Çok kötüyüm

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
Kısaca anlatmak zorundayım gece tatıştık sabaha karşı midem çok kötü ağırmaya başladı ve hala ağrıyor.
Kimliğimi okulda çekmecemde unuttum ne yapayım sizce hastaneye kimliksiz gidemem, eşim demeye utandığım insan uyuyo hiç umursamadı uyandırdığım halde..

Geç geldi eve yani nerde olacaklarını söyledi ama yine de insan huzursuz oluyo bende gelince surat astım orada bir tek ben evli değildim kimsenin eşi böyle yapmıyo dedi oradan tartışma çıktı..kardeşinin işiyle ilgili sıkıntı oldu neden hiç sormuyosun filan dedi bende zaten durum bildiğimiz gibi neyi sorayım dedim.anlayacağınız saçmaladı iyice. Sonra eltimi neden arayıp geçmiş olsun demediğimi sordu bende o saygısızı asla aramam dedim. Oda bana ne kdr vicdansızsın dedi.!!Burada kınu açmıştım onunla ilgili.. Neyse kendisi aramış eltimi ben size yardım ederim para olayını hiç düşünmeyin falan filan demiş. Bir sürü tartıştık işte..şimdide defoldu gitti akşama dönücem sen annenlere git tanlz kalma dedi cevap bile vermedim

Son düzenleme:
okula kimliksiz gidebiliyor olmanız lazım
kapı görevlileri bile tanıyor bir süre sonra
ya da kimlik numaranızı söyleyin bilgisayardan kontrol ederler bir şekilde geçersiniz
geçmiş olsun bu arada..

Çok sağolun hepiniz gittim ünide ki hastaneye kimliğim ehliyetm hep okuldaydı ohal yüzünden haftasonu gidemiyoruz okula yani yasakmış heralde ne kadar doğru bişmyorum
Okul kimliğim çantamdaydı onu gösterdim sorun olmadı
Eve gelip uzandım hiç sormadıbile senin neyin var nasıl oldu vs bir gecede insanlıktan çıktı sanırım

Gecmis olsun ya. Erkekler istedikleri olmayinca veya sinirlenince boyle vicdansız olabiliyolar. Birgun oda boyle duruma gelir sizde hatirlatin dünü ona

Geç geldi eve yani nerde olacaklarını söyledi ama yine de insan huzursuz oluyo bende gelince surat astım orada bir tek ben evli değildim kimsenin eşi böyle yapmıyo dedi oradan tartışma çıktı..kardeşinin işiyle ilgili sıkıntı oldu neden hiç sormuyosun filan dedi bende zaten durum bildiğimiz gibi neyi sorayım dedim.anlayacağınız saçmaladı iyice. Sonra eltimi neden arayıp geçmiş olsun demediğimi sordu bende o saygısızı asla aramam dedim. Burada kınu açmıştım onunla ilgili.. Neyse kendisi aramış eltimi ben size yardım ederim para olayını hiç düşünmeyin falan filan demiş. Bir sürü tartıştık işte..şimdide defoldu gitti akşama dönücem sen annenlere git tanlz kalma dedi cevap bile vermedim

Söylermisin ben ne yapayım nasıl davranayım bu konukar iş hayatımı çok etkiliyo yarın ne yapıcam diye kara kara düşünüyorum çünkü uyuyamıyorum böyle olunca

Aslinda konu yine kiskancliktan cikmis her ne kadar oyle degil desen de.
Esin artik arkadaslarinin esleriyle kiyaslamaya baslamis seni nasil bogduysan adami.
Sizin bu is yurumez. En azindan bu duzende yurumez yani.
Gecmis olsun bu arada.

Söylermisin ben ne yapayım nasıl davranayım bu konukar iş hayatımı çok etkiliyo yarın ne yapıcam diye kara kara düşünüyorum çünkü uyuyamıyorum böyle olunca
elif valla siz bu evlilik işini beceremediniz. ikiniz de eğitimli insanlarsınız. neden düzgünce oturup konuşamıyorsunuz?
neden insan ilişkileriniz berbat?
konuşamayan o, yani bugüne kadar konuşmayı ben teklif ettim o kaçtı konuşmayı beceremiyo kendisi

Aksama barisirsiniz.Ama benim gordugum esin eskisi gibi kuzu gibi seni dinleyip aman tepki vermeyeyim demiyor.Dedigim gibi ne kavgalar atlattiniz barisirsiniz.Her ne olursa olsun onun ailesine bu kadar kayitsiz kalman sinirlerini bozmus.Benim de bozardi.Ailesine duskun.Kiskanclik vs den degil aile sorunlarindan dolayi sizin is bitmez umarim.

Aslinda konu yine kiskancliktan cikmis her ne kadar oyle degil desen de.
Esin artik arkadaslarinin esleriyle kiyaslamaya baslamis seni nasil bogduysan adami.
Sizin bu is yurumez. En azindan bu duzende yurumez yani.
Gecmis olsun bu arada.
Saol
Yürümüyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…