Çok kötüyüm

Bence onları fazla önemsemek fazla merak etmek suç. Sallamayacaksın. Sen de o yokken diledigin gibi gez kendine planlar yap ki düşünecek kadar boş kalma.
Yaramıyor öküzlere çünkü.

Surat asmayıp eve ondan sonra girecektin. Nasıl geçti canım ay bilemezsin çok eğlendik arada böyle çıkalım nefes alalım diye makas alacaksın yanağından. Kimin suratı asılıyor izle sonra.

Ben daha ne yapacaktım ki zaten bildiğim şeyler yani neyini soracaktım anlamadım
Ve eltimden Nefret ettiğimi biliyo oda benden nefret ediyo.
Yani herkesin ailesi var ama demek ki o bizimde bi aile olduğumuzu idrak edemedi

Haklısın bugün dışarı çıkmayı düşünyorum ama sabaha kadar uyumadım mahvoldum resmen

Biraz güçlü biri olsam boşanırdım heralde bilmiyorum...
Ayrıca eltimi arayıp yanındayım sana para veririm vs demek ne demek ya o kızın bana yapmadığı saygısızlık kalmadı.

seni kirmak istemiyorum ama eşin bıkmış, bunalmıs gibi davraniyor. Ne hali varsa gorsun moduna girmiş. Ufak tefek seyleri buyutmeseniz aranizda sorun kalmaz bence

seni kirmak istemiyorum ama eşin bıkmış, bunalmıs gibi davraniyor. Ne hali varsa gorsun moduna girmiş. Ufak tefek seyleri buyutmeseniz aranizda sorun kalmaz bence
Yani ben sebepsiz yere onu sıksam anlarımda
Kendisinin dengesiz davranışlarınyüzünden bu haldeyiz yapsın etsin hesap sorunca ben bunaldım desin ne güzel...
Diyorumya bi alışkanlık bi bağlılık olmasa bu kadar zayıf olmasam boşanırdım ama düşüncesi bile içimi acıtıyo ne yazık ki

Ben baştan beri sana kızdıģımın 10 katı ona kızıyorum burda bile yaftalattı seni adam, Elif kıskanç bitti,ama seni bu hale getiren de o, gazı verip verip sonra e sen böyle yapıyorsun...elti kimdir yani, elti için seni kıracak niye aramıyosun vs diyecek para veririm diyecek, kardeşine desin

Kardeşime vs para vermeme laf etmişti bir kere şimdi kendi maaşının yarısını kardeşine ve eltime verecekmiş hayır versinde eltime neden özellikle arıyo neden onun bana yaptığı saygısızlıkları bile bile bana onu aramadığım için vicdansızsın diyo...
Gecenin yarısı eve geliyo kızınca arkadaşlarının eşleriyle karşılaştırıyo.
Güleryüz bekliyomuş hiçbirşey yapmıyo ki bunu haketmek için hiçbirşey yok

Aynen öyle imzamı atarım yorumunun altına
Hayır eltim iyi bi insan olsa ondan önce ben arardım zaten ama sırf eşime inat onun yüzüne bile bakmam artık mrb mrb o kadar.
Ne kadar değer veriyo bu kıza yani aklım almıyo asla unutmycam bunu

Eltin ne yaptı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…