diyorTabi ki o ayrı bir konu. Seni gerçekten kaybetmekten korkan insan blöf de olsa ayrılalım demez. Seni korkutmak için dediğine emin misin?
Bir kez daha ayrılalım deyince tamam de. Ve hiç arama. Mahsus diyorsa zaten pişman olur, döner. Yok gerçekse zaten hayır gelmez o adamdan.
Sen her lafına boyun eğersen, hiç ses etmezsen çok çekersin. Zayıf görünme asla...
sadece huzurlu olmak istiyorum , kendi duzenimi kurmak ve biliyorum sacma geliyor herkese , zaten bida açmıcam bu konuyuİyi de sen daha okuyorsun acelen ne?
Sen bence evliliği kafanda çok büyütmüşsün, evlenince pembiş bi dünyada yaşayacağını zannediyorsun. Sana dün de söyledim önce okulunu bitir ve kendine yatırım yap. Dinlersen ne ala dinlemezsen kendin bilirsin.sadece huzurlu olmak istiyorum , kendi duzenimi kurmak ve biliyorum sacma geliyor herkese , zaten bida açmıcam bu konuyu
bu konuyu zaten içimde hallettim açmıcam bida . ben şuan çok üzgünüm sadeceSen bence evliliği kafanda çok büyütmüşsün, evlenince pembiş bi dünyada yaşayacağını zannediyorsun. Sana dün de söyledim önce okulunu bitir ve kendine yatırım yap. Dinlersen ne ala dinlemezsen kendin bilirsin.
bne her zaman özür diledim dilerim de o da diler umarım ayrılıkla tehtit ede ede psikolojım bozuldu . ruyalarıma giriyor . ağlıyorum kalktığımdaCanım bence bir bayanın evlilik için israr etmesi güzel değil senin peşinden koşturman lazım. Sevgilin seni oyalamiyor bence haklı sebepleri var. Ayrıca hep onun dediği oluyor demişsin, napsin adam "aa hep benim dedigim oluyor tamam bu sefer de senin dediğin olsun" diye evlilik kararı mi alsın ?!! Su an icin evlenmek istemiyorsa saygı duyman lazım ortada bi oyalama yok. Bi özur dile gönül al
o haklı.tamam haksızım peki yan onun yaptığı
bir insanı sürekli ayrılıkla tehtit etmek bi haklılık değildir . oda suc .o haklı.
nisanlindi sevgilim mi oldusdisevgilimle tartıştık benim her seye ısrarım yüzüznden . konu açmıştım evlenmek istiyorum diye . okuyanlar bilir. konu tekrar açıldı aramızda . kavga ettik . bağırıd çağırdı . konusşturmadı beni . senin yuzunden boyle bi insan oldum dedi sinirli asabi . beni ne hale getirdin dedi . ayrılık iması yaptı yıne yapıyısun diyince de son kozum bu artık benım , yapacak bir seyim kalmadı . biraz düşün bana yaptıklarını dedi . bakın evet ısrar huyum var ama onun dışında kotu bir huyum yok , yalan yok dikbaşlılık yok ailesiyle iyi geciniyorum , her dediğini yapıyorum . sadece bir kotu huyum var ısrarcı olmak o da her seyi alıp goturuyor . hata belki bende ama ben hissettiklerimi ona anlatamıyorum hemen kızıyor tepkı veriyor , belkide haklı .. ama içimde kalıyor anlatamadıklarım . hem ben bir huyumdan dolayı genellenecek kadar kotu biri miyim . kaybetmek istemiyorum onu . normalde çokiyi anlaşıyoruz çok seviyor o beni bende onu . kendime çok kzııyorum çok çok çok ama içimdekilerle çatışıyorum . evlenme istegim onunla bir yandan, bir yandan da onun henüz istememesi komiser olunca evlenmek istemesi . kafam çok karısık . kendi isteklerm ve onunkiler çatışıyor . ama onun dediği oluyor . ona göre mantıklı olan o olduğu ve benim fikirlerim çöp oluyor
kendin diyorsun ısrarcıyım diye.bir insanı sürekli ayrılıkla tehtit etmek bi haklılık değildir . oda suc .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?