- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.541
- 798
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ben daha ne yapacaktım ki zaten bildiğim şeyler yani neyini soracaktım anlamadımAksama barisirsiniz.Ama benim gordugum esin eskisi gibi kuzu gibi seni dinleyip aman tepki vermeyeyim demiyor.Dedigim gibi ne kavgalar atlattiniz barisirsiniz.Her ne olursa olsun onun ailesine bu kadar kayitsiz kalman sinirlerini bozmus.Benim de bozardi.Ailesine duskun.Kiskanclik vs den degil aile sorunlarindan dolayi sizin is bitmez umarim.
Saol
Yürümüyo zaten
Haklısın bugün dışarı çıkmayı düşünyorum ama sabaha kadar uyumadım mahvoldum resmenBence onları fazla önemsemek fazla merak etmek suç. Sallamayacaksın. Sen de o yokken diledigin gibi gez kendine planlar yap ki düşünecek kadar boş kalma.
Yaramıyor öküzlere çünkü.
Surat asmayıp eve ondan sonra girecektin. Nasıl geçti canım ay bilemezsin çok eğlendik arada böyle çıkalım nefes alalım diye makas alacaksın yanağından. Kimin suratı asılıyor izle sonra.
Bilmiyorum ekimde evlendik 10 ay bile olmadıe ne olacak böyle?
ne kadar oldu evleneli?
Yani ben sebepsiz yere onu sıksam anlarımdaseni kirmak istemiyorum ama eşin bıkmış, bunalmıs gibi davraniyor. Ne hali varsa gorsun moduna girmiş. Ufak tefek seyleri buyutmeseniz aranizda sorun kalmaz bence
Evet öyle gerçekten kızgın olduğum için söylemiyorum ama çok kurnazdırEşin sinsi bi adam, korkulur
Aynen öyle imzamı atarım yorumunun altınaBen baştan beri sana kızdıģımın 10 katı ona kızıyorum burda bile yaftalattı seni adam, Elif kıskanç bitti,ama seni bu hale getiren de o, gazı verip verip sonra e sen böyle yapıyorsun...elti kimdir yani, elti için seni kıracak niye aramıyosun vs diyecek para veririm diyecek, kardeşine desin
Eltin ne yaptı?Geç geldi eve yani nerde olacaklarını söyledi ama yine de insan huzursuz oluyo bende gelince surat astım orada bir tek ben evli değildim kimsenin eşi böyle yapmıyo dedi oradan tartışma çıktı..kardeşinin işiyle ilgili sıkıntı oldu neden hiç sormuyosun filan dedi bende zaten durum bildiğimiz gibi neyi sorayım dedim.anlayacağınız saçmaladı iyice. Sonra eltimi neden arayıp geçmiş olsun demediğimi sordu bende o saygısızı asla aramam dedim. Burada kınu açmıştım onunla ilgili.. Neyse kendisi aramış eltimi ben size yardım ederim para olayını hiç düşünmeyin falan filan demiş. Bir sürü tartıştık işte..şimdide defoldu gitti akşama dönücem sen annenlere git tanlz kalma dedi cevap bile vermedim
Şimdi anlatmıyım ama ayrı bir konu açmıştım istersen onu okuyabilirsinEltin ne yaptı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?