Ay canim benimde ayni böyle bacaklarim ama ne zaman farkina vardim biliyormusun? Üstümdeki pantolonun fotografini cekmek istedim ve bi baktim schockoldum . Bu bacaklar benim olamaz dedim
yani demek istedigim bence normalde bu kadar dikkat cekimiyordur fotografdaki gibi yani takma kafana
ya tayt giyemiyorum hiç yakışmıyo bu bacaklarla
gerçekten böyle bir ürün var mı ? kullanan varsa yazsın lütfen :)kızlar merhaba. uamrım hepiniz iyisinizdir
bugün watsonsda Deborah markanın göğüs büyütücü ürününü gördüm. Deborah Breast Volumizing Treatment Push-Up Effect diye bir ürün. fiyatını tam hatırlayamyorum 30-40arası birşeydi.
Büyük görünümlü bir büstü için krem Hacimlendirici. Wonder-itin Kompleksi-BE anında meme artırır. 1,6 cm kadar şekil ve yuvarlaklık ve 1.7 cm kadar büstü sıkılaştırır.demiş açıklamasında.
sizce nasıl bir üründür
fikri olan varmı?
Bende aynı sorunu yaşıyorum.. Belki yaşımla alakalıdır diye kendimi avutuyorum.. Yaşım 19..İnşallah azcık da olsa büyürler yaa Hiç olmamasından iyidir birazda olsa var 75 ama zor dolduruyo o da Kendimi kötü hissediyorum. Hiç mi çaresi yook arkadaşlar ?
bnde aynı durumdayım hiç göğsüm yok , ne yapacağımı bilmiyorum
bence çok dert etme,aynı sorunu yaşıyorum.Doğum sonrası küçüldü benimkilerben uzun zamandır araştırıyorum.Krem falan yalan dolan ameliyat olup silikon yaptırcam.daha çok gençsin ama bence evlenmeden bu işleri halletmek lazım,sonra daha zor oluyor...Destekli falan moral düzeltmiyor,sonunda insanın aynada gördüğü önemli
Merhaba bayanlar,bende aynı sorundan muzdaribimAslında göğüs büyüklüğümden çok memnundur ama doğum sonrası süt verme dönemim bitince göğüslerim çok çok küçüldü.Nedenini araştırıyorum.Sizin söylediğiniz gibi bir kaç ürün denedim,mantıksız geldi.Kremle,pomatla olmuyor bu işler gerçekten...Çok kafaya takıyorum ne yapacağım bilmiyorum
kızlar bnde bu konuda cok kotuym bnmkılerde cok kucuk hemde ayrık ve su anda 7 aylık hamıleyım bıde bebegımı nasıl emzırırım dıe cok dusunuorm ve utanıorm keske buyk olsalrdı dıe cok dusunuorm bıde evlıysenız bıde hamıleysenız bu duygu cok farklı bıse napcamı bılemıorm
benim göğüslerim hamileyken hiç büyümediler ama doğum sonrası emzirdikçe büyüdüler samantha fox gibi oldum. emzirdikçe süt çoğaldı. sonra sütü kesince fıssss
benim göğüslerim hamileyken hiç büyümediler ama doğum sonrası emzirdikçe büyüdüler samantha fox gibi oldum. emzirdikçe süt çoğaldı. sonra sütü kesince fıssss
hamıle kalmadan ne kadardı goguslernın buyuklugu bnmkıler cok kucuk sutyen takmadgmda dumduz nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?